Oren-ELY3 פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 שבוע טוב. זה מתקרב - אך עדיין באופק, כמו שבוודאי רובכם יודעים, זה כבר מספר חודשים שצוות אלעל עובדים קשות על בניית האתר והמערכות החדשות, אשר נותנת את הריאלסטיקה היותר מתקדמת בימנו. לאחר עבודה קשה הכוללת תשתית חדשה, מערכות חדשות, עיצוב חדש ועוד מספר נושאים. אני יכול לומר שההתקדמות שלנו דיי יפה, אנחנו נשחרר בזמן הקרוב את ELAL BETA, כמובן שעדיין לא לטייסים, בנתיים רק לצוות, אשר יכלול ניסוינות רבות על המערכות בכדאי שלא יקרה מצב שיהיה איזשהו באג במערכות. לפניכם הסבר קצר על תהליך בקשת הטיסה ועד לנחיתה. בשלב הראשון הטייס יתבקש "לקחת" את הטיסה, ישנה מערכת, אשר נקראת REQUEST FLIGHT , אשר מציגה את כל הזמנים וכל היעדים לטיסות של אלעל, ומאפשרת "לקחת" את הטיסה. לאחר שביקשתם את הטיסה תתבקשו להכניס את הזמן שבו אתם מתכננים את הטיסה, היא תשלח למערכת ACTUAL SCHEDULE, מערכת זו בעצם "תשמור" על הטיסה שלכם, ולא תאפשר "לקחת" את המטוס מאותו סוג עם אותו REG בזמן הטיסה שלכם. מערכת חדישה אשר פותחה על ידי מנכ"ל החברה, איתמר ארגו'אן. לאחר בקשת הטיסה יקבל הטייס את תיק הטיסה אשר כולל את מזג האוויר של שדה המוצא ושדה היעד, תכלול את זמן ההמראה שלכם וזמן הנחיתה המשוער, כמות נוסעים ועוד מספר פרטים רלוונטים. לאחר שהטייס יעיין בתיק הטיסה, וקבע שהוא יוצא ליעד בבטחה, ימשיך אל מרכז השליטה שם יקבל תדריך מסודר לגבי הטיסה שלו הכולל מזג אוויר בדרך +מפות עננות בגבהי הטיסה, יקבל את הנתיב טיסה שלו + לשדה ה -Alternate, סינריות ודפיות להורדה. חשוב לציין שהוא יקבל את התדריך עד שעתיים לפני הטיסה. לאחר שהטייס תודרך, והוא מוכן לטיסה, יוכל הטייס להתשמש עם תוכנת ה ACARS הייחודית של אלעל, שבה ישמרו כל הנתונים שלכם מהדחיפה ועד לנחיתה בשדה היעד, וזה מאפשר לטייס חיים קלים יותר בעבודת ה- FILE PIREP. ומכן שיהיה לכם טיסה נעימה, אנחנו ניפגש שוב ב FILE PIREP. בין שאר המחלקות תמצאו את מחלקת ה-CARGO טיסות מטען, אשר תאפשר לכם להוביל סוגים שונים של מטענים, לשדות יעד שונים בעולם. TRAINING - מחלקת הדרכה, במחלקת זו, תתבקשו לעבור מבחנים על מנת לקבל תארים שונים לפי כמות השעות שרשומות לכם באתר, בין היתר תמצאו הסברים וחומר הדרכה. מערכת ADMIN - מערכת שמיועדת לצוות בלבד, מערכת זו, כוללת המון פונקציות שלא קיימות במערכות אחרות, אשר תאמת את הנתונים שלכם מידי פעם, תאפשר בדיקה מהירה של מבחנים, תשנה את הזמנים, תוסיף יעדים, וכמובן תעלה אתכם בדרגות ועוד. בהסבר זה פירטתי על מספר מצומצם של מערכות ומחלקות באתר, ישנם עוד מערכות ומחלקות שאינני יכול לפרט עליהם בשלב זה. עם מערכות אלה, אלעל מבטיחה לטייסיה, את העולם היותר קרוב לעולם האמיתי, ומאפשרת חוויה יוצאת דופן מהנה, ומקצועית. לסיום, הכל עדיין באופק, אך לאט לאט אנחנו מתקרבים לסיום, בשמי ובשם צוות החברה מאחלים לכם, נחיתות בטוחות, טיסות נעימות, ושבוע טוב.
