Lidor Dahan פורסם אוקטובר 18, 2020 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2020 לאחר העידכון האחרון של הסימלטור משהו השתבש, יצא מוד חדש 0.4.0 עבור a320, הוא לא עובד משום מה ולאחר העידכון הופיעו באגים במטוס מטורפים למשל -במידה ואני בא לנחות אני על 195 קשר פותח flap 1, באותו רגע המטוס פותח מצערת ומטפס למעלה.. זה היה בעבר אבל לאחר התקנת המוד הכל הסתדר ואחרי העידכון האחרון של הסימלטור זה חזר והמוד לא עוזר או שלא מתקין את המוד.. מישהו ניתקל בזה?
Oren Geva פורסם אוקטובר 19, 2020 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2020 אתה מכניס את המשקלים בליברות והמטוס מצפה לקילוגרמים. תתרגם את ה zfw לקילוגרמים ותזין כך, הנושא של מהירות הגישה ייפתר...
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 19, 2020 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2020 אצלי לדוגמה ברגע שהכנסתי את המוד . המטוס כולו שחור . לא ניתן ללחוץ על שום דבר ושום דבר לא עובד. יש רעש של מנוע עובד והכל טוב אבל אין אופציה לתפעול מבפנים
Oren Geva פורסם אוקטובר 23, 2020 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2020 יש לך בעיה אחרת, אולי עם צביעות. תעיף מה שלא קשור. המו עובד נהדר ומביא את המטוס לרמה גבוהה באמת. מקסימום תיכנס לדיסקורד שלהם ותכתוב בערוץ הhelp, הם מאוד רספונסיביים.
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 23, 2020 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2020 אז אתה אומר להעיף את הצביעות ולנסות שוב ? לפני 12 שעות Oren Geva כתב: יש לך בעיה אחרת, אולי עם צביעות. תעיף מה שלא קשור. המו עובד נהדר ומביא את המטוס לרמה גבוהה באמת. מקסימום תיכנס לדיסקורד שלהם ותכתוב בערוץ הhelp, הם מאוד רספונסיביים.
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 23, 2020 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2020 לפני 38 דקות shachaf yasurr כתב: אז אתה אומר להעיף את הצביעות ולנסות שוב ? הורדתי את כל המוד והמטוס חזר לקדמותו . יש אופציה לקבל קישור מעודכן למוד ?
Gal Mintz פורסם אוקטובר 24, 2020 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2020 לפני 16 שעות shachaf yasurr כתב: הורדתי את כל המוד והמטוס חזר לקדמותו . יש אופציה לקבל קישור מעודכן למוד ? https://flybywiresim.com/a32nx