עבור לתוכן
yonix4

עזרה AI

Recommended Posts

פורסם

מישהו בבקשה יכול להסביר לי המפורש איך כל התהליך הזה שמכניסים לסימלטור עובד הורדתי את הקובץ ההתקנה הורדתי את הקובץ של אל על ה-(PAI) התקנתי נכנסתי לבן גוריון ואין כלום ראיתי בתמונות החדשות של אורן הרבה מטוסים של אל על בבן גוריום ואם גם מישהו יודע איך אפשר להכניס לא רק את של אל-על אלא גם את של ארקיע (אני רוצה שיהיו הרבה מטוסים בשדה כמו אצל אורן).

תודה לעוזר :P :smilecolros:

פורסם

אני אגיד לך בגדול - אבל זהו. אני לא עונה על שאלות נוספות בנושא - יש פורומים על גבי פורומים באינטרנט בנושא הזה, שהוא אחד מהמורכבים יותר מבחינת הוספת רכיבים לתוך הסימולטור.

אתה צריך תוכנה בשם TRAFFIC TOOLS. אתה יכול למצוא אותה באבסים. התוכנה הזו יכולה לפרק את קבצי ה-BGL שמטפלים ב AI מהסימולטור ולהפוך אותם ל-3 קבצי טקסט. קובץ מטוסים, קובץ שדות תעופה, וקובץ תכניות טיסה.

אתה עורך את הקבצים האלה עם NOTEPAD - מוסיף בקובץ המטוסים את המטוסים שאתה רוצה לראות (מטוסים שלך, שאתה טס איתם, או שאתה מוריד מהאינטרנט מטוסים שנבנו עבור AI - עם רמת פירוט נמוכה על מנת שלא יכבידו על ה-FRAME RATE), בונה עבורם תוכניות טיסה בקובץ תכניות הטיסה. אח"כ התוכנה יודעת להרכיב את קבצי הטקסט בחזרה לקבצי BGL.

יש לתוכנה מדריך מקיף המסביר ומפרט את כל האופציות. קיימים פורומים רבים בנושא (כולל בתוך אתר Project AI, שם תוכל גם למצוא את מטוסים להשתמש בהם).

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...