Moshico Biller פורסם דצמבר 28, 2004 דיווח פורסם דצמבר 28, 2004 שלום חברה. בקרוב מאד חברת כים ניר וירטואל יוצאת לדרך.... הכל כבר בשלבי סיום ואנחנו צריכים קצת את עזרתכם. http://chmva.freeserverhost.com/ אשמח אם תתנו לנו עצות לשיפורים וכו.... בקרוב מאד 2 צביעות של הטרקטור עומדים לצאת וגם מסוקים כבר בפתח.... (השרת שלנו כרגע חינמי ואם תראו "תנועה" נחליף שרת) ובנוסף יש לנו צ'אט כים ניר. שיהיה לכולכם המשך שבוע טוב ושנה טובה! :wink:
talkaplan פורסם דצמבר 28, 2004 דיווח פורסם דצמבר 28, 2004 זה ממש רעיון נחמד לעשות את קים ניר אבל מה הקטע אני לא בטוח בכלל שיש דבר כזה טיסות ריסוס ברשת ועוד לא הבנתי למה האתר בית ספר לטיסה? או סתם חטיבה שחובבת את המטוס הטרקטור? :?:
Moshe Bensal פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 נחמד מאד, הרעיון למילון מונחים, ומזג אויר, מצא חן בעיני, רק לא ברור למה מקבלים מזג אויר של חיפה בלבד? האם יהיה בהמשך גם של יתר הערים הרשומות?
Yoav פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 4X-BMA כתב: נחמד מאד, הרעיון למילון מונחים, ומזג אויר, מצא חן בעיני, רק לא ברור למה מקבלים מזג אויר של חיפה בלבד?האם יהיה בהמשך גם של יתר הערים הרשומות? אם היית בודק יותר טוב היית רואה שניתן לקבל לעוד הרבה ערים בארץ...... טל: למה בית ספר לטיסה? :wink:
Moshe Bensal פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 Yoav כתב: 4X-BMA כתב: נחמד מאד, הרעיון למילון מונחים, ומזג אויר, מצא חן בעיני, רק לא ברור למה מקבלים מזג אויר של חיפה בלבד?האם יהיה בהמשך גם של יתר הערים הרשומות? אם היית בודק יותר טוב היית רואה שניתן לקבל לעוד הרבה ערים בארץ...... טל: למה בית ספר לטיסה? :wink: בדקתי וראיתי גם קודם שיש ערים נוספות, אך כאשר אני לוחץ בהם, הוא לא משנה את חיפה, הוא תקוע בחיפה, אולי זה באג?
Moshico Biller פורסם דצמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 4X-BMA כתב: Yoav כתב: 4X-BMA כתב: נחמד מאד, הרעיון למילון מונחים, ומזג אויר, מצא חן בעיני, רק לא ברור למה מקבלים מזג אויר של חיפה בלבד?האם יהיה בהמשך גם של יתר הערים הרשומות? אם היית בודק יותר טוב היית רואה שניתן לקבל לעוד הרבה ערים בארץ...... טל: למה בית ספר לטיסה? :wink: בדקתי וראיתי גם קודם שיש ערים נוספות, אך כאשר אני לוחץ בהם, הוא לא משנה את חיפה, הוא תקוע בחיפה, אולי זה באג? צודק כניראה יש תקלה , נבדוק זאת
BlackRaven פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 לדעתי קצת קשה וחסר-אובייקטיביות לתת דעה על VA לפי האתר שלו(במיוחד אם בנוסף לכל מדובר במערכת מוכנה)... אני מניח שברגע שנראה מכם קצת פעילות ברשת יהיה יותר קל לענות על הסקר הזה, בהצלחה.
Moshico Biller פורסם דצמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 BlackRaven כתב: לדעתי קצת קשה וחסר-אובייקטיביות לתת דעה על VA לפי האתר שלו(במיוחד אם בנוסף לכל מדובר במערכת מוכנה)...אני מניח שברגע שנראה מכם קצת פעילות ברשת יהיה יותר קל לענות על הסקר הזה, בהצלחה. בקרוב מאד אל תדאג....
