Moshico Biller פורסם נובמבר 25, 2004 דיווח פורסם נובמבר 25, 2004 אהלן חברה מזמן אבל מזמן לא היה מפגש חשבתי לעשות מפגש שבוע הבא ב2/12 מי שיוכל להגיע שיכתוב פה בבקשה ולקראת יום חמישי הבא נקבע שעה. ( :wink: במיקרה זה יוצא חודש בדיוק לאחר פתיחתו של טרמינל3). תודה לכם :wink:
ohadn747 פורסם נובמבר 25, 2004 דיווח פורסם נובמבר 25, 2004 אני אשמח לבוא אבל תפרט מה יהיה שם...ולמה ביום חמישי ולא שישי? למרות שאין לי בעיה ביום חמישי כי יום שיש אני לא לומד
Moshico Biller פורסם נובמבר 25, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 25, 2004 אני אשמח לבוא אבל תפרט מה יהיה שם...ולמה ביום חמישי ולא שישי?למרות שאין לי בעיה ביום חמישי כי יום שיש אני לא לומד מה יהיה שמה? מטוסים נוחתים וממריאים . אחי כרגיל מה כבר יכול להיות :wink:
moti פורסם נובמבר 25, 2004 דיווח פורסם נובמבר 25, 2004 באיזה שעה זה מתוכנן? אל תשכח מושיקו שזה יום לימודים... אם זה אחרי 2 אני מגיע בכיף- אני מקווה שמזג האויר לא מתכנן להרוס את המפגש.
ohadn747 פורסם נובמבר 25, 2004 דיווח פורסם נובמבר 25, 2004 יום חמישי אני גם אוכל לבוא אבל אתם יכולים אולי להגיד לי איך אני יכול להגיע באוטובוס? (אני יוצא מהתחנה המרכזית של רעננה... ליד מרכז שרונה... בית הספר שלי ממש ממול)
OmRI פורסם נובמבר 25, 2004 דיווח פורסם נובמבר 25, 2004 אני גם יבוא בכיף אם זה יהיה יום פנוי ממבחנים ולמידה עד שעות מאוחרות אבל רעיון מעולה מושיקו :idea: :wink:
Moshico Biller פורסם נובמבר 25, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 25, 2004 יום חמישי אני גם אוכל לבוא אבל אתם יכולים אולי להגיד לי איך אני יכול להגיע באוטובוס? (אני יוצא מהתחנה המרכזית של רעננה... ליד מרכז שרונה... בית הספר שלי ממש ממול) אל תדאג אני ידאג שתגיע
downloader פורסם נובמבר 25, 2004 דיווח פורסם נובמבר 25, 2004 לא בטוח שאני אוכל להגיע אבל הייתי רוצה לבוא. יש תחבורה ציבורית ישירה מראשון?
Moshico Biller פורסם נובמבר 25, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 25, 2004 אני מניח שהמפגש הוא מאחורי ILS 12 מאיפה הבאת את המונח הזה?
OmRI פורסם נובמבר 26, 2004 דיווח פורסם נובמבר 26, 2004 אני יבוא כנראה וחבר'ה יאללה תגיבו אם מתאים לכם התאריך או לא בואו נעשה קצת כיף במפגש הזה
Penguin Pilot פורסם נובמבר 26, 2004 דיווח פורסם נובמבר 26, 2004 אני גם יבוא רק ב-3:30 עם המפגש יהיה...... נשמע טוב!
Penguin Pilot פורסם נובמבר 26, 2004 דיווח פורסם נובמבר 26, 2004 חחח לי לוקח להגיע כפול ממך לתל אביב ואני בא.... אז על תעשה מזה עניין אחי, פשוט תבוא!
ohadn747 פורסם נובמבר 27, 2004 דיווח פורסם נובמבר 27, 2004 רשימת המגיעים לבינתיים: *מושיקו *אוהד *אוז *מוטי (אולי) *עומרי *כפיר (אולי) *מתן (אולי) קדימה חבר'ה!! בואו גם אתם!
oz פורסם נובמבר 27, 2004 דיווח פורסם נובמבר 27, 2004 רשימת המגיעים לבינתיים:*מושיקו *אוהד *אוז *מוטי (אולי) *עומרי *כפיר (אולי) *מתן (אולי) קדימה חבר'ה!! בואו גם אתם! אני יגיב בשמו של עוז את הבגרות שלך בלשון עשית? כותבים עוז עם ע' אוז עם א' זאת חייה ששטה לה בכל מיני אגמים והכבד שלה משהו משהו!
yuval_el פורסם נובמבר 27, 2004 דיווח פורסם נובמבר 27, 2004 רשימת המגיעים לבינתיים:*מושיקו *אוהד *אוז *מוטי (אולי) *עומרי *כפיר (אולי) *מתן (אולי) קדימה חבר'ה!! בואו גם אתם! אני יגיב בשמו של עוז את הבגרות שלך בלשון עשית? כותבים עוז עם ע' אוז עם א' זאת חייה ששטה לה בכל מיני אגמים והכבד שלה משהו משהו! תרגיע קצת, יש גם אוז בא' .כן כן ,זה שם של בנאדם ומבטאים אותו בדיוק כמו עוז.
ohadn747 פורסם נובמבר 27, 2004 דיווח פורסם נובמבר 27, 2004 עוז, יש גם אוז באות א' (קובי אוז) ואת הבגרות בלשון אני עושה השנה
oz פורסם נובמבר 27, 2004 דיווח פורסם נובמבר 27, 2004 יובל אני רגוע אוז בא' זאת טעות כתיב שלצערי הרב הפכה להיות מאוד נפוצה... ציטוט של המורה שלי ללשון משנה שעברה "פה במדינה לא יודעים לכתוב פשוט דוגמא טובה היא שכותבים עוז עם א' ולא עם ע' כמו שצריך" המורה הזאת תימניה וכשהיא אומרת עוז אני מבטיח לכם היא אפשר להתבלבל בין א' לע' עכשיו הנה לכם מטלה תעמדו מול המראה ותגידו הרבה פעמיים עוז אם עדין אתם חושבים שא' מתאימה למילה הזאת תעשו שוב בגרות בלשון :twisted:
Moshico Biller פורסם נובמבר 27, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 27, 2004 חברה השירשור הזה זה לא שירשור "איך כותבים שם" תתנהגו בהתאם לשרשור תודה!
yuval_el פורסם נובמבר 27, 2004 דיווח פורסם נובמבר 27, 2004 יובל אני רגוע אוז בא' זאת טעות כתיב שלצערי הרב הפכה להיות מאוד נפוצה... ציטוט של המורה שלי ללשון משנה שעברה "פה במדינה לא יודעים לכתוב פשוט דוגמא טובה היא שכותבים עוז עם א' ולא עם ע' כמו שצריך" המורה הזאת תימניה וכשהיא אומרת עוז אני מבטיח לכם היא אפשר להתבלבל בין א' לע' עכשיו הנה לכם מטלה תעמדו מול המראה ותגידו הרבה פעמיים עוז אם עדין אתם חושבים שא' מתאימה למילה הזאת תעשו שוב בגרות בלשון :twisted: אני חוזר בי למרות שיש שמות משפחה כאלה- קובי אוז, עמוס אוז
Tzefa פורסם נובמבר 27, 2004 דיווח פורסם נובמבר 27, 2004 לא כ"כ הבנתי איפה המפגש.. אבל יש מצב שאני אגיע...