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 אכן כן אנשים, בקרוב זה יקרה.. בקרוב אורן יבוא ויספר לכם על כל מה שקורה באתר החדש והמערכות החדשות- אבל זה ליותר מאוחר ... בנתיים.. רציתי שתכירו את הצוות שלנו: לפני כמה ימים נפגשנו באחת מאינספור הפגישות שלנו על האתר, הפגישה האחרונה היתה מעין חגיגה על הכניסה לבטא.. באמת זה היה מגיע לכולנו לאחר עבודה קשה מאוד מפסח אם אני לא טועה. אז הנה- תכירו: הנה הסדר משמאל לימין: יונתן פרלמוטר, ערן רגנשטרייף, עבדכם הנאמן (ירדן), אורן אלקובי, איתמר ארג'ואן, אביתר בן, ואלמוג למטה. כמובן שיש לכלול את יוג'ין שניידר וג'יימס שולדנפריי שהם חברי ההנהלה שלנו מחו"ל. הנה עוד תמונה, רק הפעם- עם אלון קורן בתמונה במקומי. אלון מי שלא יודע הוא פקח בפלמחים, הוא היה חבר לשעבר בהנהלה, וטייס נאמן אצלנו מאז הימים של EAAVA של ארי ברוך בימי IVAO. הנה תמונה שלנו בחגיגות ברוני פול אם אני לא טועה... (אביתר פשוט מת על פול ) ושוב משמאל לימין: (קטע שמאל): אביתר, אורן, איתמר, ואלמוג (קטע ימין): אלון, ערן, ויונתן שם בסוף. [/img]
Itamar-ELY1 פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 אנחנו מאוד שמחים באמת להגיע לשלב הזה של בדיקות הבטה של האתר , שהרי זה מסמל איזה נקודת אל חזור לעבר את האתר החדש שכמובן כמו ששמעתם מדבריו של אורן , יכלול המון קונספטים חדשים לגבי תעופה וירטואלית משולבת בתעופה אמיתית... אני שוב פעם אומר כמו פעם שעברה אחרי ההצרה הראשונית על האתר הזה המון המון המון תכנות וזה פשוט לא נגמר ...!! אז כן , בסוף זה כן נגמר ואנחנו מאוד קרובים ל"סוף" הזה שבשבילי הדרך מאוד מייגעת אליו חשוב לציין שמי שאחראי לתוכנת ה ACARS הבלעדית לנו , הוא אורן אלקובי שעסק בכל התכנות עם העזרה המינימלית שלי בעיצוב תוכנה עוד דבר שאורן לא דיבר עליו הוא פתיחות האתר , בעבר , היו לנו קצת עימותים לגבי דברים מסויימים באתר ולגבי הכביכול אלטיזם שאותו אנחנו מנסים ליצור בעולם התעופה הוירטואלי , אני לא סבור כי כך המצב , אך בכל מקרה לקחתי לתשומת לבי וכיום אחרי הרבה עבודה והשקעה , אני יכול להגיד לכם בבירור שגם אם האתר החדש יראה לכם מחתרתי אז כנראה נפלה טעות בחלקכם .. האתר החדש מאפשר לכל אדם , לראות , לעיין , להוריד וללמוד ולהתקבל למשפחתנו החמה של אלעל וירטואל שממשיכה שושלת של 6 שנים באוויר כרגע ... למרות הנפילה של בערך שנה בתקופה שבה אני התגייסתי לצה"ל ועד בניית אתר הביניים העכשווי שמחזיק את הטייסים שלנו לבינתיים עד שיבנה לגמרי ביתם החדש אז אני רוצה לאחל בהצלחה לכל בוחני האתר החדש שימצאו את כל הבאגים ויעזרו לי לתת לציבור אתר טוב יותר ומשוכלל עוד יותר... לטייסים שמעוניינים להתקבל לאלעל וירטואל , אתם מוזמנים לעיין ולהכנס לאתר העכשווי ולהגיש בחינה בכל זמן נתון שהרי היא נעשית אונליין באתר ... באמת בהצלחה לכם ! ובסוף , לכל חברי חטיבת VATIL היקרים שיותר מכולם , מוזמנים לבקר באתר הנוכחי ובחדש ברגע שיהיה גמור שעכשיו אני חושב על זה , זה כמו דג'ה וו של הטרמינל החדש ,לא ? איתמר ארג'ואן - נשיא אלעל - נתיבי אוויר וירטואליים לישראל
hagay פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 המון ברכות וכל הכבוד על ההשקעה, באמת זה נשמע ממש ריאליסטי.
