Koobe פורסם נובמבר 21, 2004 דיווח פורסם נובמבר 21, 2004 בשלב מסוים כבר הצטערתי שלא הבאתי את המעיל מהרכב, אבל מה זה משנה, כולם כבר בכל מקרה עמדו מאחורי והסתירו את הרוח. היו עננים, משהו "בלתי-רגיל!!!" כמו שאומר מויישה. כאלה ערמתיים עם קרניים של שמש בפנים. לא רואים כאלה כל יום, רק כשבאמת מרגישים חרא ומרימים את הראש לשמיים. פה ושם היו כמה ילדוד'ס שדיברו על סימולטורים... מה הפלא? יותר משזו היתה לוויה זו היתה פגישת VATIL. לפחות משהו טוב אחד יצא מזה. נראה לי שגם הרווחנו קצת פרסום: אני זוכר לפחות 5 אנשים שונים שנאמו והזכירו סימולטורים בפעמים שונות, וגם הבאנו (קובי) יופי של זר, מכובד כזה כמו שמניחים בטקסים שמראים בטלוויזיה. היו קטעים... וואלה היו קטעים, תאמין לי נמרוד. אבל ראבק עם הקור, הוא לא מרפה. ואני עומד לידך, עם איזה תיק מטופש שרק הכביד לי בגב, ולבון לידי, מחזיקים אחד את השני. קובי מקדימה כמו איזה דורמן מסוקס. וחגי עם הפאות והחולצה הלבנה, בכלל קטעים. שמח שהכרתי אותו סוף סוף. הביאו אותך בתוך איזו אלונקה מסכנה. אם זה היה תלוי בי, הייתי מסדר לך לפחות כסא מרופד כמו בוירטואל קוקפיט של ה-EUROWINGS ATR שהבאת לי לפני שנה, כזה עם ריפוד לראש, שיהיה בנוח...... ולי רצות בראש כל מיני מחשבות על מה שקרה, ורצים סרטים על מה שהלך שם רגע לפני הפגיעה בקרקע. ועל איך אתה מחזיק את הכסא מרוב G, או סתם מפחד... אלוהים יודע מה הלך שם. אבל מה זה משנה בעצם? הכל נגמר, והלך קאפוט, ואין יותר. פה ושם אני משתעשע במחשבה על ללחוץ Esc ולהתחיל את הטיסה מהתחלה, הפעם על reality קל יותר, סתם בשביל לנסות לראות אם הפעם אתם מצליחים לצאת מהסחרור, או מה שכבר היה שם. אבל קאפוט. אמרתי לאמא שלך שאנשים מתים היום מכל מיני דברים: מחלות, מכוניות מתנגשות, טרור.. אבל אם כבר למות - אז למות בקלאסה, בסטייל. כמו שאתה עשית. יצאת גבר, נימי. כמה שעות אחרי וכולנו כבר הספקנו לחזור הביתה. גם אכלנו משהו בדרך, ככה בשביל ההרגשה הטובה. קובי ארגן לנו דיל פצצות במסעדת בשר ממש לידך, זללנו כמו מטורפים והרצנו צחוקים. תראה איזה יופי, איך לומדים לעשות טוב מכל דבר. חבורה של אדיוטים מכל ספקטרום הגילאים, משחקים במשחק מחשב מטומטם שהורג אותם בסוף. ואני מסתלבט על לבון ואומר לו שהוא יכל לעשות ימבה כסף מהתמלוגים על התמונה שלך מיום שני האחרון, כשישבנו בראשון לציון עם החבר'ה. כל העולם ואחותו פרסם את התמונה הזו, יצאת סלבריטי בסוף. אוהב אותך, נימי. תמשיך לטוס שם למעלה, תלמד את החבר'ה איך טסים IFR בתוך העננים, אוקיי? יש קצת גשם והרבה רוח בחוץ, אבל זה לא אמור להפריע לך. :cry: Remember when you were young, you shone like the sun. Shine on you crazy diamond. Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky. Shine on you crazy diamond. You were caught on the crossfire of childhood and stardom, blown on the steel breeze. Come on you target for faraway laughter, come on you stranger, you legend, you martyr, and shine! You reached for the secret too soon, you cried for the moon. Shine on you crazy diamond. Threatened by shadows at night, and exposed in the light. Shine on you crazy diamond. Well you wore out your welcome with random precision, rode on the steel breeze. Come on you raver, you seer of visions, come on you painter, you piper, you prisoner, and shine (Pink floyd)
Itay Zecharia פורסם נובמבר 21, 2004 דיווח פורסם נובמבר 21, 2004 פשוט ללא מילים... הצלחת להעביר בצורה אמיתית וצינית יחד, את הרגשות המעורפלים של כולנו :cry: הכתיבה שלך ריגשה אותי מאוד, זאת והקודומות לה .
Arie Halperin פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 עכשיו הבנתי למה היה לי קר.............. (פשוט הייתי מאחוריך) (אוהב לקרוא את ההודעות שלך) הוא היה שמח לראות שם את כולם אריה
hagay פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 דורון - אין לי מילים על הכתיבה שלך , זה נותן לי שוב להזיל דימעה. אריה - תהיה בטוח שהוא ראה שם את כולם, אני אישית דיברתי איתו דרך הלב...
Arie Halperin פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 אין אין כמוך חגי אוהב אותך תמסור לו ד"ש ותגיד לו שהוא חסר לנו מאד אריה
Or Netzer פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 דורון הצלחת לגרום לי להזיע ולבכות כמו מטורף כתיבה מדהימה
Yoav פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 דורון, זה הדבר הכי מרגש שקראתי בחיי! אני עכשיו על סף בכי, מתגעגע לנימרוד! :cry:
OmRI פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 אני כבר בוכה מהתחלת מילותייך , מילותייך אשר כלכך נגעו בי מבפנים ורק גרמו לי להצטער שאת נימרוד איכזבתי ולא באתי להלוויה שלו......... :cry: לנחם אבלים אני לא יבוא זה קשה לי יותר מדי לראות את משפחתו וללכת לנחם אבלים....כבר בסוף כיתה ד' הלכתי לנחם את הוריהם של ארבעת חבריי שנהרגו בתאונת דרכים היה לי מאוד קשה ומאז הבנתי שללכת לנחם אבלים זה לא בשבילי. נימרודי אני אבוא לבקר אותך בעוד חודש באזכרה הראשונה שלך אני אביא איתי זר פרחים במיוחד בשבילך מקווה שתאהב באהבה רבה ומתגעגע אלייך עומרי....... :cry:
ori porat פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 כתבת יפה דורון. כל כך עצוב. הייתי בהלוויה של זולדן, לא האמנתי שהבן-אדם שהיה אלוף הארץ בגלישה, שעבר גיבוש טיס ואת המיונים של הפייפרים ובסוף חתם ויתור, שהוציא רשיון טייס עם-3 הגדרים בגיל21, והחבר של אחי, והבן אדם שרק לפני חודשיים שלושה בדיוק דיברתי איתו על איזה הגדר הוא הולך לעשות עכשיו...עכשיו שוכב פה בתוך הארון הזה. הוא היה בדיוק אחרי ההגדר הפרטי, אז חשבתי שיעשה מכשירים. זה היה בדלת כניסה של "כנפיים" בהצליה(שם עבדתי בקיץ תמורת שעות סימ'). אז שאלתי אותו : עכשיו אתה עושה מכשירים? והוא אמר לי ..שלא שהא עושה קודם דו-מנועי..אז שאלתי אותו: על מה ? על סנקה? אז הוא אמר לי שעל אצטק ואז יעשה הסבה לסנקה. ועל אצטק גם נהרג. מאז הספיק לעשות גם הגדר אוירבוטי ולהטיס חצי עולם. באמת איש אשכולות. וזה היה רק לפני 3 חודשים. אלפי אנשים היו בלוויה. היה מזעזע.. ונמרוד..שבערך חודשיים אחרי שהצטרפתי לואטיל , סתם הלכתי עם חבר להרצליה. והוא בדיוק הלך שם. לא הכרתי אותו..הוא הלך עם עוד מישהו. ואז הוא עצר אותנו ושאל אותנו: תגידו אתם מואטיל? אז אמרתי לו שאני כן..אז הוא אמר : נעים מאוד NIMIG. ואז התחלנו לדבר במסנג'ר..והתברר שהוא חבר של החבר של בת דודתי. לא פלא. חבר של חצי עולם..ודיברנו מדי פען במסנג'ר וכו'. שתי אבדות (שלוש בעצם) ענקיות בתאונה אחת מיותרת. עצוב עצוב..
mickey lip פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 נימרוד . אתמול הלכנו איתך בפעם האחרונה .היו שם כל כך הרבה אנשים שבאו וחלקו לך כבוד אחרון, היה ממש קשה להגיע עד לקברך, ואני הרגשתי שלא יצא לנו להיפרד כמו שצריך , אז רציתי לכתוב לך כמה מילות פרידה אחרונות : ובסיום העצב מכה שבעתיים לא מחפש הסברים זאת התחושה של ילד אוהב שלומד להביט בחיים צליל אחרון עוד מתנגן ודועך שם (הגבעתרון כמו שאהבת) מה מבשר המחר? זאת השתיקה ,שתיקה של כאב שפורץ מבפנים ונשבר ועוד פרידה ושוב החלום מתנפץ אל אותה נקודת התחלה ממש כמו שיר שאין לו מילים לבטא את עוצמת הנגינה היה שלום חבר נעמת לנו מאוד ננצור אותך בליבנו
×�פיק פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 צמרמורת... פשוט צמרמורת רצינית, זה מה שעובר עלי כרגע.
shlomi kliman פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 כתיבה מדהימה,מצמררת,מהלב. העברת בי צמרמורת.. היה שלום נמרוד,תחסר לכולנו.
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 איזה צמרמורת עברה בי לאורך כל קריאת הקטע.. דמעות זלגו מעייני אבל בכמה קטעים גם פשוט צחקתי.. הבאת את הסיפור בצורה מעניינת מאוד..
Izik Bakshi פורסם דצמבר 6, 2004 דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 כמעט בכל שמירה באבט"ש פשוט ישבתי במגדל וחשבתי, על הפתאומיות של האסון, איך שזה קרה, ובכלל על המוות שיכול להפתיע בכל רגע, ולחיים דרך משלהם להיות אכזריים וטובים ביחד, עד כמה שכאב לי המוות בסוף בחרתי לראות את הטוב שנולד, נוצר או איך שאפשר להגדיר את זה, כמו שנאמר בתנ"ך "מעז יצא מתוק" (מקווה שלא טעיתי). נוח על משכבך בשלום, להשמע... נ.ב סליחה על ההקפצה של ההודעה, דורון - מילים מרגשות.