עבור לתוכן
Or Netzer

איזה פאדיחות לצה"ל

Recommended Posts

פורסם

אוקיי עוז צודק ביררתי מצטער על הוויכוח ותראה אתה אכן אוהב את האף15 מה לעשות אבל לא קשור היה הקטע שאמרת שהוא מלך השמיים....לפי דעתי.בכל זאת מצטער על הוויכוח המיותר ביררתי בנוגע לעלויות מה עולה יותר וברור שמטוס קרב!מצטער 8)

מסוק אכן היה עושה את העבודה בגלל הריחוף שלו כפי שרן אמר כבר...ושמדובר במשהו שדורש נשק מדוייק יותר הרי ברור שייקחו אפאצ'י ולא קוברה. :roll:

פורסם

לגבי חתימת חום, אני יציין עובדה שתענה לך על הנושא.

לאחר כל תליה של טיל א"א עושים בדיקה במטרה לראות שהטיל עובד, לכן יש צורך לדמות חום לטיל...את החום מדמים באמצעות אור של פנס כאשר עומדים במרחק של 2 מטר מהטיל, אז לגבי טיסן.....תחשוב לבד... 8)

פורסם
חברים יקרים לכל דבר יש סיבה, ואכן כסף זה הגורם העיקרי, וגם זמינות של המטוס.

נתחיל בזה שמדובר באזור צפון, והבסיס הכי קרוב הוא רמת דוד, שבו יש רק טייסות F16, לעומת F15 שנמצא במכרז בתל נוף, לכן הרבה יותר מהיר זול ונוח להזניק F16, מה שגם F16 מזנק הרבה יותר מהר מ F15, הסיבה שיש לו מנוע אחד לעומת F15 שצריך להניע את שני המנועים כדי לזנק, עוד שיקולים נמצאים בתצורות היירוט השונות של שני המטוסים.

אז לפני שאתם רצים לקבוע מי מלך השמיים תקראו את הכתבה האחרונה של בטאון על F15 נגד סופה, ותגלו שהמלך עתיד להשתנות... 8)

קראתי ומצטער מאוד המלך לא עומד להשתנות:)

לפי פירוט טכני הF15 יועד לאוויר אוויר אין מה לעשות...

אבל אין מה לעשות הפרה המעופפת(פאנטום) יעודה בעיקר לא"ק אבל עדין הטייס הישראלי רשם עליו רקורד יפה של הפלות של מיגים רוסים!

מה שקובע זה הטייס לא רק המטוס!

פורסם
אני לא בטוח איזו חתימת מכ"מ או חתימת חום יש לטיסת קטן. לגמרי לא בטוח שאפשר לנעול עליו טיל, ובטווח תותחים אני לא לגמרי משוכנע שאפשר לראות אותו כמו שצריך ולכוון כמו שצריך עם הפרשי המהירויות בין מטוס קרב לטיסן בייתי מונחה רדיו. אולי אפשרי, אבל בטוח לא קל בכלל.

לגבי מלך השמיים - לכל מטוס יתרונותיו הם. גם עלות היא ייתרון בקרב (והשפעתה על כמות כלי הטיס שברשות מדינה).

מלה במלה... אני לא מצליח לדמיין מצב שF-16 או כל מטוס קרב אחר מלך השמיים או לא, שמצליח להנעל על טיסן, עוד יותר על דאון... גאילו דאון תחשבו איזה חתימת חום תהיה לו? פשוט לא נשמע מציאותי או הגיוני...

לכל דבר יש חתימת חום גבר...

בזמנו הטילים הישנים לא יכלו לשגר אותם בגובה נמוך כי הם קלטו את חום הקרקע

גם לך יש חתימת חום

השאלה מה הגודל שלה...

ולדעתי היא לא מספיקה לטיל לא שלך ולא של הטיסן......

בגלל זה מסוק יכול להוריד אותו עם תותחים

כן אני יודע לא רשמתי שאין לו רשמתי "איזה חתימת חום תהיה לו?" וגם קשה לי לדמיין מטוס מוריד טיסן עם תותחים... כי מישהו אמר שהוא יכול עם תותחים בדף הקודם פשוט לא מצאתי את ההודעה סליחה... מילא מסוק אבל בכל זאת... כל העניין די הזוי...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...