Ilan Cohen פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 כן, הם ניראה לי עכשיו בדרך הביתה יחזרו בטח יספרו לך איך היה.
Itay Zecharia פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 0692#50692 חיובי, כמה מאנשי צוות VFS ו- ISRA-SIM, היום נפגשנו בתערוכת XCITE בגני התערוכה תל-אביב. היה ממש כיף, נכנסו בחינם (פירוט בלינק למעלה). בין המשתתפים היו אנוכי, אלירן, ליאב, ניר, ואפילו שני אחים של שניים מאיתנו. היו שלושה ביתנים; ביתן סלקום, ביתן YES וביתן נוסף של PS2. ממש חוויה, עצם המפגש שלנו הוסיף עוד יותר. לאחר מכן הלכנו לעזריאלי... ירדנו על איזה כבש ועשינו הרבה טיולים ברכבת :mrgreen: אף אחד לא הביא מצלמה... אולי בפעם הבאה :wink:
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 חבר'ה הפסדתם! תקחו מחר חופש (ביום רבעי) ותלכו למקום!!! מדהיייייייייייייייים! היתי בלא מעט מסיבות רשת ומחשבים אבל במשהו כזה לא ראיתי. דבר ראשון היה שפע של מחשבים פלסטישנים פאלפונים ומה לא. לא היה מצב שהינו צריכים לחכות בתור פשוט היה הכול מהכול בלי סוף. והיה מחשב במיוחד בשבילנו AMD 64MB 55 FX לא שאני יודע מה זה אומר אבל ממה שהבנתי זה מעבד של שרתים. היה במחשב הזה כרטיס 6800 וזיכרון גדול ובקיצור! תותח הגענו למצבים של 70 פרימים בכול מיני מקומות ובארץ במזגי אויר זועתיים בלי סוף עננים ו ראות גרועה ובלילה והגענו ל30 40 פרימים בכייף. בקיצור תותח למרות שלפעמים הצלחנו לתקוע אותו מתחת ל20 פרימים לכמה שניות-בקיצור מחשב על!!! חוץ מזה היה גם GTA החדש שהחבר'ה שלנו השתלטו על זה להרבה זמן. בקיצור הייה כייף ענק ומומלץ מאוד ללכת לשם. תהנו,
Arie Halperin פורסם דצמבר 14, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 טוב אז אני שם מהבוקר עד הצהריים אריה
Yoav פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 נשמע טוב, אבל כולה מחשב אחד? זה היה 2004 נכון? איזה מטוסים היו לו ואיזה סינרים? רק הדיפולט? ואיזה סטיק אם בכלל?
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 14, 2004 דיווח פורסם דצמבר 14, 2004 נשמע טוב, אבל כולה מחשב אחד?זה היה 2004 נכון? איזה מטוסים היו לו ואיזה סינרים? רק הדיפולט? ואיזה סטיק אם בכלל? היה מחשב אחד של פליט 2004 ללא סטיק וללא סינרים .(אבל עשינו הכול הכול על מקסימום) והיה מלא מחשבים של משחקים אחרים בנהם IL2 ולוק און,מכוניות מכות ספורט בקיצור כול מה שחדש. אהה ולא תאמינו כמה אנשים ששמעו על VFS פגשנו שם-פשוט קשה להאמין(וגם עשינו מסע פירסום גדול שם ) עשינו מלא אימונים IFR בראות גרועה (הכנס לקורס החדש בVFS)
Liav Nefesh פורסם דצמבר 15, 2004 דיווח פורסם דצמבר 15, 2004 מקום אדיר! היה שם קרוב ל30 מחשבים ועוד לפחות 100 מכשירי PS2 מכל הסוגים בכל המשחקים רק קחו בחשבון, המחירים של האוכל יקרם לאללה
hagay פורסם דצמבר 15, 2004 דיווח פורסם דצמבר 15, 2004 גם אני הייתי שם היום, להלן התרשמותי. פשוט אי אפשר בכלל לקבל אינדיקציה בשבילנו ממה שהיה שם, הסימולטור היה אבל לא מותקן שום סנרי ושום מטוס כבד כך שלדעתי משם אי אפשר לקבל אינדיקציה, לעומת זאת אני יכול לקבל ממקור אחר אינדיקציה בשבילנו, כי מי שהרכיב את המחשבים והציג אותם זה היה בן דוד שלי שאחראי על מעבדת המחשבים היכן שעבדתי עד לפני שנה (TECH DATA) אז אני מתכוון ללכת אליו למעבדה עם כל הסנרים ומה שאפשר ולבדוק את המחשב הכי חזק שקיים למשתמש הביתי, את המפרט המדויק אין לי כרגע אבל אמסור בהמשך, אגב הוא סיפר לי שיד אלמונית העלימה לו את הדיסק של FS, חבל שיש עדיין כאלה אנשים. עוד דבר אחרון את המחשבים שהיו שם היבואן מציג למכירה אני יכול להשיג אותם במחיר של בין 3000 ל 4000 ש"ח פחות ממחיר עלות של היבואן כך שמי שחושב על זה שיצור קשר מהר כי הולכים לחטוף את זה, מדובר על מחשבים ממש אבל ממש תותחים, כמו שתי מעבדים הכי חזקים של AMD על לוח אם אחד עם 2 ג'יגה זיכרון דואל צ'נאל וכרטיס מסך 6800 , בקיצור משהו תותחי ביותר.