Copernic פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 שלום לכולם! קודם כל אני חייב לברך את מקימי האתר. בתור משתמש ותיק ב FS (יש לי עדיין בארון אריזות מקוריות שנקנו בארה"ב של כל הגרסאות החל מגרסה 3!), טוב לדעת שיש קהילה לכל המשוגעים שביננו... אתמול בלילה הורדתי את הסנרי של בן גוריון ואת התוספת AFCAD שלו. טיסת IFR מלרנכה לבן גוריון, הפנתה אותי למסלול 30, אך הגישה משום מה היתה צפונית, בנתיב שעובר מנתניה, דרומה ואז כניסה לפיינל. טיסת IFR לאילת הפנתה אותי להמראה ממסלול 30. מכיוון שאני לא מכיר את ה AFCAD החדש אבל הבנתי שכן אפשר לקבוע איזה מסלולים משמשים להמראה ונחיתה, צריך אני חושב לעדכן את הקובץ: 1. גישה ישירה ממערב ל 12. 2. גישה ישירה ממערב עם רוח מערבית ל 30 או 26. 3. המראה מ 26. לגבי הסנרי, התרשמתי מאוד לטובה!!! ושוב אני מברך את האחראים לאתר הזה על ההשקעה! שתהיה שבת שלום עמוס
אורח פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 ברוך הבא, אני לא בטוח שזה קשור לסינרי ול AFCAD, זה חלק מהגישות שהוגדרו ב FS2004. גם לפני העידכון של הסינרי באופליין, הגישה לנחיתת ILS 26 ממערב היתה כניסה מחדרה ואז פניה דרומה לכיוון ALROD ומשם ILS 26. היום עשיתי כמה ניסויי ניווט ל VOR וכו' וה ATC של האופליין כיוון נחיתות ל 30. רן.
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 תודה וברוך הבא עמוס! מקווה לראות אותך טס איתנו ברשת :wink: אילן
che פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 כמה דברים, טיסות IFR של FS הן לא ממש מציאותיות... לפחות לא בישראל... לכן יש את VATSIM :wink: הגישות שהסימולטור נותן לנתב'ג הן כמעט תמיד לא נכונות. אין מה לעשות עם זה בנתיים(אולי משהו יתגלה לנו עם שיחרור הSDK המתאים :?: ) בקובץ הAFCAD קבעתי לסימולטור שמסלולים 30 ו26 הם היחידים שיהיו מורשים להמראות. במציאות זה גם ככה, למיטב ידיעתי. אם לא הייתי עושה זאת הוא היה מכוון אותך תמיד ל12 להמראה וזה לא דבר רגיל אם הוא קורה בכלל... 30 הוא מסלול שנמצא בשימוש להמראות במציאות. כך גם 26. לפעמים זה ולפעמים זה. הסימולטור גרסה 2004 מעדיף מסיבה כלשהי את 30 על פני 26(ב2002 זה היה הפוך)... אם אתה ממש לא רוצה להמריא מ30 כל הזמן אתה מוזמן להתעסק עם קובץ הAFCAD אצלך בלבד ולשנות אותו שרק 26 יהיה פתוח להמראות. ברוך הבא
Copernic פורסם נובמבר 1, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 1, 2003 תודה על התשובות המהירות.... אני שיניתי אצלי כך ש 30 לא ישמש להמראה משום שבמציאות רוב ההמראות הן מ 26 על מנת לקחת דרומה מיד ולעבור בין חולון לראשל"צ. לגבי נחיתות, בדרך כלל בלילה באים ל 12, גישה ישירה, ובמשך היום עושים הקפה מעל צריפין ואז נכנסים ל 30 או ל 26 ניסיתי את כל האפשרויות ובאמת ה FS לא מצליח לחקות את הנהלים האמיתיים של בן גוריון. אז בואו נקווה שמתישהו יהיה אפשר לעדכן SID ו STAR ל FS והכל יבוא על מקומו.... עמוס
David Misha פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 מישהו אולי יודע מאיפה ניתן להשיג את הAFCAD שמתאים ל 2004 לי יש את הגרסה הישנה ואני לא מצליח לשנות את הגישה למסלול ואני תקוע כל הזמן במסלול 30 גם בהמראה וגם בנחיתה ..זה מתסכל :cry:
David Misha פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 תודהאילן אני התכוונתי לתכנה עצמה לא לקובץ. קבצים יש חופשי להורדה בכל רחבי הנט. התכנה נקראת AFCAD.EXE V2.4 היא מאפשרת לערוך גישה וחסימה של מסלולים וכמובן הכוונה באוףליין. כי השתמשתי בה ב FS2002 לעריכת השדה וקבעתי המראה מ26 ונחיתה ב12 וכזכור FS2002 היה נעול על 26 בכל מצב. יש לי את הגרסה הישנה של התכנה ואני חיפשתי את החדשה... גירסה 2.4 בנתיים מצאתי אותה ברשת. פה לכל המעוניין: http://www.simviation.com/fs2004utilities1.htm
Oren Geva פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 באתר החטיבה, הורדות -> GENERAL אגב אילן, זה כבר לא שם... שאדי העביר את זה לSCENERY FILES - נראה לי שזה מיקום יותר הגיוני, יחד עם הקובץ של LLBG_051.