עבור לתוכן
Stav Lesnichy

כל הכבוד למארגני האירוע לזכרו של נמרוד גרשוני ז"ל

Recommended Posts

פורסם

כל הכבוד למארגנים ולפקחים,

התחברתי לרשת בשעה 7:43 בחניה מפוצצת ואני ממתין למגדל( אור נצר) לקבלת אישור לחיפה,

אני ממריא ולאחר בצרה מתחבר לפלוטו (Elad Zeierman) מקבל אישור NAT VOR ,

מתקרב לחיפה ועובר למגדל חיפה (שמוליק) ניכנס 1500 לDOWNWIND .

בעיות קשר אם מגדל ומקבל בטקסט 800 ל T&G ,1000 2 מיל מהחוף וחוזר לפלוטו ממשיך 2000 לפי הנתיב ,מתקרב לוינגיט ועובר למגדל שדה דוב (אמיר פז) ממשיך 800 לDOWNWIND ,

לפני 4X-CHG שניכנס לפינל ואני ממשיך בDOWNWIND ,מקבל אישור לפינל ניכנס ונוחת.

מפנה את המסלול מהר בשביל לתת למטוס הבא לנחות ללא הליכה סביב.

END.

פורסם

מעט בעיות תיאום בהתחלה אבל מעבר לזה הפקחים תיפקדו מצויין !

כל הכבוד על הארגון.

המון זמן המתנה על הקרקע, שעה ו-10 דקות באוויר, מטוס אחד בחיפה שהפריע לתנועה, במזל הייתי רק אני אבל גם שמוליק כעס (בצדק).

רק משהו קטן - אנשים, תקראו בבקשה את התדריך להבא ! היה כתוב בש"ד להתנתק אוטומטית כדי למנוע עומס וכולם מסיעים לחנייה, פשוט חבל שלא קוראים ולא מקשיבים להוראות.

תמונות יש, אבל מעט אז אפרסם בדיון של מישהו כבר - בטוח שהרבה צילמו.

ופעם נוספת - תנחומים למשפחה.

פורסם

באמת כל הכבוד כולם היה רציני מאד כל הכבוד לפקחים שעשו עבודה ניפלאה

חשבתי שאנחנו מגיעים לרמה ל USA

אנחנו בדרך אל תדאגו :wink:

matas.JPG

2.JPG

כל הכבוד על היוזמה

שימשיכו להיות דברים כאלו אבל רק בשמחות

פורסם

כול הכבוד לפקחים שפיקחו באירוע !

עשו עבודה מעולה מבחינת מרחקים ממטוס למטוס.

כול הדרך היה מרחקים של 7 עד 10 מייל עם מטוסים אחרים. וככה לא היה אף בעיה מיוחדת במשך הנגיעות או הנחיתות.

במיוחד כול הכבוד לטיסים !!! בזמן הטיסה לא היה אף הפרעה על התדר, לא היה יותר מידי באלגן של רידבקים,כולם טסו בסבלנות בשקט בלי לברבר יותר מידי על התדר!

רואים שיש התקדמות מאירוע לאירוע!

נפגש באירועים משמחים יותר,להשמע CHP.

פורסם

קובי ,אור,אלעד,שמוליק,אמיר ולכל המארגנים למלאכת הקודש לזכרו של נימרוד חברנו ז"ל.

תודה רבה לכם על הארוע רב המשתתפים,כל הכבוד לכולנו . ביום השנה למותו של נימרוד ודאי

ימצאו לנכון מנהלי החטיבה לארגן מטס הצדעה וזיכרון ואולי גם יקבלו את הצעתי להקים גל-עד בצורת לפיד בוער במקום נפילתו של נימרוד.לא הכרתי את נימרוד אישית, אך יצא לי לדבר איתו

ברשת ביום חמישי בחצות הליל , שעות מספר קודם נפילתו , הבחור הקרין בקולו שלווה רוגע ובטחון , למרות היותי טייס

חדש עם מעט ניסיון בטיסות ניווט כגון הטיסה היום , הדורשת משמעת עצמית ודיוק רב

עקב ריבוי המשתתפים , החלטתי להתכונן ,ללמוד ולטול בה חלק רק משום היותה טיסת זיכרון.

תודה ענקית לחברי אורן אלקובי על עזרתו הרבה , רק בזכותו היה לי העוז להמריא מהרצליה ולנחות בשדה דב ולהשלים את הטיסה במלואה .בחטיבה שלנו לא חסר אנשים שאוהבים לעזור וללמד, יישר כח לכולנו . :angel:

פורסם

חברה, אני ממש ממש מצטער שלא יכולתי להשתתף באירוע הזה (הייתי עסוק באירוע משפחתי), אבל אני מתנחם בכך, שעשיתי את המסלול בטיסת האימון שאיגנו בבי"ס לטיסה VFS, ואני מאמין שבזכותם נמנע הרבה בלאגן, ומגיע גם להם כל הכבוד על האירגון.

אני קורא כאן שהאירוע היה ממש מוצלח, ולא פלא עם טייסים טובים, ופקחים טובים עם סבלנות כזו, אז האירוע חייב להיות מוצלח, וממש כל הכבוד לכל המארגנים, הלואי שלהבא יהיו רק אירועים להזכרת דברים טובים.

לגבי הצעתו של צבי להצבת גל-עד של לפיד בוער במקום נפילתו של נימרוד ז"ל, אני משתתף בהצעתו, והצעתי כבר בתחילת רעיון האירוע, שזה יהיה כבר באירוע של אתמול, כך שכל המשתתפים היו רואים את המקום, אני מבין שלא היה מספיק זמן, אך אף פעם זה לא מאוחר, ולדעתי עדיין אפשר לעשות זאת, שתהיה מזכרת לכולם.

אז שוב אני מצטער שלא יכולתי להשתתף, ומקווה לאירגון אירועים בגודל כזה רק בשמחות.

פורסם

היי

כאבא לילדים קטנים, היה לי קשה לעמוד בלו"ז למרות שהזמנתי את הSLOT האחרון. :(

בכל זאת הספקתי להיות "מבוקר" בהרצליה ובערך עד הVOR של נתניה ע"י מגדל הרצליה ופלוטו - תודה רבה לכם.

בדרך לחיפה לפחות האזנתי לתמרור כדי לשמוע את אחרוני המקיפים.

בנראה שפספסתי את רוב האקשן אבל בכל זאת היה כיף

כל הכבוד למארגנים

מגיע לכם :drinking:

פורסם

כל הכבוד למארגנים ולפקחים!

הארגון היה מצוין והביצוע פי כמה, טייסים ופקחים!

אישית נהניתי מאוד.

דבר אחד: מגדל ש"ד, אמיר, כמה טייסים התלוננו על הסאונד שבוקע מהרמקולים... נסה להקליט את עצמך, אולי המיקרופון הלך.

פורסם

ביקשתי מכמה חבר'ה לצלם במהלך הטיסה.

מי שצילם ע"פ בקשתי, וגם מי שסתם התחשק לו לתעד - אנא לשלוח ל-koobe@bezeqint.net. הנ"ל כחלק מקטע הזכרון שמוקדש לנמרוד ז"ל בסרט התדמית על חטיבת VATIL (שאגב, מתקדם יפה).

פורסם

כל הכבוד לקובי, שמוליק, אורן, רן, אלעד,אמיר, יוסי, משה, ואור על מאמץ משותף שהניב את האירוע היפה הזה, בעיני האירוע הוא דבר טוב בפני עצמו, שנוצר מהכאב והמאמץ להנציח את נמרוד.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...