E.Z פורסם נובמבר 7, 2003 דיווח פורסם נובמבר 7, 2003 רציתי להגיד שמאוד נהנתי מהמפגש אתמול על המסלול לא ייאומן איזה כמות כלי רכב הייתה שם בשעה כל כך קטנה של הלילה. כל הכבוד לדורון שבא מרחוק ולכל מי שהגיע. ללא ספק היה גאוני לחבר את הסורק של אמיר למערכת באוטו שלי. זה שירת אותנו יפה ואפילו יצא לנו לראות עד כמה פיקוח בן גוריון...הוא שכונה בלשון המעטה. ולסיכום תמונה ברוח הארוע אתמול התמונה צולמה ברחבה של 12 בשעות הצהריים.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 7, 2003 דיווח פורסם נובמבר 7, 2003 היה נהדר אתמול כרגיל תודה לקובי שטורח כל פעם ומסיע אותי (עם הסוברו-ג'יפ) אני ממליץ בחום רב לעשות מפגש כזה באורח קבע זה נהדר וזה תורם המון להכרה של החברים וגם להחליף המון מידע בכל מה שנוגע לתעופה ומדי פעם לראות 747 רץ על 26 ומנתק בשניה האחרונה שבת שלום...
drozdy פורסם נובמבר 8, 2003 דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 ה security לא עושה שם בעיות? פעם הינו שם - הם עמדו בצד שני של הגדר, אבל לא העיפו אותנו, איך עכשיו? אני מסכים עם החברה - לראות 3 מטוסים בלילה on final בקו אחד עם המסלול כבר 7 דקות לפני הנחיתב - מדהים!!!
Izik Bakshi פורסם נובמבר 8, 2003 דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 הביטחון לא עושה בעיות אם שום דבר לא ניראה לו חשוד. אתמול הוא עצר ושאל כמה שאלות וחזר מדי פעם לראות שהכל תקין בגלל מספר הרב של האנשים שהיו שם אתמול יחסית לימים אחרים. יש פעמים שההיתי שם והביטחון בכלל לא עבר.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם נובמבר 8, 2003 דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 מישהו יכול להסביר לי את הדבר הזה שתמיד תמיד, ב12 בלילה, עולות שתי מכוניות של האבטחה על אחד המסלולים (בדרך כלל 08 ), נעמדות אחת צמוד לשניה, פותחות את הסירנה ומתחילות לעשות פתיחות לאורך המסלול? מה הקטע עם זה??
Izik Bakshi פורסם נובמבר 8, 2003 דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 המכוניות האלה מבצעות ביקורת מסלולים זה בעצם מין חיפוש של גופים זרים על המסלולים כדי שלא יכנסו למנועי המטוסים, זה שהם מנצלים את זה לפתיחות על המסלולים זה חמור מאוד, בחיל האויר זה ניקרא סיבוב גו"ז (גוף זר) ושם אנו עושים זאת על ידי שורה של אנשים שעומרים על המסלולי הסעה ופשוט מתחילים ללכת ומחפשים גופים זרים, הקונקורד שהתרסק אחרי ההמראה נפגע מגוף זר שהיה על המסלול וגם לכל התקלות שהובילו להתרסקות
E.Z פורסם נובמבר 8, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 אני אוהב לזרוק לפני ה- V1 ושהפקח לא מסתכל את העטיפות של הבמבה... עכשיו ברצינות זה יכול להיות כל מיני דברים שעפו מצידי המסלול לפעמים גם צריך להעיף ציפורים שיושבות שם אולי כל מיני חתיתכות מתכת שעפו מהמטוס (אם זה קורה). כשהמעוברת חלל נוחתת לדוגמא יום לפני הנחיתה סורקים את המסלול עד לרמה של ניירות שזרוקים שם לדוגמא פעם מצאו שם תנין מהשמורת טבע שלייד שעשה טיול על המסלול.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 8, 2003 דיווח פורסם נובמבר 8, 2003 בחיל האויר זה עד לרמה של אבנים קטנות וסיכות וחלקי מתכת קטנים כי הכונס זה פשוט משאבה ששואב כל מה שעובר בדרכה לכן לא לוקחים סיכונים. גם אחרי שמטוס נוחת תמיד נכנסים קודם לכונס לבדוק להבים (וגם כי ככל שנכנסים יותר מוקדם כה פחות חם :roll: )