Oren Geva פורסם נובמבר 7, 2003 דיווח פורסם נובמבר 7, 2003 היות וסקווקבוקס3 עדיין לא נראה באופק... http://library.avsim.net/esearch.php?Na ... rentPage=1 אבל על מנת שבאמת נראה אחד את השני כמטוסי אל על חייבים שכולם יורידו את החבילה ויתקינו אותה! וכן את חבילות PAI.
Ittai Arnon פורסם נובמבר 7, 2003 דיווח פורסם נובמבר 7, 2003 אורן מה צריך להוריד מ PAI ? יש שם מלא קבצים.
Oren Geva פורסם נובמבר 7, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 7, 2003 הקובת שאני מדבר עליו נמצא בלינק שבהודעה שלי. בלי שום קשר, אתה צריך את כל החבילות של PAI, לפי מה שכתוב בריד מי שלו.
Shadi Abo Ahmad פורסם נובמבר 7, 2003 דיווח פורסם נובמבר 7, 2003 תודה אורן. יש איזשהו לינק לאתר / פורום שמספק מידע בנושא ? בכל מקרה אני חושב שזה לא כל כך יעזור מכיוון שכולם צריכים להתקין את זה בשביל לראות אחד את השני בצבעים הנכונים , וזה יקח הרבה זמן ( אוליי עד SB3 :? ) אם מישהו ראה את זה עובד, בבקשה לפרסם צילום מסך :idea:
Oren Geva פורסם נובמבר 8, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 חשבתי על זה... יש אולי קומבינה שאפשר לעשות - להפוך את הבואינגים הדיפולטיים לנטוסי PAI בצבעי אל על. ואז כל מי שבחר בתפריט מטוס בואינג כללי, ללא חברת תעופה יראה אצלך כמטוס אל על... ניסיתי איזה ניסוי קטן אתמול שלא עלה יפה, אני אמשיך לעבוד על זה השבוע. אם תהיה הצלחה אני אעביר לך את הקבצים....
Oren Geva פורסם נובמבר 8, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 אין טקסטורות. אתה צריך את החבילות של PAI. ואז אחרי שהתקנת לפי ההוראות אותה יכול לבחור להיות מטוס אל על, ומי שזה מותקן אצלו יראה את מטוסי אל על מהחבילה של PAI. כמובן שזה לא פוגם לך במטוסי ה-CSL הרגילים.
Almog Atar פורסם נובמבר 8, 2003 דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 זה אומר אם ולטייס אין PAI ואני עם PAI אז אני יראה אותו רגיל או בדיוק כמוני?
Oren Geva פורסם נובמבר 8, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 כן בגלל זה אני מנסה ליצור איזו קומבינה...
Shadi Abo Ahmad פורסם נובמבר 8, 2003 דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 החסרון לפי דעתי יהיה בכך שנראה כל בוינג בצבעי אלעל ! אפילו של חברות אחרות .. נכון ? :?
Oren Geva פורסם נובמבר 9, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 9, 2003 נכון... אבל לך להית'רו, לשכיפול, לשארל דה גול, לניוארק או לשיקאגו... תראה שכמעט ולא רואים מטוסים בצסע ה-CSL. לכל החברות הגדולות יש מודל עם צביעה...