Haim Shukrun פורסם פברואר 5, 2023 דיווח פורסם פברואר 5, 2023 כך זה נראה אירוע מישראל - כל הכבוד למארגנים משהו שמצריך שיפור או נוהל לדעתי - מצאנו את עצמנו בתחרות מי יתפרץ לפני מי לקשר עם בקר הקרקע, ובכך נהיה לפניו אני בטוח שבשדה תעופה אמיתי זה לא כך, אבל אולי אני טועה ? אם מטוס נעמד בחנייה בשדה התעופה והגיש תכנית טיסה, זה כמו הצהרה שמתכונן לטוס - האם נוכל ליצור נוהל שימנע את ההתמודדות על הסלוט בקשר ולמעשה פקח הקרקע יפנה למטוסים לפ]י סדר התחברותם ? - נניח מעל כמות מסויימת באירוע. אני אישית ביקשתי ממנו שיפנה אלי כשיתפנה. ממש לא כיף להידחף בקשר על הסלוט. התרגלנו לזה אבל זה לא חייב להיות ככה. חי.
shachaf yasurr פורסם פברואר 6, 2023 דיווח פורסם פברואר 6, 2023 לפני ב-5.2.2023 בתוך 20:44 Haim Shukrun כתב: כך זה נראה אירוע מישראל - כל הכבוד למארגנים משהו שמצריך שיפור או נוהל לדעתי - מצאנו את עצמנו בתחרות מי יתפרץ לפני מי לקשר עם בקר הקרקע, ובכך נהיה לפניו אני בטוח שבשדה תעופה אמיתי זה לא כך, אבל אולי אני טועה ? אם מטוס נעמד בחנייה בשדה התעופה והגיש תכנית טיסה, זה כמו הצהרה שמתכונן לטוס - האם נוכל ליצור נוהל שימנע את ההתמודדות על הסלוט בקשר ולמעשה פקח הקרקע יפנה למטוסים לפ]י סדר התחברותם ? - נניח מעל כמות מסויימת באירוע. אני אישית ביקשתי ממנו שיפנה אלי כשיתפנה. ממש לא כיף להידחף בקשר על הסלוט. התרגלנו לזה אבל זה לא חייב להיות ככה. חי. אהלן , קורה בכל אירוע בכל שדה תעופה ברחבי VATSIM . לא חדש . קיים PDC שעוד לא כולם משתמשים בו . זה יכול להקל על ההתפרצות לקשר שבוע מעולה לעוד אירועים כאלה פורים