Itay Zecharia פורסם דצמבר 12, 2004 דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 מידי לילה, בשעות הקטנות של הלילה אני מתבקש ע"י הטייסים לפתוח את אחד המגדלים, לאחרונה הרצליה הוא המבוקש ביותר. אני מזמין את כל מי שמעוניין בימי החנוכה בעודם ימי החופש להצטרף לטיסות לאור הירח, במזג אוויר נעים אפילו עכשיו מי שמעוניין להצטרף יכול :wink:
Itay Zecharia פורסם דצמבר 12, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 הזמנתי את קובי והוא הסכים לבוא תודה רבה! נ.ב: שימו לב לשעה.... 3 וחצי בבוקר
moti פורסם דצמבר 12, 2004 דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 זה לא יאומן, השעה עכשיו 3:30 לפנות בוקר: 3 טייסים באויר, אחד על הקרקע, פקח הרצליה ושני OBS. כל הכבוד! **עריכה- לא שמתי לב שאיתי כתב בדיוק עכשיו** אני רואה שעוד כמה מתחברים- פעם הבאה תודיעו מראש בשעות היום ואל תודיעו בשעות האלה-שנהיה מוכנים ועירניים
Liav Nefesh פורסם דצמבר 12, 2004 דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 איתי כל הכבוד!!!! השעה 5 ל4 ויש כרגע 4 טייסים מחוברים כמו שהבנתי מאיתי הוא מתכוון להישאר עד הבוקר איתי כל הכבוד לך!
Itay Zecharia פורסם דצמבר 12, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 וואי היה ממש כיף! ואני עוד מפקח. זהו האימון הטוב ביותר שהייתי יכול לקבל לקראת הבחינה בשדה דב! תודה לכולכם! תודה לקובי, אריאל, ליהב, לאלון, ליונתן ולכל השאר הטייסים! בוקר טוב לכולם נ.ב: בקרוב תמונות! נ.ב2: קובי ביקש למסור שהוא מאוד נהנה והיה מאוד כיף! פתאום השתנו הרוחות לטובת מסלול 11, רוחות 120 על 5, ובאמצע אריאל MIA וקובי VATIL1 קיבלו לנגיעה מסלול 11. כל הכבוד! נ.ב3: אגב- אני לא חושב, אני בטוח שזה היה אימון הטייסים המוצלח ביותר, פשוט כל הכבוד, איך טייסים ביצעו פקודות והוראות כמו שצריך (למרות שהיו פישולים פה ושם). רק שיניתי מסלול מ-29 ל-11, ישר כולם החלו לפקשש. זה חצה את פסי הרכבת, ההוא חצה את הכביש, זה הגיע לקאנטרי, ההוא הגיע לים... חבר'ה-צריך להתאמן בכל המצבים. וכמובן שנתתי בראש למי שצריך ולסיכום כמו שקובי אמר: "אנחנו לומדים מטעויות, לא צריך לקחת שום דבר אישי!" תודה רבה והמשך יום נעים לכולם!
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 12, 2004 דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 היתה טיסה לילית מגניבה מאוד, נהניתי מאוד יותר מאשר כל טיסה VFR אחרת.. אווירה לילה (כולם היו מסטולים מהשעה ) בקיצור תודה לאיתי הפקח מגדל הכי תותח!! (גם אלירן) שמפקח בשעות הקטנות ונענה לקריאות שלנו הטייסים! מקווה לאמץ את המנהג הזה בכל ימי החופש!
GUTI פורסם דצמבר 12, 2004 דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 איתי היה כייף לעשות הקפות היה מאוד נחמד גם פעם ראשונה עשיתי שם הקפות על 11 אני בונה עליך גם ליתר הימים של החופש המשך כך! :wink:
Itay Zecharia פורסם דצמבר 12, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 יותר מתאים לפרסם את התמונות בשרשור הזה: תהנו! נו קובי, נראה אותך אומר שלא נהנת :wink: מקווה שכולם אהבו, בוקר טוב, חג שמח, שבוע טוב, יום נעים!
Itai Ganor פורסם דצמבר 12, 2004 דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 ראיתי אותכם באיזה 3 4 בלילה בהרצליה אמרתי איזה משוגעים. גם אני אבוא פעם.
Ariel פורסם דצמבר 12, 2004 דיווח פורסם דצמבר 12, 2004 היה כיף, אני חייב להודות שתיאמנו דרך ה TS מצבים כדי לראות איך תפתור אותם ואכן היית מאה אחוז, פה ושם אי הבנות אבל במסגרת הבלאגן שהיה עשית סדר די טוב וגם יפה. חבל שלא הזדרזת להגיד לי להכנס עם הרוח ל 11 כשהייתי כבר בתחילת צלע מתה, אז הייתי שובר ימינה חזק לצולבת, במקום זה שברתי צפונה ואז חזרתי 180 מעלות לבסיס. יחסית לזה שלא ראיתי כבר הרבה בשעה הזו אז גם זה היה לא רע..., יפה שגם קובי הצטרף למסיבה... האם הוא התרסק באיזור תל ארשף או שנתקע שם המחשב ? קובי - אנחנו מקווים שאתה בריא ושלם... אריאל