Itai Ganor פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 כל הכבוד האתר מאוד מקצועי של אל על וירטואל. בהצלחה בהמשך.
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 WOW זה נשמע מאוד מאוד מבטיח וריאליסטי! כל הכבוד ובהצלחה בהמשך!!
Erez Savir פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 נשמע אחלה!!אני ממש מחכה לזה כבר... מקווה שזה יעלה בקרוב,
Danm פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 שיהיה בהצלחה חבר'ה מנסיון אני אומר לכם הדבר הזה הוא קפיצת מדרגה משמעותית בתחום החברות הוירטואליות
Alonk פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 באמת שיהיה לנו במזל טוב! איתמר וכל הצוות עבדו ועמלו ממש קשה לבניית האתר... מקווה שכולם יהנו ממנו כמו שצריך!.. להשמע~
Itay Zecharia פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 אההה-הצטלמתם ליד הבית שלי ולא קראתם לי?! כל הכבוד לכל צוות אלעל! ובקשר למה שאיתמר אמר-"משפחה חמה", אני יכול לומר בוודאות, שכולם, אחד אחד, באמת אנשים נפלאים, וביחד הם משפחה חמה באמת. ממש כולם, את כל מי שאני מכיר, החל מאיתמר, יונתן, אורן, ערן עד אלמוג-באמת כולם פשוט מדהימים. תודה רבה לכולכם על הזמן שאתם משקיעים, ועל כל העזרה והתמיכה שלכם (גם בי ). אני גאה להיות חלק מן החברה הזאת! המון בהצלחה בהמשך הדרך!
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 חברי בצוות אל על וירטואל! שיהיה בהצלחה! ושבשנה הבאה תקבלו גם תמיכה מאלעל האמיתית! עבודה מעולה ,ותרשמו עוד טייס שהולך לטוס אלעל וירטואל .
moti פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 נשמע מאוד מעניין. אתם צוות אחד אחד, כל הכבוד על ההשקעה! אני פשוט גאה להיות טייס בחברה הזאת, עלו והצליחו!
Jonathan Perelmuter פורסם דצמבר 15, 2004 דיווח פורסם דצמבר 15, 2004 דבר ראשון תודה רבה לכולם!! נחמד לראות שאנשים מאמינים בנו זה נותן הרגשה טובה ;-) אכן עבדנו ועמלנו קשות על בניית המערכת החל מסיעור מוחות על מה יהיה באתר ועד לתכנות הPHP האחרון או כתיבת המדריך האחרון... בהחלט בהצלחה לנו ושוב תודה מיוחדת לטייסים המסורים שלנו וכל התומכים בנו
Almog Atar פורסם דצמבר 15, 2004 דיווח פורסם דצמבר 15, 2004 אין לי מה להוסיף על מה שנכתב פה . תודה לכולם על התמיכה בנו......... הצוות עבד קשה מאוד על האתר ותאמינו לי זה היה שווה, כל התמיכה שלכם עושה לנו טוב על הלב ושוב תודה על התמיכה.
Izik Bakshi פורסם דצמבר 16, 2004 דיווח פורסם דצמבר 16, 2004 כל הכבוד לאל-על, פשוט השקעה מדהימה, אני בטוח שתצליחו. מקווה שההודעה הבאה תודיע על אירוע... :wink: סוף שבוע טוב.