Yuval Abramzon פורסם ינואר 7, 2022 דיווח פורסם ינואר 7, 2022 שלום לכולם. בשנה האחרונה נבצר ממני לטוס ברשת כמו שטסתי בעבר (בעבר טסתי 3 טיסות ביום לפחות..היום זה 2-3 בשבוע). לאחרונה אני עד לתופעה במרחב הישראלי, שבו פקחים עושים שטויות בשעות לילה מאוחרות (קרה לפני כמה חודשים ואני מקווה מאוד שזה עצר מאז), טייסים שלא מקפידים על הכבוד הבסיסי והמינימלי בין אדם לחברו (הייתי עד לזה היום.) אנשים פה צריכים להתחיל ולהבין, המקום הזה באמת נועד לכיף שלנו, שנוכל ליהנות אחד עם השני, עם התחביב המשותף והאהוב על כולנו. מה שהוא לא נועד אליו, זה לנפח את האגו של חברי הקהילה בדרכים כאלו ואחרות ולגרום להתנהגויות הזויות ובזויות שאין שום סיכוי שהיו קורות מחוץ למסך. חלילה לא אמרתי שתקריות מהסוג הזה לא קורות גם במרחבים אחרים ברשת, אבל הם לא מעניינים אותי, אני הרי חלק מהחטיבה הישראלית, והחטיבה מנסה תמיד לשאוף להיות הכי טובה מבין כולם. אני לא אשקר, בעבר גם אני התנהגתי בצורה די מזעזעת כלפי אנשים מסוימים בחטיבה, אבל למדתי שזה לא הכיוון הנכון ללכת בו. אני חס ושלום לא מכליל פה אף אחד, יש פה המון אנשים רציניים שלוקחים את האהבה שלהם לטיסה או לפיקוח עד הסוף. אבל אלו שכן זיהו את עצמם כחלק מההתנהגות, אני באמת מבקש שתחשבו עם עצמכם רגע איך אתם עוצרים את ההתנהגויות האלה ושמים להן סוף. תודה רבה על ההקשבה, שבת שלום Yuval Gazit, Dvir Ben David, KFIR EDEN וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
Oran Tamir פורסם ינואר 9, 2022 דיווח פורסם ינואר 9, 2022 האמת שלי לא יצא להיתקל בנושא כזה והרוב המוחלט היה מקצועי לגמרי. הדבר היחיד שהיה זה מישהו שהתחבר וניסה לבקש מאנשים ביוניקום שיעזרו לו עם תכנון טיסה ודיי חפר בקשר. יחד עם זאת, מסכים עם כל מילה שכתבת, בסוף אנחנו רוצים לדמות את המציאות בצורה הטובה ביותר וקשה לי להאמין שיש דברים כאלו גם במציאות. Yuval Abramzon הגיבו לזה 1