עבור לתוכן
Shai B

מטוס פרטי באילת

Recommended Posts

פורסם

יש איזה מטוס פרטי בחנייה באילת... משהו נורא דומה לבומברדייר לירג'ט 45 של הסימולטור, רק רציתי לדעת אם זה אותו מטוס פרטי של הבעלים של ישרוטל... ז אם מישהו יודע אז תגידו לי בבקשה יש לו פס אדום כזה או שניים לא זוכר שני מנועים בזנב...

מי שיכול לענות תודה :)

פורסם

כשהייתי לפני שבועיים באילת ראיתי את המטוס שאתה מדבר עליו

לא שמתי לב בדיוק כי עברנו עם האוטו ליד

אבל זה היה נראה דומה ללירג'ט

פורסם

כן אבא שלי אמר לי שהוא של ישרוטל הבעלים של ישרוטל בא לאילת פעם בחודש, ופעם שהוא בא והראו בחדשות אז ראיתי מטוס מאוד דומה לזה נוחת באילת (בטלוויזיה) אז רציתי להיות בטוח שזה זה... אז תודה רבה :wink:

פורסם
הוא טייס והוא מטיס את הצעצוע הזה בעצמו.

לפחות הוא יודע ליהנות מהכסף :lol:

יש הרבה שעושים את זה לי יש למשל דוגמא את ניקי לאודה מייסד לאודה אייר ועד לא מזמן הבעלים של החברה והבעלים של חברת FLYNIKI נכון לעכשיו

בכל זאת יש לו מטוס פרטי אחד או 2 אני לא יודע אבל הם נורא יפים והוא מטיס אותם בעצמו גם

פורסם

פאק זה המטוס שאני ראיתי באילת שהייתי בו בחופש הגדול!! מטוס סוס חייב להגיד!!

הוא נחת והמריא כמה פעמים כאשר צפיתי בשדה (מהמרפסת במלון דן).

יש לי מלאאא תמונות שלו, ולא ידעתי של מי הוא..

כשהו המריא כללל מי שהיה ברחוב אילתים לא אילתים כולם הסתכלו עליוף זה משהו מדהים!! :lol:

פורסם

יש הרבה שעושים את זה לי יש למשל דוגמא את ניקי לאודה מייסד לאודה אייר ועד לא מזמן הבעלים של החברה והבעלים של חברת FLYNIKI נכון לעכשיו

בכל זאת יש לו מטוס פרטי אחד או 2 אני לא יודע אבל הם נורא יפים והוא מטיס אותם בעצמו גם

ניקי לאודה רק היה אלוף עולם במרוצי פורמולה 1 בשנות ה 70.

התפרסם לאחר תאונה מחרידה בנורבורגרינט, תאונה שבא הוא ניצל בנס מצליה (חלק ניכר מגופו מכוסו בכוויות קשות) וחזר למרוצים אחרי כחודש אם אני זוכר נכון, כדי לקחת את אליפות העולם של הפורומולה 1.

אה והוא גם הבעלים של לאודה איר. 8) ופרשן פורמולה 1 ב RTL ועוד כל מיני :wink:

פורסם
פאק זה המטוס שאני ראיתי באילת שהייתי בו בחופש הגדול!! מטוס סוס חייב להגיד!!

הוא נחת והמריא כמה פעמים כאשר צפיתי בשדה (מהמרפסת במלון דן).

יש לי מלאאא תמונות שלו, ולא ידעתי של מי הוא..

כשהו המריא כללל מי שהיה ברחוב אילתים לא אילתים כולם הסתכלו עליוף זה משהו מדהים!! :lol:

איזו התלהבות אפשר לחשוב כבר התלהבתי יותר לראות 767 של אלעל נוחת ב03 מדן פנורמה

פורסם

פעם צילמתי באילת את זה:

6.jpg

בומברדיר גלובל אקספרס BD700 - זה מטוס למבינים, לא סתם איזה בעל מלונות...

גדול ומרווח (הוא בערך בגודל של ה-CRJ200 של בומברדיר - מטוס שלוקח כ-50 נוסעים... אפילו ארוך ממנו באיזה 4 מטרים...)

טווח - 6700NM (זה מטוס שיכול לקחת את המילארדר שלנו מתל אביב לניו יורק בלי בעיה בכלל!).

מהירות - מאך 0.88 - הוא גם יעשה זאת מהר יותר מ-744...

בקיצור, זה לא איזה לירג'ט או גולפסטרים.

אני לא יודע מי זה הבנאדם, אבל מספר הרישום של המטוס מראה שהוא בא מאיי קיימן..

יש אנשים שיודעים לחיות...

פורסם
פעם צילמתי באילת את זה:

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/i/a/l/4/_/9/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/

בומברדיר גלובל אקספרס BD700 - זה מטוס למבינים, לא סתם איזה בעל מלונות...

גדול ומרווח (הוא בערך בגודל של ה-CRJ200 של בומברדיר - מטוס שלוקח כ-50 נוסעים... אפילו ארוך ממנו באיזה 4 מטרים...)

טווח - 6700NM (זה מטוס שיכול לקחת את המילארדר שלנו מתל אביב לניו יורק בלי בעיה בכלל!).

מהירות - מאך 0.88 - הוא גם יעשה זאת מהר יותר מ-744...

בקיצור, זה לא איזה לירג'ט או גולפסטרים.

אני לא יודע מי זה הבנאדם, אבל מספר הרישום של המטוס מראה שהוא בא מאיי קיימן..

יש אנשים שיודעים לחיות...

מבחינתינו זה גם יכולים לחיות :wink:

פורסם

ניקי לאודה רק היה אלוף עולם במרוצי פורמולה 1 בשנות ה 70.

התפרסם לאחר תאונה מחרידה בנורבורגרינט, תאונה שבא הוא ניצל בנס מצליה (חלק ניכר מגופו מכוסו בכוויות קשות) וחזר למרוצים אחרי כחודש אם אני זוכר נכון, כדי לקחת את אליפות העולם של הפורומולה 1.

אה והוא גם הבעלים של לאודה איר. 8) ופרשן פורמולה 1 ב RTL ועוד כל מיני :wink:

אני אוסיף מעט ואתקן:

היו לניקי לאודה 3 אליפיות עולם בפורמולה 1 הרישום של אחד מהמטוסים הפרטיים שלו הוא

I-IINL שלוש I זה השלוש אליפיות וNL זה ניקי לאודה כמובן

הבעלים של לאודה אייר אני חושב שהוא כבר לא כי לאודה אייר בבעלות מלאה של אוסטריאן אירליינס אפילו לא פעם ששלחו מטוסים של לאודה אייר לצביעה או תיקוני צביעה היו אנשים שהיו בטוחים שהם יצאו מהצביעה בצבעים של אוסטריאן לגבי החברה השניה FLY NIKI הוא הבעלים של החברה הוא אפילו קפטן בחברה ככה שיוצא הרבה שברמקול בתא הנוסעים שומעים את קפטן לאודה מברך בגרמנית ברוכים הבאים לטיסת FLYNIKI...

http://www.airliners.net/open.file/529498/L/ בעבודה...

http://www.airliners.net/open.file/485638/L/ או סתם ביקור באינסברוק

פורסם

כן אני גם שמעתי שהוא מטיס אותו בעצמו... ואתה רציני הוא יכול מתל-אביב לניו-יורק? אני מתכוון באוויר לא על ספינת חילוץ... כן?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...