Or Belisha פורסם אפריל 23, 2022 דיווח פורסם אפריל 23, 2022 טייסים יקרים! לקראת אירועי יום העצמאות אנו שמחים להזמינכם להשתתף במטס יום העצמאות ביוזמת והובלת "זקני השבט" אשר יתקיים בתאריך ה - 02/05 בין השעות 16:30z-18:30z (מקומי 19:30-21:30) המטס ייצא מנתב"ג - צפונה לחיפה, כל הדרך על קו החוף לאשדוד ונחיתה בנתב"ג חזרה! במהלך האירוע יואר המרחב האווירי של וישראל בפיקוח מלא. את הטיסה יוביל מבנה ע"י "זקני השבט" - שאר הטייסים ישוחררו בהמשך נתיב הטיסה: MERVA DCT GALIM DCT ATLIT - גובה עפ"י בקשת הטייס / החלטת הפקח בהגעה לעתלית לטייס 2 אפשרויות: 1. מעבר ל CVFR עד אשדוד 2. המשך IFR בהכוונות מכ"ם עד אשדוד בחליפת אשדוד מעבר חזרה ל IFR וכניסה עפ"י הוראת הפקח לנחיתה בנתב"ג דפיות - בן גוריון אירוע מהנה ומוצלח לכולם פקחים שימו לב שאין משמרות קבועות. ניתן להירשם בכל טווח שעות שתוכלו. ללוח שיבוץ פקחים לחצו כאן .
Ruven weintraub פורסם אפריל 24, 2022 דיווח פורסם אפריל 24, 2022 לפני 3 שעות Oren Geva כתב: מי הם "זקני השבט"? זיקני השבט הם אלה הראשונים שסיימו קורסי טיס ב-VFS משנת 2004, והותיק ביותר הוא מקורס מספר 1 בשלושת הדרגות.
Oren Geva פורסם אפריל 24, 2022 דיווח פורסם אפריל 24, 2022 אז השבט הוא VFS. האירוע מוצג למעלה כאירוע של החטיבה - VATIL.
shachaf yasurr פורסם אפריל 24, 2022 דיווח פורסם אפריל 24, 2022 לפני 9 דקות Oren Geva כתב: אז השבט הוא VFS. האירוע מוצג למעלה כאירוע של החטיבה - VATIL. מי אמר שהשבט כולו VFS? .ניתן לך דוגמא שאחד מהם היה בקורס הראשון של תעופה וירטואלית בישראל (שבזמנו בוצע ע"י VFS) שאר החברים הם אנשי VATIL וכך או כך זה לא משנה כי כיום כולם טייסי VATIL בשנים האחרונות עם מאות (אם לא אלפי) שעות טיסה . כיום אין חטיבה ברשת IVAO והקורסים של VFS מועברים ברשת VATSIM וטסים כחלק מהחטיבה . שבוע מעולה אורן !
Oren Geva פורסם אפריל 24, 2022 דיווח פורסם אפריל 24, 2022 אני לא בטוח שאתם מכירים מספיק את ההיסטוריה של החטיבה. התגובה שלך מלמדת על כך. שאלתי מי הם זקני השבט וקיבלתי תגובה על כך שהם מסיימי הקורסים הראשונים בVFS. אתה אומר שזו רק דוגמה. ואני שואל שוב, מי הם זקני השבט ולפי איזה קריטריון הם נבחרו?
shachaf yasurr פורסם אפריל 24, 2022 דיווח פורסם אפריל 24, 2022 לפני 2 שעות Oren Geva כתב: אני לא בטוח שאתם מכירים מספיק את ההיסטוריה של החטיבה. התגובה שלך מלמדת על כך. שאלתי מי הם זקני השבט וקיבלתי תגובה על כך שהם מסיימי הקורסים הראשונים בVFS. אתה אומר שזו רק דוגמה. ואני שואל שוב, מי הם זקני השבט ולפי איזה קריטריון הם נבחרו? זקני השבט הינו מושג של חברי החטיבה הוותיקים . אין רשימה או הכללה של מי זה זקני השבט . אף אחד לא בחר בהם . גם אתה יכול להיקרא ככה וגם אני.
netanel revivo glasberg פורסם אפריל 27, 2022 דיווח פורסם אפריל 27, 2022 אפשר קצת יותר פרטים? אולי נארגן קבוצה של "צעירי השבט" עם קלים... הזדמנות טובה להאיר ולהעיר את השמיים ב-cvfr 😉
Or Belisha פורסם אפריל 28, 2022 מחבר דיווח פורסם אפריל 28, 2022 לפני ב-27.4.2022 בתוך 20:51 netanel revivo glasberg כתב: אפשר קצת יותר פרטים? אולי נארגן קבוצה של "צעירי השבט" עם קלים... הזדמנות טובה להאיר ולהעיר את השמיים ב-cvfr 😉 שלום נתנאל, יוזמות חברי חטיבה תמיד מבורכות, הדלת פתוחה ואתה מוזמן ליצור קשר וליצור אירוע בדיוק כמו שיוזמי האירוע הזה עשו שבת שלום!