Yoav פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 moshico כתב: BlackRaven כתב: לדעתי קצת קשה וחסר-אובייקטיביות לתת דעה על VA לפי האתר שלו(במיוחד אם בנוסף לכל מדובר במערכת מוכנה)...אני מניח שברגע שנראה מכם קצת פעילות ברשת יהיה יותר קל לענות על הסקר הזה, בהצלחה. בקרוב מאד אל תדאג.... או יותר נכון להגיד, בקרוב מאוד אתה תראה מה אנחנו שווים :wink:
OmRI פורסם דצמבר 30, 2004 דיווח פורסם דצמבר 30, 2004 שלום שלום לכולם. ראיתי שיש 18 שאומרים גרועה חבל לבזבז מאמצים ו20 שאומרים נחמדה ביותר..... זה רק נותן לי יותר מוטיבציה להמשיך ולחזק את החברה מבחינת הכל!ברשת אתם בקרוב מאוד תראו אותי עם כל צי המסוקים של כים ניר יש עדיין בעיות עם כמה צביעות ואחרי שייגמרו לי המחבנים שזה בתאריך ה-5/1/05 אני יתחיל לעבוד מלא זמן על צביעות כים ניר ולהפציץ אותכם עם כל הצביעות שלהם. שיהיה לנו בהצלחה ותודה על התגובות פה.
Moshico Biller פורסם דצמבר 30, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 30, 2004 talkaplan כתב: זה ממש רעיון נחמד לעשות את קים ניר אבל מה הקטע אני לא בטוח בכלל שיש דבר כזה טיסות ריסוס ברשת ועוד לא הבנתי למה האתר בית ספר לטיסה? או סתם חטיבה שחובבת את המטוס הטרקטור? :?: ואטסים זה לא קטגוריות פשוט מבקשים מרשה לאיזור מסויים וזהו
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 30, 2004 דיווח פורסם דצמבר 30, 2004 4X-OmRI כתב: שלום שלום לכולם.ראיתי שיש 18 שאומרים גרועה חבל לבזבז מאמצים ו20 שאומרים נחמדה ביותר..... זה רק נותן לי יותר מוטיבציה להמשיך ולחזק את החברה מבחינת הכל!ברשת אתם בקרוב מאוד תראו אותי עם כל צי המסוקים של כים ניר יש עדיין בעיות עם כמה צביעות ואחרי שייגמרו לי המחבנים שזה בתאריך ה-5/1/05 אני יתחיל לעבוד מלא זמן על צביעות כים ניר ולהפציץ אותכם עם כל הצביעות שלהם. שיהיה לנו בהצלחה ותודה על התגובות פה. אל תיבהל מזה, ככה אומרים על כל חברה חדשה שקמה. אני מאחל לכם המון הצלחה, ואם אתם צריכים עזרה או יעוץ אל תהססו לבקש אני בטוח שכל אחד מאנשי הצוות של עיט ישמח לעזור לכם אולי אפילו נחשוב יחד על אפשרויות לשתף פעולה (נעשה היסטוריה כשתי חברות וירטואליות הישראליות היחידות שלא בכסאח )
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 30, 2004 דיווח פורסם דצמבר 30, 2004 בהצלחה חברה, ואני עדיין מחכה למישהו שיעיף ת'ג'וקים האלה מהבית. אבל ביציאה מהיעף, תיזהרו מהויטרינה והאהיל בתיקרה את הWINGOVER אתם מבצעים רק במרפסת!! מובן???!!
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 30, 2004 דיווח פורסם דצמבר 30, 2004 ido_ כתב: 4X-OmRI כתב: שלום שלום לכולם.ראיתי שיש 18 שאומרים גרועה חבל לבזבז מאמצים ו20 שאומרים נחמדה ביותר..... זה רק נותן לי יותר מוטיבציה להמשיך ולחזק את החברה מבחינת הכל!ברשת אתם בקרוב מאוד תראו אותי עם כל צי המסוקים של כים ניר יש עדיין בעיות עם כמה צביעות ואחרי שייגמרו לי המחבנים שזה בתאריך ה-5/1/05 אני יתחיל לעבוד מלא זמן על צביעות כים ניר ולהפציץ אותכם עם כל הצביעות שלהם. שיהיה לנו בהצלחה ותודה על התגובות פה. אל תיבהל מזה, ככה אומרים על כל חברה חדשה שקמה. אני מאחל לכם המון הצלחה, ואם אתם צריכים עזרה או יעוץ אל תהססו לבקש אני בטוח שכל אחד מאנשי הצוות של עיט ישמח לעזור לכם אולי אפילו נחשוב יחד על אפשרויות לשתף פעולה (נעשה היסטוריה כשתי חברות וירטואליות הישראליות היחידות שלא בכסאח ) כמו שעידו אמר, אל תיתרגשו גם על VFS אמרו ככה ותראו להן הגענו. שיהיה בהצלחה . (עידו עשינו כבר היסטוריה -עיט ו VFS בכאסח? לא ממש. וגם אלעל וירטואל וVFS באחלה יחסים ושיתוף פעולה :!: )
Omer k פורסם דצמבר 30, 2004 דיווח פורסם דצמבר 30, 2004 VFS הוא בית ספר לטיסה וורטואלית, ולא חברת תעופה!