hagay פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 אז כמו שהרבה יודעים אני צילמתי תמונות מהסימולטור של נקודות הCVFR וצירפתי את זה אל kneeboard שרן הכין, עכשיו הוספתי לזה שיפורים קטנים, 1. סדר רשימת שמות הנקודות מסודרת לפי אותיות א ב , כך שיותר נוח למצוא את הנקודה מבין כל השמות. 2. הוספתי את הדפיות של כל שדות התעופה של הארץ שזמינות באינטרנט, (עידכון אחרון נכון להיום). 3. בגירסה הקודמת נתגלת טעות בשתי נקודות מסוימות, על כך העיר לי אחד מהחטיבה (אם אני לא טועה זה היה עידו, מתנצל אני לא זכרתי את השם) ועל כך אני מודה לו מאוד. על מנת להוריד את הגירסה החדשה יש להכנס לאתר חטיבה www.vatil.org ולגשת למחיצת Downloades אח"כ General. שלא כמו בגירסה הקודמת שהיה צורך לפתוח את קובץ הRER לתיקייה זמנית ואח"כ להעתיק את התוכן אל תקיית ה aircraft שבסימולטור, בגירסה הזו יש צורך רק לפתוח את קובץ הRER אל התיקיה הראשית של הסימולטור ולאשר את החלפת הקבצים וזהו. תודה לכולם ושוב אשמח מאוד אם יש למישהו הערות להעיר רק כך נתקדם יותר ויותר. חגי.
Avi Dudai פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 אז כמו שהרבה יודעים אני צילמתי תמונות מהסימולטור של נקודות הCVFR וצירפתי את זה אל kneeboard שרן הכין,עכשיו הוספתי לזה שיפורים קטנים, 1. סדר רשימת שמות הנקודות מסודרת לפי אותיות א ב , כך שיותר נוח למצוא את הנקודה מבין כל השמות. 2. הוספתי את הדפיות של כל שדות התעופה של הארץ שזמינות באינטרנט, (עידכון אחרון נכון להיום). 3. בגירסה הקודמת נתגלת טעות בשתי נקודות מסוימות, על כך העיר לי אחד מהחטיבה (אם אני לא טועה זה היה עידו, מתנצל אני לא זכרתי את השם) ועל כך אני מודה לו מאוד. על מנת להוריד את הגירסה החדשה יש להכנס לאתר חטיבה www.vatil.org ולגשת למחיצת Downloades אח"כ General. שלא כמו בגירסה הקודמת שהיה צורך לפתוח את קובץ הRER לתיקייה זמנית ואח"כ להעתיק את התוכן אל תקיית ה aircraft שבסימולטור, בגירסה הזו יש צורך רק לפתוח את קובץ הRER אל התיקיה הראשית של הסימולטור ולאשר את החלפת הקבצים וזהו. תודה לכולם ושוב אשמח מאוד אם יש למישהו הערות להעיר רק כך נתקדם יותר ויותר. חגי. חגי היקר, תבדוק בבקשה, לא מצאתי כלום ב General ובמקום אחר בהורדות יש גרסה ישנה.
hagay פורסם דצמבר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 זה נמצא שם, התמונה לא שונתה רק בשורה הראשית הוספה המילה *NEW* בתחילתה ובסופה ובין כוכביות וגם שם הקובץ שונה ל cvfr_fix_il_v2.rar, אולי בגלל זה לא ראית.
Kobi David פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 בהחלט תוספת מצויינת. בעצמי גילית מספר נקודות בדרום שלא הייתי בטוח לגביהן. ישר כוח חגי!
moti פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 כל הכבוד חגי! נראה מדהים ומדויק,אני בטוח שזה יוכל לעזור לי להתקדם בטיסות הראייה בארץ.
DanPadnos פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 חגי, תודה רבה! עותק של ה-screenshots שלך הוא פשוט ציוד חובה כשלומדים נתיב חדש...
Avi Dudai פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 זה נמצא שם, התמונה לא שונתה רק בשורה הראשית הוספה המילה *NEW* בתחילתה ובסופה ובין כוכביות וגם שם הקובץ שונה ל cvfr_fix_il_v2.rar, אולי בגלל זה לא ראית. מצאתי תודה
Shtoza פורסם דצמבר 1, 2004 דיווח פורסם דצמבר 1, 2004 יופי של עבודה מאוד שימושי ללמידת נתיב חדש! ישר כוח
Izik Bakshi פורסם דצמבר 6, 2004 דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 אמרתי לך אז שנפגשנו, ואני אומר לך שוב, אתה תותח ודוגמא לכולם .