×™×•× ×™ לומר פורסם נובמבר 6, 2004 דיווח פורסם נובמבר 6, 2004 רציתי לדעת אם מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד (או פשוט לצפות) במפות ATS לכל העולם (במיוחד אירופה). להטסת מטוסים לא דרך FMC אלא דרך ניווט ישן וטוב של טיסת רידאלים מ VOR ל VOR. למי שלא הבין למה אני מתכוון ATS = מפות לטיסות IFR. תודה רבה מראש למי שיעזור
Nimrod פורסם נובמבר 7, 2004 דיווח פורסם נובמבר 7, 2004 יוני גם אני חיפשתי כאלה מפות לאירופה ולארה"ב, פשוט באתרי חטיבות... (למרות שלא לכולם יש)
אורח פורסם נובמבר 7, 2004 דיווח פורסם נובמבר 7, 2004 יוני, תעלה מולי בערב במסנג'ר יש לי משהו שניראה שיוכל לעזור לך :wink:
Meitar Lugasi פורסם נובמבר 7, 2004 דיווח פורסם נובמבר 7, 2004 רן אשמח אם תוכל לשתף כי גם אני מעונין במפות כאלו.
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 7, 2004 דיווח פורסם נובמבר 7, 2004 יש כאלה מעודכנות בהוצאת הפנטגון, לכל יבשת מפה או סדרת מפות. בצע חיפוש על DAFIF ובאתר שתמצא, היכנס ל- Enroute Charts. רציתי לדעת אם מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד (או פשוט לצפות) במפות ATS לכל העולם (במיוחד אירופה). להטסת מטוסים לא דרך FMC אלא דרך ניווט ישן וטוב של טיסת רידאלים מ VOR ל VOR. למי שלא הבין למה אני מתכוון ATS = מפות לטיסות IFR. תודה רבה מראש למי שיעזור