עבור לתוכן
109th.amit

קהילה חדשה

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם

למי שעדיין לא יודע אני עמית יהב טייס בטייסת 109 הוירטואלית, טייסת אשר טסה בפאלקון והיא הטייסת הוירטואלית היחידה אשר עומדת על רגליה עדיין...

אני לא יודע אם אתם יודעים אבל קהילת הפאלקון הישראלית היחידה נסגרה לפני מספר מועט של ימים וכרגע אין לנו שום קהילה ישראלית שתייצג אותנו בסימולטור ה"פאלקון" הנהדר!

קומץ אנשים ובהם אני וחברי הטייסת שלי מנסים לחשוב על אפשרות של הקמת קהילה חדשה בזמן הקרוב ואנחנו מקווים מאוד שהיא תרקיע שחקים!

הקהילה הזאת תהיה פתוחה בצורה הרבה יותר משמעותית לקהל הגיימרים הישראליים, שלא כמו הקהילה הקודמת(ILF)...

בקשתי ממכם היא שכל מי שמעוניין לעזור בהקמה של קהילה כזאת, הצטרפות לקהילה כזאת ובכלל כל עזרה שרק עולה ברוחכם, מוזמן בבקשה להשאיר פה הודעה, לשלוח לי הודעה פרטית או ליצור איתי קשר בICQ\מסנג'ר: 149975747, y_amit@netvision.net.il

את ההודעות האלו אני מפרסם בעוד פורומים על מנת לקבל את העזרה המקסימלית שניתן לקבל מכיוון שממש לא פשוט להחזיק קהילה בעזרת כוח מצומצם מאוד...

תודה מראש

עמית

נ.ב

פורום הקהילה הקודמת: (ILF)

http://www.omerc.net/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=25

פורסם

אשמח לעזור בשמחה. הבעיה היא שאין לי את המשחק פאלקון 4...

אני יכול להיות מנהל אגף אחר...

ובקרוב אני מתחיל ללמוד תכנות אינטרנט אזס אולי אפילו וובמאסטר...

פורסם

אני מתגייס למשימה כבר הבאתי לשתי חבר'ה תמשחק פאלקון שניהם מגיימר לאחד אפילו נסעתי עם אופניים עד הבית כדי להביא לו תמשחק אין לי בעייה חבר'ה להיות זה שישיג לחבר'ה תמשחק על ידי שאני אשלח להם זאת בדואר אם תרצה עוד משהו עמית דבר איתי במסנג'ר:omri3563@walla.com

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...