Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 4, 2003 דיווח פורסם נובמבר 4, 2003 הנה, רק עברו איזה 3-4 שעות מאז שפירסמתי את חלק שלישי של ההתקדמות, ועכשיו הנה חלק רביעי! בנתיים גם האל על 4X-EBS מוכן, העיליתי לכם כאן תמונה שלו. אשמח לשמוע את דיעותיכם עליו! המטוסים הבאים שיש להשלים: סאן דור בצבעי אל על אל על EBV אל על EBU להתראות בנתיים, ירדן,
razgoeta1 פורסם נובמבר 4, 2003 דיווח פורסם נובמבר 4, 2003 תעשה אותה גרסא כמו של אלעל הזה עם הצבעים הישנים רק יש אחד עם הפיקה השחורה בקדימה...אני מת עליו...תעשה אותו הוא מאוד ישן...
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 4, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 4, 2003 אני עושה את החבילה לשנת 2003. כיום לאל על אין מטוס כזה עם ראדום שחור, אז אין לי סיבה לעשות אותו. בנתיים, באותה נשימה, סיימתי את הסאן דור 4X-EBT, תראו שהחלק העליון של הזנב צבוע בגוון כחול אחר (בכוונה כמו באמיתי). היתה בעיה קטנה בלוגו שהכחול שלו היה כמעט זהה לצבע הזנב, אז שיניתי לו מעט את הגוון. תהנו מהתמונה, ירדן,
oz פורסם נובמבר 4, 2003 דיווח פורסם נובמבר 4, 2003 ירדן מכל יצירה שלך אנחנו נהנים כמו שלא נהננו בחיים שלנו
Atar_Omri פורסם נובמבר 4, 2003 דיווח פורסם נובמבר 4, 2003 יאללה סוף סוף צבעת את ה-BS... כמה זמן התחננתי שתעשה את זה...
Ben Bogin פורסם נובמבר 4, 2003 דיווח פורסם נובמבר 4, 2003 צביעות ממש מצוינות, כל הכבוד. מקווה שתוכל להפעיל AA + מסך מלא בצילומים שלך, שנהנה מהתמונות יותר :wink: