OmRI פורסם נובמבר 8, 2004 דיווח פורסם נובמבר 8, 2004 היי כולם מה קורה? רציתי לשאול אם מישהו פה יודע כיצד ליצור אפקטים.... אני אין לי כרטיס מסך מספיק חזק כדי להתקין אפקט מים אז חשבתי אולי מישהו יסכים ליצור אפקט השתקפות השמש והירח ביום ובלילה כמו שיש בכל אפקט מים....זה יהיה מאוד נחמד אם זה יהיה כי יש את אלו שיש להם תאפקט מים שבה עם הפלייט ומה שהיה עושה אותו טיפה יותר יפה היה ההשתקפויות במהלך היום....ובמהלך הלילה. אשמח אם מישהו פה במקרה ויודע יוכל לעשות זאת :?: בתודה עומרי
BlackRaven פורסם נובמבר 9, 2004 דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 אני לא כל כך בטוח שזה שייך לחוזקת הכרטיס, אלא היכולת שלו לנצל את ספריית ה-DirectX שהאפקטים האלו עושים שימוש בה... אם הכרטיס לא תומך בגירסאות החדשות של DX, אני לא חושב שהדבר שאתה מבקש אפשרי.
OmRI פורסם נובמבר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 אוקיי אני יבדוק טיפה יותר בעניין בנוגע לכרטיס מסך שלי אבל אם יהיה אפקט כזה למים הרגילים של הפלייט אלו שבאים עם הפלייט זה יעבוד לי...
BlackRaven פורסם נובמבר 9, 2004 דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 אוקיי אני יבדוק טיפה יותר בעניין בנוגע לכרטיס מסך שלי אבל אם יהיה אפקט כזה למים הרגילים של הפלייט אלו שבאים עם הפלייט זה יעבוד לי... במים הרגילים של הפלייט יש אפקט של השתקפות השמש.
OmRI פורסם נובמבר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 אוקיי אני יבדוק טיפה יותר בעניין בנוגע לכרטיס מסך שלי אבל אם יהיה אפקט כזה למים הרגילים של הפלייט אלו שבאים עם הפלייט זה יעבוד לי... במים הרגילים של הפלייט יש אפקט של השתקפות השמש. המים שבאים עם הפלייט?אתה בטוח????????כי אני לא רואה שום דבר כזה מוזר.......אם יש דרך לפתור זאת דרך שינוי ההגדרות במקרה?
BlackRaven פורסם נובמבר 9, 2004 דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 אוקיי אני יבדוק טיפה יותר בעניין בנוגע לכרטיס מסך שלי אבל אם יהיה אפקט כזה למים הרגילים של הפלייט אלו שבאים עם הפלייט זה יעבוד לי... במים הרגילים של הפלייט יש אפקט של השתקפות השמש. המים שבאים עם הפלייט?אתה בטוח????????כי אני לא רואה שום דבר כזה מוזר.......אם יש דרך לפתור זאת דרך שינוי ההגדרות במקרה? אני בטוח, אני יודע שלי היה עד שהחלפתי למשהו קצת יותר יפה... לדעתי הכרטיס שלך פשוט לא יוכל לנצל את כל מה ש-DX מציע, או לחילופין הוא כן יוכל אבל יש לך גירסא ישנה.
OmRI פורסם נובמבר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 אוקיי אני יבדוק טיפה יותר בעניין בנוגע לכרטיס מסך שלי אבל אם יהיה אפקט כזה למים הרגילים של הפלייט אלו שבאים עם הפלייט זה יעבוד לי... במים הרגילים של הפלייט יש אפקט של השתקפות השמש. המים שבאים עם הפלייט?אתה בטוח????????כי אני לא רואה שום דבר כזה מוזר.......אם יש דרך לפתור זאת דרך שינוי ההגדרות במקרה? אני בטוח, אני יודע שלי היה עד שהחלפתי למשהו קצת יותר יפה... לדעתי הכרטיס שלך פשוט לא יוכל לנצל את כל מה ש-DX מציע, או לחילופין הוא כן יוכל אבל יש לך גירסא ישנה. מה זאת אומרת?גירסא ישנה של מה?אגב איזה כרטיס מסך יש לך?וכל אלו שיש להם כרטיס מסך כמו שלי לא ראיתי שמהאפקט מים שיש להם שבה עם הפלייט יש השתקפות על המים...בכל זאת אתה חושב שיש דרך לתקן זאת או לא?
BlackRaven פורסם נובמבר 9, 2004 דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 גירסא ישנה של DX. ואני בטוח ב-100% שיש אפקט השתקפות במים שבאים עם הפלייט. איזה כרטיס מסך יש לך באמת ? G4MX ? לי יש R9800Pro.
OmRI פורסם נובמבר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 כן זה מה שיש לי ואולי זה בגלל שלא הפעלתי את האפקטים המיוחדים בהגדרות שלי במקרה?
BlackRaven פורסם נובמבר 9, 2004 דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 כן זה מה שיש לי ואולי זה בגלל שלא הפעלתי את האפקטים המיוחדים בהגדרות שלי במקרה? צר לי אבל עם G4MX אי אפשר לעשות הרבה, משום שהכרטיס לא יכול לנצל את ספריית DX במלואה, ולכן לא יוכל להציג אפקטים מסויימים, במקרה הזה - השתקפות השמש על פני המים. הדרך היחידה לפתור זאת, היא קניית כרטיס מסך חדש יותר, שמסוגל להציג אפקטים כאלו. אני עוד לא נתקלתי באפקט מים שמסוגל להציג השתקפויות מבלי לנצל את הדברים הנחוצים ש-DX מציעה.
OmRI פורסם נובמבר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 כן זה מה שיש לי ואולי זה בגלל שלא הפעלתי את האפקטים המיוחדים בהגדרות שלי במקרה? צר לי אבל עם G4MX אי אפשר לעשות הרבה, משום שהכרטיס לא יכול לנצל את ספריית DX במלואה, ולכן לא יוכל להציג אפקטים מסויימים, במקרה הזה - השתקפות השמש על פני המים. הדרך היחידה לפתור זאת, היא קניית כרטיס מסך חדש יותר, שמסוגל להציג אפקטים כאלו. אני עוד לא נתקלתי באפקט מים שמסוגל להציג השתקפויות מבלי לנצל את הדברים הנחוצים ש-DX מציעה. אוקיי תודה רבה על התשובות המהירות ובאסה אבל אולי אני באמת יקנה כרטיס מסך וזהו......