yaniv פורסם נובמבר 10, 2003 דיווח פורסם נובמבר 10, 2003 תקציר הפרקים הקודמים: כמו רבים מאיתנו (אני רוצה להאמין) ניסיתי להשיג סקאנר. עקב ייאושי פניתי למשרד התקשורת בניסיון להשיג אישור חוקי לייבא מכשיר לארץ. התקבלה התגובה הבאה: "מר ראובני שלום, אין כל אפשרות חוקית למי שאין בידו תעודת מפעיל תחנה אלחוטית בשרות האווירי, להחזיק במכשיר המאפשר שידור או קליטה בתחום התדרים הנ"ל. פרטים על ההכשרה הדרושה והיכן ניתן לעבור מבחנים בהתאם לתקנות אצל גב יהודית חרוסט בטלפון 5198269-03 בברכה שאול כץ ראש תחום רישוי אלחוטי מיוחד" לטיפולכם חברים.... :twisted:
Oren Geva פורסם נובמבר 10, 2003 דיווח פורסם נובמבר 10, 2003 חוצפנים! רשוי אלחוטי מיוחד בשביל לקלוט תדר FM! צריך רשיון לזה בדיוק כמו שצריך רשיון לקלוט גלגל"צ. אם לא רוצים שיאזינו - שיצפינו. אם תשאיר את הבית שלך פתוח, חברת הביטוח לא תשלם לך על הרכוש הגנוב...
jambo7 פורסם נובמבר 10, 2003 דיווח פורסם נובמבר 10, 2003 אורן תחשוב רגע 1 הם רוצים שתלמד ותוציא רשיון ז"א תשלם עבור הלימודים וגם תשלם כל שנה אגרה ואולי תשלם גם תעריף הדומה לזמן אוויר [זו הכנסה בשבילם ]. אני הייתי מציע למשרד התקשורת לצאת במבצע לכול מי שירשם ללימודים ויתחייב לשלם אגרה ל 5 שנים יזכה בסקנר חינם .
Oren Geva פורסם נובמבר 10, 2003 דיווח פורסם נובמבר 10, 2003 ברור שהם רוצים את האגרה. זה לא עושה אותם לא חוצפנים... זה חוק אבסורדי. הם אומרים שאסור לך לקלוט גלי רדיו מהאויר. באותה מידה הם יכולים להגיד שאסור לך לנשום אויר בפינת הרחובות דיזינגוף/שאול המלך.
razgoeta1 פורסם נובמבר 11, 2003 דיווח פורסם נובמבר 11, 2003 אם נתחיל למנות ולנתח כל חוק אבסורדי במדינה אתה יודע לאיזה כמות של ספרים נגיע? אתה לא יודע שכל דבר במדינה הזאת הוא אבסורדי? אלה נגררות של כל מיני חוקים או תקנות אחרות שחוסר ההגיון שנראה לאזרח הפשוט גורם להן!, אין מה לעשות אנחנו חיים במדינת ישראל, והעיוות בכל דבר כאן מורגש בצורה ניכרת.
makover פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 די עם השאלות האלה! עם קידבג בלי קידבג נו באמת.....
Shmulik Lin פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 ידידיי לי יש רשיון כזה ועלי להפתיע אתכם לא משלמים עליו אגרה והוא תקף לכל החיים למבחן שצריך לעבור קוראים RT והוא מבחן חובה בדרך לרשיון טיס יש מגבלה אחת וקוראים לה אלחוטאי טיס שזה מה שכתוב ברשיון עד כאן אגב אורן בקשר לרשיון גלגלצ להזכירך שאנחנו משלמים אותו בטסט לאוטו שהרי זה מגולם בפנים
Oren Geva פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 גלגל"ץ אנחנו משלמים בדם יזע ודמעות, לא בטסט... וזה תמיד קורה כשיש מבחן באוניברסיטה...