Ilan Cohen פורסם ינואר 6, 2005 דיווח פורסם ינואר 6, 2005 מזל טוב למסיימי קורס טייס מחזור חמישי. אוהד גרזון =D> אליק יעקובסון =D> אחרי עבודה קשה הם היגיעו לקו הסיום.[השאר ימשיכו איתנו עוד מחזור] היה כיף ללמד אתכם, כל הכבוד על ההתמדה והמיקצוענות, ניפגש באויר. תודה מיוחדת למיתמחים של VFS על העזרה בהדרכות. ועוד תודה מיוחדת לבוחנים יונתן פרלמוטר ודורון עתיק. ניפגש בארוע שיצא בקרוב.
Izik Bakshi פורסם ינואר 6, 2005 דיווח פורסם ינואר 6, 2005 בפעם האלף והלוואי שתגיע גם הפעם האלפיים תודה רבה VFS
Yoav פורסם ינואר 6, 2005 דיווח פורסם ינואר 6, 2005 שיהיה מזל טוב לחניכי המחזור ה-5(דורון ויונתן, מצטער :oops: :oops: )
Eliran-VFS1 פורסם ינואר 6, 2005 דיווח פורסם ינואר 6, 2005 מזל טוב למסיימי קורס טייס מחזור חמישי. אוהד גרזון =D> אליק יעקובסון =D> אחרי עבודה קשה הם היגיעו לקו הסיום.[השאר ימשיכו איתנו עוד מחזור] היה כיף ללמד אתכם, כל הכבוד על ההתמדה והמיקצוענות, ניפגש באויר. תודה מיוחדת למיתמחים של VFS על העזרה בהדרכות. ועוד תודה מיוחדת לבוחנים יונתן פרלמוטר ודורון עתיק. ניפגש בארוע שיצא בקרוב. מזל טוב ! ותודה לדורון ויונתן!
Shmulik Lin פורסם ינואר 6, 2005 דיווח פורסם ינואר 6, 2005 כל הכבוד לטייסים -הרי זה ברור אבל...גם כל הכבוד לאילן
matan פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 מזל טוב לכם!! מקווה שתהנו ברשת הפקחים והטייסים המדהימה הזו
Yahav Barzilay פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 מזל טוב!! שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך.. אתם רק בהתחלה.. יש עוד עולם שלם לגלות בדרך..!
Omer k פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 מזל טוב ונתראה בשמים עמדתם יפה מאוד במשימה שהתלתי עליכם, כל הכבוד!
Meitar Lugasi פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 מזל טוב לטייסים וכמובן לצוות VFS שעושה עבודה מדהימה
Moshe Bensal פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 מזל טוב לטייסים החדשים, שיהיה לכם בהצלחה בכל המשך הדרך. וכמובן כל הכבוד לצוות VFS, על הסבלנות, וכח הרצון להמשיך למרות הקושי בהכשרת מספר חניכים, שפשוט קשה להם. צוות VFS, אתם פשוט גדולים, מהמיתמחה, המדריכים, הצוות הטכני וכו', וכלה באילן המנהל, ובאלירן ראש ביה"ס, אני ממש גאה להיות חניך לשעבר שלכם.(מחזור ראשון זוכרים ?).
Omer k פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 איך אפשר לשכוח משה? המחזור שקיבל את כל הבעיות של הפתיחה
zmatan פורסם ינואר 8, 2005 דיווח פורסם ינואר 8, 2005 מזל"ט לכולם!! כל הכבוד וכמו שעומר ציין עמדתם יפה במשימה!! :!: :wink:
Omer Efrat פורסם ינואר 8, 2005 דיווח פורסם ינואר 8, 2005 מזל"ט לעוברים ונתראה באוויר! גם מחזור 2 לא שוכח :wink:
Eliran-VFS1 פורסם ינואר 9, 2005 דיווח פורסם ינואר 9, 2005 מזל"ט לעוברים ונתראה באוויר!גם מחזור 2 לא שוכח :wink: אני כבר שכחתי איזה מחזור זה מי...(ובקרוב IFR אני בכלל יתבלבל)
zmatan פורסם ינואר 9, 2005 דיווח פורסם ינואר 9, 2005 מזל"ט לעוברים ונתראה באוויר!גם מחזור 2 לא שוכח :wink: אני כבר שכחתי איזה מחזור זה מי...(ובקרוב IFR אני בכלל יתבלבל) חחחחחחחח נראה אותך קודם מסתדר עם השמות :wink: