che פורסם נובמבר 2, 2003 דיווח פורסם נובמבר 2, 2003 הנה לכם שלושה תמונות של ה757 של POSKY שהכנתי בצבעי ישראייר המעורבים: אם אתם מבחינים בקצת איכות גרועה באזור הזנב בתמונות(אי אפשר לפספס את זה...) זה בגלל דחיסת הJPG ולא בגלל איכות ירודה של הטקסטורות :!: נשאר לי קצת שינויים לעשות על המנועים וכמה ליטושים על הגוף. חוץ מזה זה גמור. כמו שהכנתי את EBM ואת EBI למודל של IFDG, אני מכין את שניהם גם לזה של POSKY. אגב, שחקתי קצת במספרים בCFG ושיניתי לו את המשקל הריק ככה שלא תהיה יותר הודעה שהוא מעל למשקל המותר... הוא גם מטפס יותר בקלות עכשיו
Oren Geva פורסם נובמבר 2, 2003 דיווח פורסם נובמבר 2, 2003 גם אני... אולי תוכלו לשתף פעולה ירדן ואתה ונקבל חבילה שלמה מהר יותר?
Shadi Abo Ahmad פורסם נובמבר 2, 2003 דיווח פורסם נובמבר 2, 2003 תמונות יפות חברים , כדאי לפתוח פורום נוסף כאן לשיתוף צילומי מסך , מה אתם אומרים ?
Oren Geva פורסם נובמבר 2, 2003 דיווח פורסם נובמבר 2, 2003 אני בעד... ככה אני לא אפריע לכם עם ההתמכרות שלי...
Barak פורסם נובמבר 3, 2003 דיווח פורסם נובמבר 3, 2003 1. חנן צביעה מאוד מאוד יפה אני מבטיח לך שעל המטוס הזה אני הולך לחרוש !! אולי באמת כדאי שתעבוד עם ירדן ביחד פשוט חבל על הזמן... 2. שאדי, חייבים לפתוח פורום סקרינשוטס מקצועי בדיוק כמו ב-flightsim.com
Izik Bakshi פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 אני בעד... ככה אני יוכל לראות את כל התמונות של אורן במרוכז...(בפרט לפתוח לאורן פורום משלו.... )
Oren Geva פורסם נובמבר 6, 2003 דיווח פורסם נובמבר 6, 2003 דוקא השבוע הייתי רגוע אין לי זמן! כמאמר המשורר... היית מאמין שרק לפני 15 דקות הגעתי הביתה מהעבודה?(השעה 00:20, וכרגיל פיספסתי את המפגש על מסלול 12)