Erez Savir פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 יש הערב אירוע כלל עולמי ב IVAO,אני יודע שזה לא מעניין את אפחד,אבל נדהמתי מכמות הפיקוח שם וצילמתי את אזור אירופה,יש עוד כמה בעולם אך לא צילמתי, והנה התמונה: מדהים פשוט, ערב טוב
Nimrod פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 גם אני שמתי לב. חשבתי שבגלל שXMAS יש כל כך הרבה.
Yoav פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 מה שמדהים בזה זה הארגון. אתם יודעים כמה זמן יוקח לארגן ארוע כזה?
Oren Geva פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 ואטסים מאבדת המון טייסים לטובת IVAO מאז שיצא הקליינט IVAP לטייסי IVAO. עד שייצאו FSINN/SB3 ואטסים בנחיתות מבחינת חווית הטייס. תסתכלו כל יום (ולא רק היום, כשיש אירוע ב-IVAO) בסרב אינפו ותשוו את מספר הטייסים/פקחים בשתי הרשתות. כנראה שנוחות התוכנה חשובה למרבית האנשים יותר מאשר מקצועיות וארגון הפיקוח. אני מקווה שעם יציאת תוכנת הטייסים החדשה ואטסים תעלה על הגל שוב.
moti פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 גם אני ראיתי את זהמדהים למשל באיטליה יש עכשיו 35 פקחים ו 186 טיסות :shock: בואטסים התנועה והפיקוח באיטליה בד"כ עלובים למעט ימי ראשון וסופי שבוע. אני מאוד מקווה שה SB3 יחזיר קצת טייסים ופקחים אלינו ויפריחו את השממה במקומות ש-IVAO פורחת.
Ariel פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 אורן, יפה, כולנו מחכים ל SB3, אגב - יש לך מושב מתי זה צריך לצאת לציבור הרחב ? אריאל
Avi Dudai פורסם דצמבר 15, 2004 דיווח פורסם דצמבר 15, 2004 רק לא שמתם לב שבישראל אין כלום! אז... אנחנו נשארים בארץ....
Shadi Abo Ahmad פורסם דצמבר 15, 2004 דיווח פורסם דצמבר 15, 2004 אתמול במהלך האירוע המוזכר, היו שם כמעט פי 3 מחוברים לעומת ואטסים. אבל אני יכול להצביע בבירור על יתרון של כמעט פי 2 מספר משתמשים בממוצע כל יום של ואטסים על IVAO. (נתונים אלה אני קולט בתוך SIMDATA) וזה כמובן בנוסף ליתרון שלנו מבחינת איכות. בהנחה שהתוכנות החדשות יצאו לאור במהלך החודשים הקרובים, ואטסים עדיין תוביל. כמובן שאסור לאף אחד להשלות את עצמו, הצורך התוכנות האלה הוא חיוני ביותר. ולנו נשאר לחכות בסבלנות! הערה: כל מה שכתבתי למעלה מהווה דעה אישית בלבד ואינו עמדה או הצהרה רשמית של ואטסים :roll: