עבור לתוכן
Elad Zeierman

הדרכה לטייסים - טרמינל 3

Recommended Posts

פורסם

לקראת המעבר לטרמינל 3 כידוע לכם כל הפקחים ב- VATIL עוברים בימים אלה הסמכה על טרמינל 3 על מנת שברגע שהסינרי השתחרר לרשת יעמדו לרשותכם פקחים מוסמכים..

בהתייעצות עם שמוליק ובעקבות שינויים בנהלי תנועה החלטנו לקיים הדרכה לטייסים - מאין גרסה ממוקדת של ההדרכה שהפקחים עוברים שתדבר על מה שרלוונטי לטייסים- סוגי חניות, נהלי תנועה בטרמינל ועוד... ההדרכה אמורה להמשך כ 20 -25 דקות גג והיא אינה חובה היא נועדה למנוע באלאגאן בימים הראשונים להפעלת טרמינל 3 ב VATIL. ההדרכה תתקיים בקבוצות של 8 אנשים ב TS מי שמעוניין ושישלח לי מייל (בלבד) עם כתובת המייל הפעילה שלו לשליחת מפות ואת השם

כתובת המייל שלי:

vatil9@vatil.org

כמו כן בפורום ATC תמצאו לינק להורדת החומר שאיתו עובדים הפקחים...

פורסם
האם אני מחוייב להגיע להדרכה אם שלחתי אימייל?

משום שבכל יום אני לא יכול לפני 8 וחצי... :|

לקראת המעבר לטרמינל 3 כידוע לכם כל הפקחים ב- VATIL עוברים בימים אלה הסמכה על טרמינל 3 על מנת שברגע שהסינרי השתחרר לרשת יעמדו לרשותכם פקחים מוסמכים..

בהתייעצות עם שמוליק ובעקבות שינויים בנהלי תנועה החלטנו לקיים הדרכה לטייסים - מאין גרסה ממוקדת של ההדרכה שהפקחים עוברים שתדבר על מה שרלוונטי לטייסים- סוגי חניות, נהלי תנועה בטרמינל ועוד... ההדרכה אמורה להמשך כ 20 -25 דקות גג והיא אינה חובה היא נועדה למנוע באלאגאן בימים הראשונים להפעלת טרמינל 3 ב VATIL. ההדרכה תתקיים בקבוצות של 8 אנשים ב TS מי שמעוניין ושישלח לי מייל (בלבד) עם כתובת המייל הפעילה שלו לשליחת מפות ואת השם

כתובת המייל שלי:

vatil9@vatil.org

כמו כן בפורום ATC תמצאו לינק להורדת החומר שאיתו עובדים הפקחים...

פורסם

שלום לכם שמחתי שהייתה הענות ההדרכה הראשונה תתקיים ביום שישי בשעה 17:00 ואחריה הדרכה שניה בשעה 18:00.. כל מי ששלח לי מייל יקבל בתוכו את שעת השיבוץ+מפות+לינק להורדת TS+ שרתים+חדרי הדרכה שאלות מוזמנים לשאול אותי במייל....

מי שרוצה יש 3 מקומות להדרכות של שישי הדרכות נוספות יתקיימו בשבוע הבא

יום נעים

פורסם

הדרכת טייסים ליום שישי נסגרה- נא לאשר הגעה

כל מי שלא קיבל צפו שיבוץ ליום ראשון ב 19:30- כמו כן פקחים שעדיין לא עברו הסמכה בבקשה להרשם- להדרכת פקחים בהקדם.

יום נעים

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...