עבור לתוכן
Izik Bakshi

אירוע חנוכה - "Holiday Of Holidays"

Recommended Posts

פורסם

holiday_of_holidays_2004.gif

שלום חברים יקרים.

אני שמח להכריז על המיני אירוע של חנוכה, שהצלחנו להרים בעזרת מאמצים רבים ורצון טוב של: אנטוניס מקפריסין, שאדי, אורן, רן ואור.

האירוע יתקיים מחר (יום חמישי) החל מהשעה 19:00 UTC עד 22:00 UTC לפי שעון ישראל זה מ 21:00 עד 00:00.

מטרת האירוע היא לפתוח את בקרת קהיר, בקרת תל אביב ובקרת ניקוסיה למשך שלוש שעות לציון שלושת החגים: רמדן, חנוכה וחג המולד.

כמובן שהשאיפה היא להגיע לכמה שיותר מגדלים ובקרות פנמיות בכל שלושת האזורים, אני ממליץ לכולם לטוס נתיבים כמו: קהיר - קפריסין, תל אביב - קפריסין, ותל אביב - קהיר, וכמובן ההפך מכל השלושה, שווה גם לקפוץ לקהיר או קפריסין דרך אילת ולנצל את הסינרי החדש.

בנמוסף אני מקווה להצתרפות של בקרות טורקיה ויוון.

אני מעוניין להרים את כל המגדלים בארץ, וכל הבקרות שאפשר, לכן כל הפקחים שרוצים לפקח מוזמנים לרשום תגובה להודעה זו, והכל יקבע על ידי אלעד ואמיר, שעת תדריך בהמשך.

לגבי דפיות לקפריסין ניתן למצוא באתר החטיבה שלהם, ודפיות לקהיר ניתן למצוא באתר VATAME.

כרגיל אשמח לענות על כל שאלה ובעיה.

חג שמח לכולם. 8)

פורסם
בעעעע

דווקא היום אני נוסע לאילת עד ראשון

תהנה בלעדי :cry:

אל מה יש לך להתבאס? צלם כמה תמונות ושהיו יפות!

פורסם

שימו לב כולם:

האירוע מתחיל ב9 שעון ישראל. זה אירוע שאורגן לצורך הפגנת נוכחות מזרח תיכונית בעולם. למשך 3 שעות תפתח לטייסים 3 סנטרים רצופים בנוסף לגישות וכמות פקחים גדולה ככל האפשר.

שלא תגידו שאין פיקוח, אני מצפה לראות כמות טייסים אדירה ולא רק CVFR בארץ שלא תבייש אף חטיבה אחרת ולא תבייש אותנו בתור המארגנים של האירוע(להזכירם ניקוסיה וקהיר קונטרול יפתחו).

רשימת פקחים בהמשך תתפרסם.

בעניין אובסרברים :

כמה שפחות אובסרברים תעלו לטוס. רוצים להציץ? כנסו אובסרברים ל10 דקות ותעלו לטוס, תנצלו את מה שארגנו , שלא תגידו שבזמן האחרון יבש.

פורסם

שלום חברים

לגבי השאלה של לפתוח מוקדם: כל האירוע מתואם מראש עם שאר הבקרות, בנוסף שגם ככה יש תדריך חצי שעה לפני ככה שזה מונע פתיחה לפני, עמכם הסליחה בנושא.

לגבי מי מפקח ובאיזה עמדה.

שדה דוב - שיר כרמון

מגדל בן גוריון - אור נצר

הרצליה - אלירן כהן

בן גוריון קרקע - אלמוג עטר

חיפה - אוהד שליו

ראש פינה - איתי זכריה

אילת - רן פינקלס

גישה - איתי ארנון עד 22:30 ומשם ככל הניראה אנטולי.

תל אביב - איציק, יתכן וגם זה ישתנה במהלך האירוע, הכוונה שיעלה פקח אחר.

תדריך בשעה 20:30 בבקשה מכל הפקחים להיות זמינים ב MSN.

אכן כל האירוע היה בהפתעה :P ופשוט הרמנו אותו תוך יומיים דבר שלא אופייני לי, המון תודה לאנשים שעם הרבה מאמץ ורצון טוב עזרו לי בנושא: אור, רן, אורן, שאדי ואנטוניס שיתן לכם פיקוח בניקוסיה.

חג שמח, תעשו חיים. 8)

פורסם

לדעתי תארגנו שיעלה פלוטו.

זה לא יהיה ממש נחמד לשמוע להנמיך לסולין ושנייה אחרי זה מטסו שממריא מחיפה להרצליה.

זה לא הכי מציאותי אבל אם יש כבר אירוע שיהיה כמה שקרוב למציאות..

חומר למחשבה.

חג שמח וטיסות בטוחות.

פורסם

לא יהיה פלוטו, סיבה אחת כי אין לי פקח לצערי פנוי לפלוטו.

סיבה שניה היא שכל הרעיון של האירוע הוא 3 עמדות ברזל, ניקוסיה, תל אביב וקהיר, המטרה היא טיסה חופשית ביניהם, הרמנו מגדלים בארץ לטובת חברים שלא יודעים IFR וטסים CVFR אותם מגדלים אמורים להקל על הבקרים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...