Ilan Jonas פורסם אוגוסט 19, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2003 פורסם מדריך מצוין כיצד להתחבר לרשת עם FS2004. הלינק: http://www.fspilotguy.tk להשמע!
Omer k פורסם אוגוסט 24, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2003 עדין לא עובד התקנתי הכל כמו שצריך וכשאני בא למצוא את השרת במשחק כלום הוא א מוצא ותו לא משנה מה אני עושה תעזרו לי :?:
oz פורסם אוגוסט 24, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2003 עדין לא עובדהתקנתי הכל כמו שצריך וכשאני בא למצוא את השרת במשחק כלום הוא א מוצא ותו לא משנה מה אני עושה תעזרו לי :?: יש לך פיירוואל כנראה
צפריר פורסם אוגוסט 25, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2003 אוקי במקרה שלך מה שאתה צריך לעשות זה בחיפוש של עונת המשחק על ייד ה SB כשתכתבו הכנס IP תכתוב 127.0.0.1 וזהו אז תראה שיופי ע לך העונת התחברות כמו כן מומלץ לכולם להעתיק את ספרית CSL לתוך ספרית המטוסים שמשחק יש צורך לשנות את הקובת AIRCRAFT.CSL ל AIRCRAFT.CFG או ההפך תלוי איך הוא הוכנס עם הספריה ואז תראו את המטוסים של השחקנים האחרים ברשת כמו שהם בהצלחה לכולם ותהנו
Almog Atar פורסם אוגוסט 27, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2003 את הקטע של החלפת הAIRCRAFT.CSL לAIRCRAFT.CFG עובד גם בFS2002?
E.Z פורסם אוגוסט 31, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2003 שלום לכולם לאחרונה שמעתי על הרבה בעיות בהתחברות ל- VATSIM דרך SBRELAY אומנם מדובר בפאץ' לא כל כך אמין אבל יש דבר אחד שנראה לי שבאמת מונע ממכם להתחבר וזה תוכנת 2004 לא מקורית. נכון לעכשיו מאחר וגירסת 2004 קיימת רק בפריק אני משער שחלק גדול ממכם הוריד את גירסאות הבטא של התוכנה או גירסאות פרוצות מהאינטרנט או שקנה את זה במקומות מפוקפקים. לידעתכם--> עיקר הבאגים שדווחו בגירסאת הבטא לפי מה שקראתי קשורים במערכת ה- MPLAYER של הפלייט סימולטור 2004 ויכול להיות שמכאן נובעת הבעיה. דבר נוסף שעלול ליגרום לבעיה זה הגדרות רשת לא נכונות למי שעובד עם זה... או הגדרות פייר וול למיניהם. למרות שה- SBRELAY עובד על גירסת 2004 פחות או יותר כמו שצריך... אני ממליץ לא לסמוך עליה יותר מידי ולחכות בסבלנות ל- SB3. הבעיות הם אינדיוידואליות לכל מחשב ולכן קשה לפתור אותם כן ובטח שמדובר בתוכנות שאלוהים יודע מה רמת האייכות שלה. המלצה שלי א. לבעלי הבטא והזיופים לחכות לגירסה המקורית ולקנות אותה !!!! בתור אנשים שהתחביב שלהם מושתת על קיומה של התוכנה הזאת ואם אתם לא יכולים לחכות להשקה הרישמית אפשר להזמין מהאינטרנט. ב. קשה לי להגיד לכם את זה אבל אין ברירה..... לחכות ל -SB3 ואם לא אז לעשות בדר פנימי למחשב כי ה- SBRELAY רגיש לשינויי הגדרות. מדובר בפאץ' שהוא אילתור מהיר והוא כנראה לפי דעתי מפוצץ בבאגים.
Oren Geva פורסם אוגוסט 31, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2003 אני אישית התקנתי אותו על שני מחשבים שונים כבר ומעולם לא נתקלתי בבעיה. כל מה שה SBRELAY עושה זה ליצור סשן מולטיפלייר של FS2002, כדי שתוכל לחבר אליו את SB, ולתרגם אותו לסשן של 2004. והוא עושה את זה טוב. הוא גם קיבל את ברכתה של ואטסים. אני כמובן כן מסכים איתך לגבי גיסראות פרוצות או גירסאות בטא, שם בהחלט ייתכן שהבעיה היא ב FS עצמו. להמתין ל SB3? אני ממתין לו מאז ש FS2002 יצא. וממתין... וממתין... וSB3 לא בא... SBRELAY כן. וזה ההבדל. כרגע.
Oren Geva פורסם אוגוסט 31, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2003 http://www.chocolatesoftware.com/sbrelay לפי מה שכתוב זה מתקן את הבעיה של מטוסים שקופצים באויר ועל המסלול, באג שקיים גם ב FS2002. כמו כן אפשרות להעיף מטוסים מסשן המולטיפלייר - מה שמאפשר לסלק מטוסים תקועים על המסלול.
Shayt פורסם אוגוסט 31, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2003 לידיעתכם! FS2004 כבר קיימת בעוד חנויות כמו BUG. קניתי את זה שם ב 242 ש"ח. 30 ש"ח פחות מ"פריק". בברכה, שי