עבור לתוכן
Izik Bakshi

Aviation Français Virtuel Group Flight 22 Dec 200

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים יקרים

ביום רביעי הקרוב הולך להגיע מטס של חברת תעופה צרפתית, שהיא חברת בת של דלתה וירטואל האמריקאית, כרגע מדובר בכמות של 10 מטוסים, אבל אני מאמין שעקב הפרסום בואטסים זה יגדל, פקחים שרוצים לפקח מוזמנים לרשום תגובה להודעה זו, או לפנות אלי ולאור בפרטי.

שימו לב שהפקחים באירוע צריכים לשלוט בשפה האנגלית ברמה טובה, המטס צפוי להגיע לבן גוריון ב 22:30 לפי שעון ישראל, הפיקוח כניראה יתחיל ב 22:00.

סוף שבוע טוב. 8)

Happy Holidays.

Aviation Francais Virtuel www.afva.net is going to stage a group flight on 22 Dec, 2004.

The group is scheduled to depart Paris (Charles de Gaulle) at 1425 UTC and arrive into Ben-Gurion International Airport at approximately 2030 UTC. An intermediate stop in Milan (Malpensa) is scheduled for 1600 UTC. Details are listed below.

Event Date 22 Dec 20004

Paris (Ch. de Gaulle) FR To Tel Aviv IL ( TLV )

Departure 1425 UTC (1525 LT / 0925 EST)

Arrive 2030 UTC

Distance 2054 mi, 3286 km

Duration 6 hours, 35 minutes

Flight 1 of 2:

Flight Air France 1114

Depart Paris (Ch. de Gaulle) FR (CDG) Terminal 2F

ETD 1425 UTC (1525 LT / 0925 EST)

Arrive Milan (Malpensa) IT (MXP) Terminal 1

ETA 1600 UTC (1700 LT / 1100 EST)

ETE 1 hour, 35 minutes

Distance 371 mi, 593 km

Aircraft 320

Flight Plan waypoints:

LFPG BUBLI LUVAL PILON LUL EPOXI NATLI HOC DITON BASGO AKASU MORAD LASIX GIKOM RIGON LIMC

Routing:

[sID]BUBLI UG42 NATLI UL613 DITON UZ670 BASGO UZ710 AKASU1K[sTAR]

Flight 2 of 2:

Flight Alitalia 804

Depart Milan (Malpensa) IT (MXP) Terminal 1

ETD 1625 UTC (1725 LT / 1125 EST)

Arrive Tel Aviv IL (TLV)

ETA 2030 UTC (2230 LT / 1530 EST)

ETE 4 hours, 5 minutes

Distance 1683 mi, 2692 km

Aircraft 321

Flight Plan waypoints:

LIMC SRN.PAR VALEN VERNA PREKI PES AME BAR FASAN BRD TIGRA KRK PARNA GARTA ELVAS IXONI PIKAD KOR ATV KEA RAPOS ASTIS NAXAS LINRO TIRMO VAXOS MAGIS KOSEG GIPAS ASPIS ERIMO SOLIN RIMON SIRON BGN LLBG

Routing:

LIMC SRN.PAR UZ904 PREKI UZ903 PES UM872 AME UW97 BRD UL995 KRK UN138 KOR UG09 ATV UL995 KEA UL52 MAGIS UN134 SOLIN UH2 SIRON BGN LLBG

RVSM flight rules apply

Tom Haug - AFV002

Events Coordinator - Aviation Francais Virtuel www.afva.nET

flightsimmer@sbcglobal.net

פורסם

אני חושב שגם אני אצטרף למטוסים ואגיע מפאריס לישראל!

להישמע באירוע, נקווה שכל העמדות האפשריות של ישראל בדרך עד לבן גוריון יהיה מאוישות..

בהצלחה לכל המשתתפים..

פורסם
שלום חברים יקרים

ביום רביעי הקרוב הולך להגיע מטס של חברת תעופה צרפתית, שהיא חברת בת של דלתה וירטואל האמריקאית, כרגע מדובר בכמות של 10 מטוסים, אבל אני מאמין שעקב הפרסום בואטסים זה יגדל, פקחים שרוצים לפקח מוזמנים לרשום תגובה להודעה זו, או לפנות אלי ולאור בפרטי.

שימו לב שהפקחים באירוע צריכים לשלוט בשפה האנגלית ברמה טובה, המטס צפוי להגיע לבן גוריון ב 22:30 לפי שעון ישראל, הפיקוח כניראה יתחיל ב 22:00.

סוף שבוע טוב. 8)

חבל... אם הייתי מצליח להירשם לווסטים והייתי עובר את קורס הפקחים ולא היה מטוס ישראלי הייתי מדבר איתם צרפתית... (הרבה אם נכון? :lol: )

פורסם

שלום חברים

הפקחים לאירוע הם:

עופר בן פרץ - תל אביב

איתי זכריה - מגדל בן גוריון

אלירן כהן - הרצליה

עמדת הקרקע עדיין פנויה אז כל מי שרוצה מוזמן לרשום תגובה לשרשור והוא יקבל תשובה לקראת האירוע.

על הגישה ככל הניראה אנטולי.

אם יש פקח שמעוניין לפקח בקלירנס אז גם פה הוא מוזמן לרשום תגובה, ולצפות לתשובה לקראת האירוע.

שעת תדריך תפורסם בהמשך.

שבוע טוב. 8)

פורסם

אני חושב שיש להם טעות כי בתוכנית טיסה ממילאנו לבן גוריון, יש רשימה של נקודות אחרי LINRO שבכלל לא קיימות הנה הנקודות :

TIRMO VAXOS MAGIS KOSEG GIPAS ASPIS ERIMO אני לא מצאתי אותם...

