OmRI פורסם דצמבר 6, 2004 דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 כן חבר'ה אחרי שדיברתי עם חברי זקי הוא החליט לפרסם סירטון שעשה על הקוברה יש בה גם את הצביעה שהוא עשה לחה"א אבל זה בצבעי ירוק בכלל והV עצום חחח. בכל זאת אל תדאגו אני יעשה לקוברה צביעה של 160 ו161 ברגע שהיא תשוחרר. תהנו מהסירטון(הוא מדהים!) : http://www.dcman.net/bbs/data/develop/AH1SPR2L.wmv
oz פורסם דצמבר 6, 2004 דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 תודה עומרי! מחכה למסוק המדהים הזה! באמת הצביעה של הקוברה הישראלית לא משהו :?
tal 2 פורסם דצמבר 6, 2004 דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 אני ראיתי בסרט מסוקים נוספים, האם אפשר להוסיף מסוקים כ-AI.
e_dor פורסם דצמבר 6, 2004 דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 אכן נראה מודל מדהים. תודה רבה לך על העידכונים עומרי :wink: בהצלחה בצביעה, אני בטוח שילך לך מצויין.
OmRI פורסם דצמבר 6, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 קודם כל תודה רבה ושנית תודו ליוצר המסוק Zeki שהוא חבר טוב שלי שעשה את המסוק המדהים הזה שבקרוב ישוחרר. לזה ששאל על תנועת המסוקים כן קיימות כיום תנועות מסוקים לפלייט. הבסיס שראיתם היה בסיס בקוריאה של חיל האוויר הקוריאני וZeki יצר שמה תנועת מסוקים. אל תדאגו בנוגע לצביעה אני יעשה צביעה כמה שיותר מציאותית עדכנית ויפה לקוברה של חה"א שלנו.