Brock פורסם דצמבר 24, 2004 דיווח פורסם דצמבר 24, 2004 שלום לכלום, אני יודע שחלקכם זה יום עצוב, אבל בכל זאת תשתדלו להכנס לאווירה. ולהודעה: אז ככה, היום היה כפי הידוע אירוע בהרצליה. האירוע לדעתי היה מדהים!!! תודות רבות רבות לאסי שארגן את האירוע הזה. היום החל בתרגול של נחיתות דיוק בשדה שארגנו במיוחד לאירוע, והמשיך משם בהרצאה של מדריך (שהוא גם מטעם צה"ל) לטיסות על צסנות. הוא עמד איתנו על ההבדלים בין המציאות לבין העולם הווירטואלי, ועל הייתרונות והחסורונות של בן אדם שעושה קורס טיסה שבא מרקע של הסימולטור. היה נורא מעניין משמה המשכנו להרצאה מאוד מעניינת של מיקרוסופט, שבה גם ראינו מטוסים יפים ישראליים שהיו רק בתערוכה (משהו יודע איפה אפשר להשיג אותם? אני אשמח מאוד) והמשכנו בתחרות דיוק נגד הטייסים המקצועיים. אני חייב לציין, שהמקום היה מלא עד 0 איש, ממש הייתה היענות גדולה מאוד לאירוע והגיעה מספר לא מבוטל בכללל של אנשים, טייסים וטייסים ווריטואלים. אני רק רוצה לציין שחבל שצוות ההנהלה לא הגיע לאירוע, ולא הראה חלק באירוע כי זה היה אירוע שהביא לתודעה לסימולטור בקרב טייסים אמיתיים, ובעצם עזר לקשר אותנו לעולם המציאותי. אבל שוב אני מבין את המנהלים אשר הלכו לזכרה של נמרוד. בכל אופן, אני מקווה שיהיו עוד אירועים כאלה בחסות אסי D: ושנהנה כל פעם. ולסיכום: היה ממש מעולה, אין לי שום תלונה, הכל אורגן בצורה נפלאה כל הכבוד אסי. מצפה לתגובות, ברוק
Arie Halperin פורסם דצמבר 24, 2004 דיווח פורסם דצמבר 24, 2004 אכן היה מעולה אבל בתיזמון לא כל כך מתאים ראה הודעה שלי למטה
Ariel פורסם דצמבר 24, 2004 דיווח פורסם דצמבר 24, 2004 אכן היה אירוע יפה, אבל ללא אסי וחגי אני לא יודע מה בדיוק היו מציגים שם... ליאב ושאר החברה היו יוצאים מן הכלל, אחלה אנשים, ממש קהילה מגובשת. לנו, לטייסי הסימולטור לא חידשו כלום, הבחור ממיקרוסופט נתן מצגת יפה אבל כזו המיועדת רק לאנשים שלא מכירים את הסימולטור, מה הפתיע אותי היה שמכרו שם חומרה ותוכנה במקום במחירים מיוחדים, למשל בעשרות אחוזים ממחירי השוק... השיא הוא שהסימולטור נמכר שם ב 300 ש"ח בעוד שבמקומות אחרים הוא נמכר ב 199 ש"ח... אני הייתי מוכר אותו הכי גבוה ב 179 ש"ח אבל זה אני... הטייסים שלנו היו טובים והזוכה שלנו מאוד קרוב לזוכה מהטייסים, מה שעד אפשר לראות הוא שאצלנו יש כמה טייסים עם תוצאות נאות בעוד שבטייסים האמיתיים רק 2 הגיעו לתוצאות יפות, מסקנה - היינו טובים יותר (לדעתי). אולי בפעם הבאה יצליחו לארגן אירוע גדול יותר גם עם פיקוח VATSIM ושיעור VFS פומבי... אריאל
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 24, 2004 דיווח פורסם דצמבר 24, 2004 מקווה שבפעם הבאה גם הצעירים יותר יכולו להשתתף
oz פורסם דצמבר 24, 2004 דיווח פורסם דצמבר 24, 2004 היה באמת אחלה אירוע! תודה לאסי על האירגון תודה לחגי על המחשבים תודה לליאב אלירן איתי ועוז אברהמי(זה לא אני?) שעבדו קשה על סידור המקום ובדיקת המערכות יום לפני ותפעלו את הסימולטור היום במהלך האירוע הדבר שהפתיע אותי הכי הרבה שמתוך 60 איש שהיו שם שטסים בFS אני הכרתי רק איזה 10+ מואטיל וכ'ו
GUTI פורסם דצמבר 24, 2004 דיווח פורסם דצמבר 24, 2004 היה נהדר היום תודה ענקית לכל המארגנים לאסי ולחגי, ולכל החבר'ה שבאו וסידרו את המחשבים אני מקווה שבפעם הבאה יגיעו יותר אנשים מהחטיבה
Liav Nefesh פורסם דצמבר 24, 2004 דיווח פורסם דצמבר 24, 2004 היה באמת אירוע נמחד מאוד!! מאתמול, כשהגענו לשדה ב 12 עד שעזבנו אותו ב11 בלילה אסי כל הזמן היה במתח, מה יהיה אסי, כל הכבוד לך, יצא אחלה! חגי, אתה ענק! גם לך מגיע כל הכבוד!