פורסם
אני חושב שיש להם טעות כי בתוכנית טיסה ממילאנו לבן גוריון, יש רשימה של נקודות אחרי LINRO שבכלל לא קיימות הנה הנקודות :

העניין הזה בטיפול

לפי מה שבדקנו אתה צודק מאה אחוז.

תודה רבה

פורסם

יש אותן.. אין טעות.

מעניין רק למה הם לא עברו בנתיב הסטנדרטי דרך APLON..

הנה המסלול שסימנתי עד לארץ:

Untitled-yy6641.jpg

אגב,

ההבדל העיקרי זה שנתיב זה מיועד/מבוסס על עיקרון RNAV/GPS בניגוד לנתיב השחור הרגיל שמבוסס על ניווט UHF וVHF (או במילים אחרות: עזרי ניווט).

פורסם

משום מה על המפות שיש לי, אותו נתיב לא מופיע.

אני כרגע מעדכן את כל המפות שלי.

בכל מיקרה הינה הנתיב הסטנדרתי שבו אנו משתמשים ושבן, הצעתי להם לטוס.

הנתיב המוצע:

LIMC SRN.PAR UZ904 PREKI UZ903 PES UM872 AME UW97 BRD UL995 KRK UN138 KOR UG09 ATV UL995 KEA UZ502 MAROS UG18 SOLIN H2 SIRON LLBG

פורסם

חברה עכשיו אנחנו נמצאים 15 דקות אחרי המועד...

2 מטוסים צרפתים שממריאים ל"אירוע" הזה... תכננתי לטוס אבל לא נראה לי שאני אטוס עם המצב הזה...

ממש ממש לא נראת טובה ההתחלה הזאת...

מקווה שישתפר בדקות הקרובות, אם לא כנראה שלא נטוס..

למרות שאני חייב לציין שהצרפתים הזמינו אותנו לטוס איתם לאחר שהתחברנו הם שלחו ליהונתן הודעה אם אנחנו רוצים שהם יחכו לנו :? :(

פורסם

שים לב שלישראל הם יטוסו מאיטליה, כך שהם עוד לא המריאו.

כמו שהם הכריזו בעצמם הם חברה חדשה ללא הרבה טייסים.

חוץ מזה, מה איכפת לך כמה מטוסים יש? יש לך הזדמנות היום לטוס עם פיקוח מלא.

פורסם

אני מאוד מאוכזב מהם חשבתי שיהיו הרבה טייסים כמו שאיציק אמר פה 10 אבל שהתחברתי ראיתי שיש רק שני טייסים אני חייב לציין שהם היו מאוד נחמדים אבל בלי פיקוח בצרפת וכל כך קצת תנועה למילאנו אני כבר לא יטוס :(

פורסם
שים לב שלישראל הם יטוסו מאיטליה, כך שהם עוד לא המריאו.

כמו שהם הכריזו בעצמם הם חברה חדשה ללא הרבה טייסים.

חוץ מזה, מה איכפת לך כמה מטוסים יש? יש לך הזדמנות היום לטוס עם פיקוח מלא.

אורן, פיקוח מלא? :? רק במילאנו יש פיקוח...

אם אתה מתכוון לישראל, אז זה כן..

פורסם

לדעתי פעם באה אם באים פחות מX אנשים פשוט לט ניתן פיקוח או פיקוח מינימלי, כי זה ממש ממש ממש בושה לעלות את כל הפיקוח בארץ בשביל דברה כזה!

פורסם

נו מה זה כבר משנה?.. זה עבר וזהו.

אתה לא רוצה - אל תטוס בפיקוח מלא בארץ, תראה טלוויזיה.

ובאמת יואב, בלי כוונה לפגוע - לא שמעתי על חוק חובה לכתוב תגובה בכל דיון.. באמת, אם אין לך משהו חכם או תכליתי (או איך שתרצה לקרוא לזה) להגיד - תשתדל לא להגיד.

זה כבר די נמאס ההצפה הבלתי מבוקרת הזאת בפורום, ועוד סוג ההודעות כ"וואו מדהים!!", ועוד בסגנון של שתי מילים..

עכשיו נצטרך לתחקר את המקרה הזה טוב על מנת להסיק מסקנות לארועים דומים לעתיד.

כבר אחת האפשרויות שיעלו היא שתיהיה עדיפות לסמוך על טייסים מהארץ ולא מחו"ל כפי שאנחנו למדים מהארועים האחרונים שבקושי השתתפו מטוסים מחברות זרות.

נחייה ונראה..

פורסם

חבר'ה זה לא האירוע הראשון ככה!

גם באירוע של הPIC767 הגיעו 2 אנשים מחו'ל וכול השאר היו ישראלים.

פשוט מאכזב!

צריך לשנות את המצב בכך שנאשר אירועים של חטיבות אחרות מעולם אלינו רק אחרי שהם יראו לנו 10 טיסים שאכן נרשמו לאירוע כזה.

ביי

פורסם

אין פה הרבה מה לתחקר. החבר'ה האלה הודיעו לנו על טיסה שלהם, הודיעו גם שהם חברה חדשה וכנראה לא יהיו הרבה טייסים. הם היו מבצעים את הטיסה עם פיקוח או ללא פיקוח.

החלטנו לתת להם את הפיקוח הזה.

אני לא מבין למה שלא תנצלו אתם פיקוח מלא בישראל לבצע טיסות להנאתכם.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...