Anna Volkovna פורסם נובמבר 7, 2020 דיווח פורסם נובמבר 7, 2020 היי כולם! ממש חדשה כאן, ובכללי בעולם הסימולטורים והתעופה, ורציתי להתייעץ לגבי מספר רישום שאותו אבחר, כרגע אני לא מרגישה מוכנה לגמרי להיכנס ל-VATSIM, בכל זאת, הגעתי בינתיים רק ל-40 שעות בסימולטור (MSFS2020) ואני עדיין משחקת על מקלדת ועכבר לצערי הרב, אז אולי יש לכם המלצות? כמובן שאני מעדיפה להיות על ה-4X הישראלי, השאלה היא באיזה שילוב אותיות אחר כך לבחור. תודה 😄
Amit Eisinger פורסם נובמבר 7, 2020 דיווח פורסם נובמבר 7, 2020 ברוכה הבאה! אני חושב שכלל האצבע הכי טוב לבחירת איזשהו רישום של מטוס (שאפשר להשתמש בו גם כאות קריאה בקשר) הוא לבחור משהו שקל לך לזכור ולהגיד. אותיות על רשת הקשר לרוב נבטא בצורה פונטית - כלומר כל אות מתחלפת במילה ספציפית שהיא קבועה לאות. (למשל A זה ALPHA, וN זה NOVEMBER) יש לך באינטרנט (אם תחפשי "איות פונטי") טבלה של המילה המתאימה לכל אות. משם תבחרי צירוף של 3 אותיות (מה שמגיע אחרי ה4X-) שהכי קל לך לזכור ולהגיד. בהצלחה! Anna Volkovna הגיבו לזה 1
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 8, 2020 דיווח פורסם נובמבר 8, 2020 4X-ANA כמובן 🙃 בהצלחה! Avi Markovich וגם Anna Volkovna הגיבו לזה 2