Elad Zeierman פורסם דצמבר 20, 2004 דיווח פורסם דצמבר 20, 2004 לקראת המעבר לטרמינל 3 כידוע לכם כל הפקחים ב- VATIL עוברים בימים אלה הסמכה על טרמינל 3 על מנת שברגע שהסינרי השתחרר לרשת יעמדו לרשותכם פקחים מוסמכים.. בהתייעצות עם שמוליק ובעקבות שינויים בנהלי תנועה החלטנו לקיים הדרכה לטייסים - מאין גרסה ממוקדת של ההדרכה שהפקחים עוברים שתדבר על מה שרלוונטי לטייסים- סוגי חניות, נהלי תנועה בטרמינל ועוד... ההדרכה אמורה להמשך כ 20 -25 דקות גג והיא אינה חובה היא נועדה למנוע באלאגאן בימים הראשונים להפעלת טרמינל 3 ב VATIL. ההדרכה תתקיים בקבוצות של 8 אנשים ב TS מי שמעוניין ושישלח לי מייל (בלבד) עם כתובת המייל הפעילה שלו לשליחת מפות ואת השם כתובת המייל שלי: vatil9@vatil.org כמו כן בפורום ATC תמצאו לינק להורדת החומר שאיתו עובדים הפקחים...
Shtoza פורסם דצמבר 20, 2004 דיווח פורסם דצמבר 20, 2004 האם אני מחוייב להגיע להדרכה אם שלחתי אימייל? משום שבכל יום אני לא יכול לפני 8 וחצי... :|
golan73 פורסם דצמבר 20, 2004 דיווח פורסם דצמבר 20, 2004 האם אני מחוייב להגיע להדרכה אם שלחתי אימייל?משום שבכל יום אני לא יכול לפני 8 וחצי... :| לקראת המעבר לטרמינל 3 כידוע לכם כל הפקחים ב- VATIL עוברים בימים אלה הסמכה על טרמינל 3 על מנת שברגע שהסינרי השתחרר לרשת יעמדו לרשותכם פקחים מוסמכים.. בהתייעצות עם שמוליק ובעקבות שינויים בנהלי תנועה החלטנו לקיים הדרכה לטייסים - מאין גרסה ממוקדת של ההדרכה שהפקחים עוברים שתדבר על מה שרלוונטי לטייסים- סוגי חניות, נהלי תנועה בטרמינל ועוד... ההדרכה אמורה להמשך כ 20 -25 דקות גג והיא אינה חובה היא נועדה למנוע באלאגאן בימים הראשונים להפעלת טרמינל 3 ב VATIL. ההדרכה תתקיים בקבוצות של 8 אנשים ב TS מי שמעוניין ושישלח לי מייל (בלבד) עם כתובת המייל הפעילה שלו לשליחת מפות ואת השם כתובת המייל שלי: vatil9@vatil.org כמו כן בפורום ATC תמצאו לינק להורדת החומר שאיתו עובדים הפקחים...
Erez Savir פורסם דצמבר 20, 2004 דיווח פורסם דצמבר 20, 2004 הוא אמר שהוא כבר קבע הדרכה,אך הוא לא יכול להגיע לזה... אני ממליץ לכולם לעשות את זה...זה ממש יעזור לכם ולנו הפקחים,
Elad Zeierman פורסם דצמבר 20, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 20, 2004 שלום לכם שמחתי שהייתה הענות ההדרכה הראשונה תתקיים ביום שישי בשעה 17:00 ואחריה הדרכה שניה בשעה 18:00.. כל מי ששלח לי מייל יקבל בתוכו את שעת השיבוץ+מפות+לינק להורדת TS+ שרתים+חדרי הדרכה שאלות מוזמנים לשאול אותי במייל.... מי שרוצה יש 3 מקומות להדרכות של שישי הדרכות נוספות יתקיימו בשבוע הבא יום נעים
hagay פורסם דצמבר 21, 2004 דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 אלעד, אם יתאפשר לעשות תידרוך לא בשבת נשמח מאוד, יש הרבה ביננו ששומרים שבת, תודה.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 21, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 אלעד, אם יתאפשר לעשות תידרוך לא בשבת נשמח מאוד, יש הרבה ביננו ששומרים שבת, תודה. צודק 100 אחוז העברתי הדרכה אחת ליום ראשון בשעה 19:30
Elad Zeierman פורסם דצמבר 21, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2004 הדרכת טייסים ליום שישי נסגרה- נא לאשר הגעה כל מי שלא קיבל צפו שיבוץ ליום ראשון ב 19:30- כמו כן פקחים שעדיין לא עברו הסמכה בבקשה להרשם- להדרכת פקחים בהקדם. יום נעים