Oren Geva פורסם נובמבר 11, 2003 דיווח פורסם נובמבר 11, 2003 מצאתי את זה בפורום של דלתא וירטואל. הם מחפשים להרים אירוע לסוף החודש מחוץ לגבולות ארה"ב. מדובר על יום ראשון 30.11.03, השעה הרגילה שלהם היא 0100Z אבל הם יהיו מוכנים להקדים את זה בכמה שעות. כמובן שלא הצעתי להם כלום בשם החטיבה, אבל אם תהיה כאן הענות אני מוכן לארגן את השידוך... http://dva.sce.net/delta/cooler.nsf/8fc ... enDocument שימו לב, מדובר באחת החברות הוירטואליות הגדולות והרציניות ביותר בארה"ב. אם לא הפעם הזו, אולי משהו בעתיד...
Oren Geva פורסם נובמבר 12, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 אגב, קיבלתי תשובה חיובית מדייויד - הוא אמר שהוא יעמיד את האירוע ב30.11 להצבעה, אבל בכל מקרה טיסה מתל אביב נראית לו מאוד מעניינת ומיוחדת ולכן גם לא זה לא יקרה הפעם הוא מאוד ישמח לארגן אירוע כזה בעתיד הקרוב. הוא יעדיף טיסה יוצאת מתל אביב בגלל הפרשי השעות.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 אורן שלום מי שמטפל בכל התיאום עם חברות תעופה וירטואליות זרות הוא מר אהרון דגן (VATIL2) לכן אשמח שתקשר את הבחור מדלתה אלי או ישירות לאהרון להמשך טיפול שיניב אירוע...
Oren Geva פורסם נובמבר 12, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 בכיף הוא כמובן יכול למצוא לבד את כתובות האימייל באתר, אבל העליתי בפניו את הרעיון ובוא לחופשה בישראל הם יעמידו את זה להצבעה כי הפעם הזו הוא בטיח שייתן לטייסים להבטיח, אבל הוא מאוד התלהב מהרעיון ואני מניח שאם לא הפעם הזו, אז זה ייצא לפועל בעתיד הקרוב.
Oren Geva פורסם נובמבר 18, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 דלתא עורכים הצבעה על העניין http://www.deltava.org/delta/cooler.nsf ... enDocument לא נראה רע אם כי בינתיים אמסטרדם מובילה... בכל מקרה ה-CEO ומנהל האירועים שלהם אמרו לי שהם יהיו מעוניינים באירוע בתל אביב גם אם זה לא ייבחר הפעם...
Oren Geva פורסם נובמבר 18, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 נכון... כי הלינק הנכון הוא זה: http://www.deltava.org/delta/cooler.nsf ... enDocument
Barak פורסם נובמבר 18, 2003 דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 אני בכלל מתפלא שעם האפשרויות שיש שם מישהו בחר בתל-אביב....
Almog Atar פורסם נובמבר 18, 2003 דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 כן אה???? אמסטרדם לרומא..... :roll: תל אביב בודפשט :roll: בואו נחשוב : :roll:
itai פורסם נובמבר 18, 2003 דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 אתם מפספסים תל אביב (בשבלם) היא יעד "אקזוטי" משהוא קצת אחר ממה שהם רגילים אליו....
Oren Geva פורסם נובמבר 18, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 בדיוק! בגלל זה גם ה-CEO והגם מתאם האירועים שלהם כבר אמרו לי שגם אם זה לא ייצא בהצבעה הזאת (הם לא מקיימים הצבעה כל פעם, רק הפעם לכבוד Thanks giving) הם יירצו לעשות אירוע בישראל בעתיד הקרוב מאוד (אני מדבר על דצמבר). בשבילם זה קצת אוירה ים תיכונית, לטוס מעל הים התיכון, האיים היווניים, כללי טיסה קצת שונים.
Barak פורסם נובמבר 18, 2003 דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 רגע רגע אבל זה דלתא.... איפה עמרי אולי נעשה טיסה לקנדי מבן-גוריון משהו ? :wink: הם יצטרפו אלינו..
Atar_Omri פורסם נובמבר 18, 2003 דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 נראה לך שאם יהיה ארוע עם חברה אמריקנית אני לא אטוס?
Barak פורסם נובמבר 18, 2003 דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 נראה לך שאם יהיה ארוע עם חברה אמריקנית אני לא אטוס? חחחחחח היה לי ספק.... אתה יכול לצאת 007 חופשי ולהיות אונליין כל הטיסה.. אבל בקשר לאמריקנים..לא נראה לי הם יתלהבו כ"כ מטיסה של 12 שעות..
itai פורסם נובמבר 18, 2003 דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 אין שום סיכוי בעולם שהם ילכו על אירוע של 12 שעות אני בחיים לא הייתי ולא היו נותנים לי לעשות את זה..... טיסה קצרה באזור שלנו עם פיקוח טוב לאורך הדרך זה כבר עניין אחר אולי שווה לנו לעשות את טיסה מונטריאול לוס אנג'לס או ניו יורק
Atar_Omri פורסם נובמבר 19, 2003 דיווח פורסם נובמבר 19, 2003 ארוע כזה בטוח לא יהיה.. למרות שזה אחד מהחלומות שלי... כישיהיה ארוע שלהם אצלנו, הם בטח יעשו טיסה באזור שלנו אולי מיוון.
Oren Geva פורסם נובמבר 19, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 19, 2003 איזה קטע, אני מכיר אותו! טסתי באירוע של WIEN FIR לוינה - עברתי מעל הונגריה ואמרתי לו - "Servus Budapest, ELALxxx with you at FL340" והוא ענה: "Shalom ELALxxx Radar contact, good evening" אז שאלתי: "Do you knopw hebrew?" והוא ענה - "I try to learn some basic words from every language. But I have a friend in Israel - do you know Omri from EL AL virtual airlines?"
Noam פורסם נובמבר 19, 2003 דיווח פורסם נובמבר 19, 2003 קוראים לו אטילה אברהם והוא יודע עברית לא רע - בעיקר שטויות.
Almog Atar פורסם נובמבר 19, 2003 דיווח פורסם נובמבר 19, 2003 כן אני גם מכיר באירוע של אל על וירטואל הוא עשה קצת צחוקים
Barak פורסם נובמבר 19, 2003 דיווח פורסם נובמבר 19, 2003 אני דווקא מכיר מישהו אחד ממש אבל ממש ממש נחמד מהחטיבה ההונגרית..הוא ה-סופרוויזור שלהם וקוראים לו פיטר סלמצי.. איתו ארגנתי את הארוע לבודפשט דאז..