Kobi David פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 שלום חברים.... כפי שאתם בוודאי מנחשים מהחתימות של צוות החטיבה, זה הבאנר הזוכה האיש מאחורי הבאנר הוא לא אחר מאשר ירדן בן דור! אנחנו מנסים לשלב את הבאנר הזוכה באתר החטיבה החדש, זה לא קל מסיבות טכניות, אבל הכל יבוא על מקומו בשלום. בימים הקרובים יישלח הבאנר לעמוד הראשי של VATSIM. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל אותם אנשים ששלחו באנרים, כפי שאיציק ואנוכי אמרנו לא פעם, זאת הייתה בחירה לא קלה! הבטחתי לא לחשוף את שמות היוצרים, אבל אם מי מכם רוצה, הוא מוזמן לפרסם בשרשור זה את הבאנר שייצר. שוב תודה לכולכם על שיתוף הפעולה, וברכות לירדן!
OmriSoudry פורסם דצמבר 8, 2004 דיווח פורסם דצמבר 8, 2004 אחד מהבאנרים האלו היה שלי (הארוך) אבל לכל מי ששאל אמרתי שבחרתי בשלך - כי גם לטעמי הוא היה הכי מייצג ולעניין
mickey lip פורסם ינואר 1, 2005 דיווח פורסם ינואר 1, 2005 שלום לך, א. יהיה נחמד אם תחתום את שמך. ב. נא לעבור על חוקי הפורום. ג. ברוך הבא לחטיבה ,אם אתה צריך עזרה כלשהיא אנחנו כאן. ד. מיותר להקפיץ הודעות ודיונים ישנים רק בשביל לכתוב מזל טוב ,אם אין לך משהו חשוב להוסיף לדיון השתדל להימנע מכך. שיהיה בהצלחה
OmriSoudry פורסם ינואר 1, 2005 דיווח פורסם ינואר 1, 2005 שלום לך,א. יהיה נחמד אם תחתום* את שמך. ב. נא לעבור על חוקי הפורום. ג. ברוך הבא** לחטיבה ,אם אתה*** צריך עזרה כלשהיא אנחנו כאן. ד. מיותר להקפיץ הודעות ודיונים ישנים רק בשביל לכתוב מזל טוב ,אם אין לך משהו חשוב להוסיף לדיון השתדל**** להימנע מכך. שיהיה בהצלחה תיקון קטן: תחתמי* ברוכה הבאה** את*** השתדלי****
mickey lip פורסם ינואר 1, 2005 דיווח פורסם ינואר 1, 2005 בחורה ? אצלנו? :shock: כל הכבוד . כבר היה שווה.
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 2, 2005 דיווח פורסם ינואר 2, 2005 זאת דניאלה... היא היתה איתנו בכנס בהרצליה וגם באירוע VFS.. אני מקווה שאני מדבר על אותה אחת :wink: ברוכה הבאה לפורום!! מקווים לראות אותך טסה ומי יודע? גם אולי מפקחת לנו בקרוב!