109th.amit פורסם דצמבר 2, 2004 דיווח פורסם דצמבר 2, 2004 שלום לכולם למי שעדיין לא יודע אני עמית יהב טייס בטייסת 109 הוירטואלית, טייסת אשר טסה בפאלקון והיא הטייסת הוירטואלית היחידה אשר עומדת על רגליה עדיין... אני לא יודע אם אתם יודעים אבל קהילת הפאלקון הישראלית היחידה נסגרה לפני מספר מועט של ימים וכרגע אין לנו שום קהילה ישראלית שתייצג אותנו בסימולטור ה"פאלקון" הנהדר! קומץ אנשים ובהם אני וחברי הטייסת שלי מנסים לחשוב על אפשרות של הקמת קהילה חדשה בזמן הקרוב ואנחנו מקווים מאוד שהיא תרקיע שחקים! הקהילה הזאת תהיה פתוחה בצורה הרבה יותר משמעותית לקהל הגיימרים הישראליים, שלא כמו הקהילה הקודמת(ILF)... בקשתי ממכם היא שכל מי שמעוניין לעזור בהקמה של קהילה כזאת, הצטרפות לקהילה כזאת ובכלל כל עזרה שרק עולה ברוחכם, מוזמן בבקשה להשאיר פה הודעה, לשלוח לי הודעה פרטית או ליצור איתי קשר בICQ\מסנג'ר: 149975747, y_amit@netvision.net.il את ההודעות האלו אני מפרסם בעוד פורומים על מנת לקבל את העזרה המקסימלית שניתן לקבל מכיוון שממש לא פשוט להחזיק קהילה בעזרת כוח מצומצם מאוד... תודה מראש עמית נ.ב פורום הקהילה הקודמת: (ILF) http://www.omerc.net/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=25
Yoav פורסם דצמבר 2, 2004 דיווח פורסם דצמבר 2, 2004 אשמח לעזור בשמחה. הבעיה היא שאין לי את המשחק פאלקון 4... אני יכול להיות מנהל אגף אחר... ובקרוב אני מתחיל ללמוד תכנות אינטרנט אזס אולי אפילו וובמאסטר...
109th.amit פורסם דצמבר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 2, 2004 הבעיה עם ההשגה של המשחק זה גם משהו שצריך לפתור... לכן כשיצטרפו עוד אנשים נראה מה עושים... (ויכול להיות שיש לי רעיון )
OmRI פורסם דצמבר 2, 2004 דיווח פורסם דצמבר 2, 2004 אני מתגייס למשימה כבר הבאתי לשתי חבר'ה תמשחק פאלקון שניהם מגיימר לאחד אפילו נסעתי עם אופניים עד הבית כדי להביא לו תמשחק אין לי בעייה חבר'ה להיות זה שישיג לחבר'ה תמשחק על ידי שאני אשלח להם זאת בדואר אם תרצה עוד משהו עמית דבר איתי במסנג'ר:omri3563@walla.com
109th.amit פורסם דצמבר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 2, 2004 תודה רבה עומרי זאת מצווה להפיץ את הסימולטור...
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 2, 2004 דיווח פורסם דצמבר 2, 2004 צור איתי קשר יש לי הצעה בשבילך שלא תוכל לסרב . יש לי את הסימלטור אבל אף פעם לא השקעתי לילמוד אותו..אולי עכשיו בכול מקרה בהצלחה לך ! וצור קשר במסנגר...