Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 שלום, נא התעדכנו. אני אגב תמיד בוחר שדה עם רוח חזקה, ולאחרונה אין עדכון רוחות באף אחד מהשדות שנחתתי (הפעם EGNSאנגליה). http://cgi.nickph.plus.com/landanalysis ... er%20Board
hagay פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 יפה יפה עופר, כל הכבוד, עוד מדליה לנבחרת הישראלית.
Itay Zecharia פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 ESMEE PAULUSSEN הפקחית... עכשיו היא גם טייסת מעניין בת כמה היא... :wink: השיגה תוצאה די יפה: 391.57
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 לא הצלחתי להבין באיזה מקום אתה עופר, בכל מקרה בהצלחה. דרך אגב, כדי לחפש שדות עם מזג אויר מעניין, אני הולך לאיקון של מזג אויר בSERVINFO, (ענן חמוד שמוריד גשם), ושם בוחר להציג שדות מכל העולם. ברשימה שמקבלים אפשר לסדר את השדות לפי תופעות מזג אויר , בסדר עולה או יורד (לוחצים על האייקונים בשורת הכותרת של הטבלה). למשל: מהרוחות החזקות ביותר עד לחלשות ביותר, משדות עם ענני CB עד לשדות ללא עננות, אותו כנ"ל אפשר גם לגבי ראות וכו. אני בוחר את השדה שנראה הכי מעניין מבחינת מזג אוויר, וטס שם.
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 מקום שני בדירוג הנחיתות. מידע מז"א אני אוסף בדיוק כך. לא הצלחתי להבין באיזה מקום אתה עופר, בכל מקרה בהצלחה.דרך אגב, כדי לחפש שדות עם מזג אויר מעניין, אני הולך לאיקון של מזג אויר בSERVINFO, (ענן חמוד שמוריד גשם), ושם בוחר להציג שדות מכל העולם. ברשימה שמקבלים אפשר לסדר את השדות לפי תופעות מזג אויר , בסדר עולה או יורד (לוחצים על האייקונים בשורת הכותרת של הטבלה). למשל: מהרוחות החזקות ביותר עד לחלשות ביותר, משדות עם ענני CB עד לשדות ללא עננות, אותו כנ"ל אפשר גם לגבי ראות וכו. אני בוחר את השדה שנראה הכי מעניין מבחינת מזג אוויר, וטס שם.