עבור לתוכן
Asaf Brietbard

ברכות מניו זילנד

Recommended Posts

פורסם

שלום שלום לכל החברים!

דבר ראשון, אין לי מילים לתאר את ההלם שאני נמצא כרגע, כאשר קראתי על דבר מותו של נמרוד גרשוני. אז אני מבקש מכאן להעביר את צערי העמוק למשפחה. מה שנמרוד הצליח להזיז כאן בחודשים האחרונים רק מעיד על קצהו של יכולותיו של האדם. יהי זכרו ברוך.

ומעבר לפתיחה העגומה מאוד, סוף סוף הצלחתי לתפוס אינטרנט חופשי (אין הגבלת זמן). אני נמצא כרגע באי הדרומי של ניו זילנד, בעיר קטנה שנקראת טימרו (TIMARU). ניו זילנד ארץ יפיפיה, ואני מספר לכם זאת אחרי אתמול, שסיימתי 2 טרקים באיזור ההר הכי גבוה בניו זילנד ואוסטרליה (נקרא הר קוק, 3750 מ' בערך). האווירה פה נהדרת, אנשים ממש טובים אחד לשני, זה פשוט מדהים.

הטיסות לניו זילנד היו נורא נורא ארוכות, אבל נהניתי סה"כ לטוס לראשונה באירבס (340) והיה די נחמד לפגוש 737-300 לטיסה פנימית בתוך ניו-זילנד.

אתמול, במצפה על הר, פגשתי בחור שנוהג לטוס בגלשון (HANDGLIDER), והוא הסביר לי קצת על עננות, איך אפשר ל"נבא" מז"א עפ"י העננים, וסיפר לי קצת על דאיה בניו זילנד. סה"כ תחום התעופה מאוד מפותח פה, וכל חור יש מנחת עם איזה שק רוח ושני דו-מנועיים.

צילמתי המון, צילמתי גם כמה תמונות בהונג קונג אבל לצערי מזג האוויר היה גרוע, והתמונות לא ממש משקפות את העוצמה המדהימה של השדה הזה (YHHH). אחרי שיצאתי מהארץ דרך טרמינל 3 התלהבתי ממש, אבל 10.5 שעות אח"כ תפסתי פרספקטיבה לגבי טרמינלים. הונג קונג פשוט ע נ ק.

תמונות יהיו רק שאני אחזור, כי אין לי ממש כוח לכווץ, להעלות לשרת וכו' וכו'.

יש עוד מהון חוויות, אבל אין מספיק זמן לספר לכם הכל.

מקווה שאצלכם הכל בסדר, חוץ ממה שלא.

ו...חבר'ה, תשמרו על עצמכם.

אסף, ניו זילנד.

פורסם

וואי נשמע שאתה עושה כיף חיים 8)

ובכן תמשיך לצלם ולעשות כיף :twisted:

והכי חשוב שתחזור בשלום :) ואם הרבה תמונות :lol:

פורסם

תיקון: הונג קונה זה VHHH ולא YHHH. חוץ מיזה אני שמח לשמוע שנהנת! אני מקווה שתמשיך להנות אבל במידה מסויימת גם לזכור את נמרוד!

נ.ב.

באיזו חברה טסת על הA340? קטאהי פאסיפיק(Catahy Pacific)?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...