Yoav פורסם דצמבר 7, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 בהצלחה חברים יקרים.אני וכל שאר צוות החטיבה, עומדים לרשותכם לגבי עזרה באירועים, פרסום ותמיכה, דברו איתנו. אגב אשמח לקבל קישור להורדת מפות של נתיבים/אזורים של טיסה חקלאית, קצת חסר לי... :oops: שאני אמצא, כולם ידעו, אבל לא נראה לי שקיים דבר כזה באינטרנט....
Itai Ganor פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 תסתכלו בדפיות של הרצליה, יש שם על נתיבים חקלאים של ריסוס וכ'ו
Yoav פורסם דצמבר 7, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 תסתכלו בדפיות של הרצליה, יש שם על נתיבים חקלאים של ריסוס וכ'ו האם כוונתך לאזורי האימון?
Itai Ganor פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 שלילי, להצתרפות מהנתיבים כניסה ויציאה החקלאים שיותר למטה בדפיות. ולא נראה לי שיש דפיות לאזורי ריסוס, אבל זה לא בעיה תסמנו את אזור 3 למשל כמטרה ורססו שם בגובה נמוך. כמובן שתתאמו עם הפקח או מי שאחראי באזור.
golan73 פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 בהצלחה חברים יקרים.אני וכל שאר צוות החטיבה, עומדים לרשותכם לגבי עזרה באירועים, פרסום ותמיכה, דברו איתנו. אגב אשמח לקבל קישור להורדת מפות של נתיבים/אזורים של טיסה חקלאית, קצת חסר לי... :oops: שאני אמצא, כולם ידעו, אבל לא נראה לי שקיים דבר כזה באינטרנט.... אני יכול לעזור בכל הקשור לאיזור צפון, פשוט יודע איפה הם מרססים, רואה אותם כמעט כל בוקר
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 7, 2004 דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 חברים יקרים, ערב טוב וחנוכה שמח!! אנו שמחים להודיע לכם על פתיחתו של האתר השייך לחברה הוירטואלית "כים ניר". האתר עלה לרשת לפני זמן קצר ולכן לא הכל פעיל, אנו מצטערים על אי נוחות זמנית, בהמשך נשדרג את המערכת כדי לאפשר לכם גלישה יעילה ומהנה יותר. הינה כתובת האתר: http://www.chmva.up.co.il/ אתם מוזמנים להירשם ולהתחיל את פעילותכם בחברת "כים ניר וירטואל". תהנו..! בברכת חג שמח צוות כים ניר וירטואל!
Yoav פורסם דצמבר 7, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 7, 2004 חברים יקרים, ערב טוב וחנוכה שמח!!אנו שמחים להודיע לכם על פתיחתו של האתר השייך לחברה הוירטואלית "כים ניר". האתר עלה לרשת לפני זמן קצר ולכן לא הכל פעיל, אנו מצטערים על אי נוחות זמנית, בהמשך נשדרג את המערכת כדי לאפשר לכם גלישה יעילה ומהנה יותר. הינה כתובת האתר: http://www.chmva.up.co.il/ אתם מוזמנים להירשם ולהתחיל את פעילותכם בחברת "כים ניר וירטואל". תהנו..! בברכת חג שמח צוות כים ניר וירטואל! אני מקווה שמחר כבר תוכלו להוריד משם הכל!
Yoav פורסם דצמבר 8, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 אנשים, להתעורר שם :roll: אני חושב שכדאי שלעיט תהיה תחרות, עוד הערב האתר יהיה יותר מלא בתוכן, אני מבטיח! אנחנו מתנצלים על הפתיחה המוקדמת מידי של האתר. אנחנו מקווים שזה לא ישפיע עליכם ויתן לכם תחושה של חוסר מקצועיות.... אנחנו מקווים שעד סוף החג האתר והחברה ירוצו פועלים עד הסוף. אנחנו גם מתנצלים על דרך הרישום הבעיתית, אני מקווה שהיא תפתר, תלוי בכמות הטייסים. אז יאללה, להרשם :wink: בתודה אדירה מראש,
OmriSoudry פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 הבהרה: חברת "עיט תעופה" לא מטפלת בטיסות במטוסי ריסוס.