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 24, 2004 דיווח פורסם דצמבר 24, 2004 מי ניצח בתחרות נחיתות בסימולטור? וואו :shock: :shock: אתה חי ?
Itay Zecharia פורסם דצמבר 24, 2004 דיווח פורסם דצמבר 24, 2004 היה אירוע מדהים! אני שמח שהכל התנהל כהלכה, ובצורה מרשימה ומכובדת מאוד. ראיתי שכולם נהנו, ושמחו לקחת חלק בתחרות של נחיתות הדיוק. אני רוצה להודות למס' אנשים, שבלעדיהם האירוע הזה לא היה קם. האנשים האלה, הם בעצם צוות VFS ו-ISRA-SIM שעמד מאחורי אסי שניהל וארגן את כל האירוע. אז בראש ובראשונה תודה רבה לאסי על כל הארגון המופתי והאירוע מדהים שהרים! תודה נוספת לחגי יהב, שנשאר איתנו עד חצות הלילה באויה בשדה בהרצליה. וכמובן לכל צוות VFS וISRA-SIM בניהולו של אלירן כהן, ובנוסף אנוכי (איתי זכריה), ליאב נפש ועוז אברהמי. אתם לא מאמינים איזו עבודה עשינו... באנו מוקדם בבוקר, הפסדנו יום לימודים (אסי הפסיד יום עבודה), הגענו לשדה, כבר מהבוקר עד חצות התחלנו בארגונים, לא היה קל בכלל לארגן ולהכין. נתקלנו במס' קשיים, לא קלים בכלל, אך לבסוף התגברנו עליהם. מלא תקלות, מלא שינויים, מלא חיבורים, מלא חומרות, הרבה מה לסדר, והודות לחגי שהיה לצידנו היה קל יותר. אז שוב הקרדיט מגיע גם לאותם אלה שעמדו מאחורי מארגן האירוע, ועזרו לכל אורכו, גם בשיפוט בעזרת צילומי התמונות. ואם כבר מדברים על תמונות, בקרוב מס' אנשים יעלו תמונות לשרתי VFS ו-ISRA-SIM ותוכלו לצפות בתמציתיות מה התרחש ומה היה. ניפגש הלוואי באירוע הבא, בתקווה שנוכל להינות, ושנהיה מאוחדים יחד, בציפייה שכולם יגיעו בלב שלם למטרת הנאה בלבד. שבת שלום.
David Rosenfeld פורסם דצמבר 25, 2004 דיווח פורסם דצמבר 25, 2004 תודה לאויה, מיקרוסופט, אסי, והחבורה של vfs אירגון למופת, והיענות מדהימה ולמרות העצב והכאב ביום זה, האירוע היה מתקיים בכל מיקרה ע"י אויה, ומיקרוסופט. אולי הם היו מזיזים או מקצרים את האירוע כלאמר ללא ההשתפות והאירגון של אסי והחבורה מVfs . נא לא לשכוח שזה גם יום ה30 לעוד 2 אנשים יקרים שניספו ערן זולדן, וצבי פז שהיה מוכר כטייס ותיק שעבד בשדה! אני חייב לאמר שהיית סימליות מסוימת בגשם שלא פסק לאורך כל היום המעניין הזה שוב תודה לאסי אלירן וחגי דוד
Shmulik Lin פורסם דצמבר 25, 2004 דיווח פורסם דצמבר 25, 2004 ברוק שלום תחליט ידידי או שחבל שהמנהלים לא הגיעו ולא הראו חלק בסיפור, או שאתה מבין אותם האמן לי ההנהלה הראתה חלק נכבד בסיפור אך השיקולים נטו לכיוון השני לגבי טייסים שבאו מהסימולטור לאמיתי או ההיפך , דבר איתי ואספר לך הרבה דברים על כך אני מניח שהיה אירוע מכובד וטוב על פי הנושאים בשרשור ומבטיח כי ההנהלה תירתם לאירועים הבאים במלוא המרץ-זה כבר נסגר עם הנהלת אוויה
Arie Halperin פורסם דצמבר 25, 2004 דיווח פורסם דצמבר 25, 2004 כל הכבוד שמוליק אני לא יכול כבר לחכות אריה
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 26, 2004 דיווח פורסם דצמבר 26, 2004 חבר'ה היה אירוע מדהים. קראו את החויות שלי בסיכום האירוע... שמוליק אני מאחל לך בהצלחה עם אויה האלו... בתכלס חוץ מלתת אנגר ולעשות הרבה כסף הם לא עשו שום דבר. אני אישית לא מתכוון לעבוד איתם יותר , יצרנו קשרים עם חברות ואנשים שנראה שהם יותר רצינים ויעמדו בלוחות הזמנים והתחיבויות שלוקחים על עצמם ולא כמו אויה. האמן לי ההנהלה הראתה חלק נכבד בסיפור אך השיקולים נטו לכיוון השני ידוע לי על הנהלה אחת שעשתה את כול העבודה והיא ההנהלה של VFS שעשו הכול ולISRA שנתנו שרתים (כול שלב באירוע האחרון עבר דרכי אז לא יכול להיות שפיספסתי...). בקיצור בהצלחה ואולי ניקפוץ לאירוע אויה-VATIL בהרצליה כמובן אם זה לא יצא עם האירוע של VFS עם חיל האויר אירוע תעופה פסח- הרשמה בקרוב ...אירוע הגדול ביותר שהיה בארץ הקודש
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 26, 2004 דיווח פורסם דצמבר 26, 2004 חבר'ה היה אירוע מדהים. קראו את החויות שלי בסיכום האירוע... שמוליק אני מאחל לך בהצלחה עם אויה האלו... בקיצור בהצלחה וניקפוץ לאירוע אויה-VATIL בהרצליה . אירוע תעופה פסח- הרשמה בקרוב ...אירוע הגדול ביותר שהיה בארץ הקודש נפגש בקרוב(לא שכחנו את פורים יהיה איזה משהו קטן...)
Shmulik Lin פורסם דצמבר 26, 2004 דיווח פורסם דצמבר 26, 2004 אלירן בגלל אוויה אני טייס והתפקיד שלהם הוא לעשות כמה שיותר כסף
Ariel פורסם דצמבר 27, 2004 דיווח פורסם דצמבר 27, 2004 אסי, אלירן איתי, ליאב וכל מי שעשה להצלחת האירוע. היה פשוט כיף, רק פעם הבאה תסדרו לי גם מזג אויר טוב שאוכל גם לטוס אריאל
ELY150 פורסם דצמבר 27, 2004 דיווח פורסם דצמבר 27, 2004 שמוליק, אני מבקש ממך להפסיק לרשום לאנשים כאילו אתה יודע את השתלשלות העניינים של האירוע בתכנונו או במהלכו. (נכון ,אני יודע שאתה מכיר אנשים מאויה ..... אז מה? ) אתה מפיץ דברים לא נכונים .... וחבל ..... היה אירוע מוצלח ואני מקווה שיהיו אירועים נוספים כאלו. כל יוזמה תתקבל בברכה ואם נתבקש נעזור בחפץ לב! לשיתוף פעולה פורה ומפרגן בעתיד. אסי בלו
Shmulik Lin פורסם דצמבר 27, 2004 דיווח פורסם דצמבר 27, 2004 אסי לא ברורה לי הגישה שלך להפסיק או לא להפסיק או להפיץ או לא להפיץ עדיף שזה לא יהיה כאן אם יש לך בעיות כלשהן פנה אלי בפרטי