downloader פורסם נובמבר 9, 2004 דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 לפהי כשבוע אבא שלי ביקר אצל חבר מהצבא שעובד היום בתעשייה אווירית. הם דיברו על הא ועל דא, השיחה התגלגלה לה לנושא של סימולטורים, ואבא שלי סיפר לו על הסיור למתקני אל-על. החבר הציע שאולי נתארגן לסיור בתעשייה האוירית, הוא אמר שיש להם מן מרכז מבקרים שבו הם מתאימים כל סיור לפי אופי הקבוצה המסיירת. אז אם יש פה אנשים שיש להם זמן וכח אולי אפשר ליצור עם מרכז המבקרים שלהם קשר ולבדור את העיניין.
Boeing744 פורסם נובמבר 9, 2004 דיווח פורסם נובמבר 9, 2004 הייתי בסיור בתעשייה האוירית כבר 3 פעמים, בנסיבות שונות וכל פעם נהניתי מחדש. אשמח להשתתף שוב, ואני ממליץ לכולם להשתתף בסיור כזה, במיוחד במתקן של שיפוץ מטוסי 747, 767 וכו' והסבתם למטוסי מטען
OmRI פורסם נובמבר 12, 2004 דיווח פורסם נובמבר 12, 2004 אני עד היום הייתי בשני סיורים בתעשייה האווירית אבא שלי עובד שמה ומכיוון שאי אפשר להיכנס למפעל שלו אז הוא השאיר אותי מסביב עם מישהו מהעבודה שלו היינו ליד טייסת ה707 שמה היה כיף אמיתי למרות שזה לא כלכך סיור.... אני מוכן לבוא לסיור זה יהיה נחמד ותמיד אני יכול ללכת לשמה עם אבא שלי :roll:
yossilevy פורסם נובמבר 13, 2004 דיווח פורסם נובמבר 13, 2004 עם מי צריך לדבר לארגן סיור שכזה? אני מעונין לעשות סיור לחברה מהעבודה שלי.
downloader פורסם נובמבר 14, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 14, 2004 אני לא יודע בדיוק מה הטלפון, אבל יש להם מרכז מבקרים שאיתו צריך לתאם את הכל.