Yoav פורסם דצמבר 8, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 הבהרה: חברת "עיט תעופה" לא מטפלת בטיסות במטוסי ריסוס. אני מודע לכך, אבל הכוונה במקרה זה זה לתחום של הקלים... אולי אפילו נכנס לתחום של האולטרלייטים.... אבל אני חושב שתסכים איתי שתחרות זה דבר חשוב, בתנאי שהיא חוקית, לא? :wink: שיהיה לכם בהצלחה ומזל טוב על השרת החדש!
Omer k פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 האתר לא תומך בתקנים הבינלואמים, ולא נראה כראוי במוזילה :!: בהצלחה
Yoav פורסם דצמבר 8, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 האתר לא תומך בתקנים הבינלואמים, ולא נראה כראוי במוזילה :!: בהצלחה אני מודע לכך... זו איזושהי בעיה שאנחנו לא מציחים לפתור. אבל עומר קורנר, הWEBMASTER שלנו עובד עם מוזילה FIREFOX והאתר נראה בסדר גמור :!:
OmerKorner פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 לכל מי שבא בטענות שהאתר לא נראה טוב בפיירפוקס, אז ככה 1) יש לכם את הפיירפוקס הכי חדש 1.0? כי ב1.0PR נראה רע, וב 1.0 זה סודר איכשהוא 2) אם גם ב 1.0 יש לכם את זה, תנסו לעשות ריפרש לעמוד שאתם צופים בו(זה לפעמים עובד) 3) פתרון שלישי ואחרון, הוא לחכות. כבר הכנתי מייל בנושא לשלוח למוזילה ולמערכת שאנו עובדים איתה אך עוד לא היה לי זמן לשלוח, וגם אני אחרי פירמוט אז אין לי איך לשלוח. אגב, מי שמעוניין יכול ליצור איתי קשר לגבי בעיות כלשהן באתר באיסיקיו או במסנג'ר.
moti פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 חבר'ה, מה ההתנפלות? תנו להם כמה זמן לטפל באתר ורק אח"כ תבואו בטענות. הם הודיעו שהאתר יהיה ריק ובעייתי בימים הראשונים ושהם מטפלים בנושא. אני בטוח שהם לא ישאירו את האתר במצב העכשווי שלו. שיהיה לכם בהצלחה חבר'ה!
Omer k פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 אני עובד עם מוזילה, האתר נראה לא טוב... בענין הוא שהעיצוב הזה של המערכת לא תקין יש עוד עיצובים...
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 חבר'ה, הבעיות ידועות, ואתם חוזרים כל הזמן על אותן בעיות שכבר הובהרו פה.. אז אני מבקש שוב, אנא תנו לנו זמן להיתארגן למלא את האתר ולייעל אותו, כדי שתוכלו להינות. זה שאתם כותבים את אותו דבר שיבעים פעם לא יפתור כלום.. אני מבטיח לכם, שאנחנו עובדים קשה כדי לעשות את האתר נגיש יותר. אז עוד קצת סבלנות,ואני כמעט בטוח שעד סוף חופשת חנוכה אנחנו נעמיד אתר מלא וידידותי. בברכה צוות "כים ניר וירטואל"
Yoav פורסם דצמבר 8, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 אני עובד עם מוזילה, האתר נראה לא טוב...בענין הוא שהעיצוב הזה של המערכת לא תקין יש עוד עיצובים... אתה מוזמן להחליף עיצוב, אבל קח בחשבון שזה יוריד כמה מהפונקציות שיש באתר. אנחנו באמת מתנצלים על התקלות ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לאיציק :wink: - תודה! אנשים. אין לכם מושג כמה עבודה אנחנו משקיעים באתר מידי יום. אז תרגיעו.... אנחנו לא עושים שיעורים בגלל זה.....אז קצת סבלנות, אנחנו נטפל בכל בעיה, אבל לאט ובטוח! ולגבי בעיית הפיירפוקס: 1. הורידו את הגירסה הכי חדשה שיש לפייר פוקס(נכון לעכשיו גירסה 1.0): http://www.mozilla.org/products/firefox/all.html (קיימת גם גירסה עיברית) 2. התקינו את הפיירפוקס. 3. לכו לאתר המבוקש, במקרה זה כים-ניר וירטואל. 4. במידה הוא לא עובד טוב אז לחצו על REFRESH(רענן). וזהו, הבעיה נפתרה! שימו לב שהוא גם יותר יציב מהגרסאות הקודמות...
Yoav פורסם דצמבר 8, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 מזה הפיירפוקס? :roll: המוזילה בגירסתה החדשה :arrow: