Itay Zecharia פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 שלום לכולם, היום ה-07/01/2005 התקיימה תחרות נחיתות דיוק בערד. אני רוצה לומר שהייתה תחרות מרשימה ומהנה מאוד. היו חמישה מטוסים, רובם היו ססנה 172, פרט לאחד,ביניהם: 4X-CGP ססנה 152 4X-CHA 4X-CAU 4X-CDU 4X-CDH תודה בראש ובראשונה לאלון קובל, שבזכותו עלינו על הטיסה הזו. תודה מיוחדת לאסי, אלירן, לעידו רז ונתי, היה מהנה מאוד. הדבר היחיד שלא יכלתי לסבול, היה הקור שם, אני לא אתפלא אם היה מתחת לאפס שם... לצערי לא צילמתי תמונות, עליתי לטיסה עם 8 בטריות ריקות :? . אגב, היה נעים מאוד לפגוש גם את דורון . הכי מצחיק היה כשנחתתי בשדה דב, הטייס החזיר את המטוס להרצליה, כדי ששיר וערן יטוסו בו יחד עם יוסי. הם בטח עוד טסים שתהיה לכולנו שבת שלום :wink:
Eliran-VFS1 פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 בטוח ש CAU ניצח את כולם CAU צריך תיקון רציני הנחיתות שעשו איתו ממש שברו לו את הצורה...כולו נהיה עקום :oops: :cry:
Eliran-VFS1 פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 נשמע נחמד....מי ניצח בסוף? זה תחרות של שנה...כול חודש יש תחרות ככה שלא יודע מי זוכה
×�פיק פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 הייתי ב5-6 נחיתות דיוק במשך השנה שחלפה לה. 4-5 במנחת פיק, ואחד במגידו. העלתי תמונות, תעשו חיפוש ותמצאו. לפיק מגיעים בממוצע 13-15 מטוסים לכל תחרות. אבל אם אני זוכר נכון, לתחרות הראשונה שהגעתי, לפני שנה-שנתיים היו בסביבות 20 מטוסים ואפילו אז"מ דו כנפי אחד. יש זוכה לכל תחרות, והוא מקבל מדליות. בסוף השנה מוכרז הזוכה במקום ראאשון בליגה. זאת אומרת מעבר לניצחון בכל תחרות בודדת, זה גם חלק מליגה. התחרות בערד הייתה התחרות הראשונה שהייתה השנה, הפותחת את הליגה. במגידו אני הייתי בכיסא ימין על CSO והיה אחלה. זה ממש כיף לבצע 3 הקפות במגידו, להגיד לטייס איפה הוא פגע.
Eliran-VFS1 פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 בתחרות היום הם עשו 4 הקפות ...אחד הכרות ו3 תחרות. וזה בגלל שזה התחרות הראשונה אם הבנתי נכון :oops: שמשתמשים במיכשול . מיכשול למי ששואל זה כבל לאורך כול רוחב המסלול ובמרחק של 50 מטר מהטנגו ועומד על עמודים בגובה 2 מטר. בקיצור המכשול הזה סיבך את האלוף של הליגה של שנה שעברה ופעמים הוא כמעט פגע בזה היה מצחיק וכייף למרות המזג אויר המקפיא ו5 המטוסים שהתחרו .
e_dor פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 נשמע מגניב. יהיה עוד יותר מגניב לראות תמונות אם מישהו שהיה שם בכל זאת צילם, מעניין לראות את המכשול ואיך הוא השפיע ...
OmRI פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 אני אולי ייסע לאחת מהתחרויות אם אני אוכל לברר מתי התחרות מתקיימת במהלך השנה.
Omer k פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 באתר של האגודה הישראלית לתעופה http://www.aopa-israel.org.il/ יש את כל המידע לגבי אורעי ספורט, וגם מצגת שמסבירה את ענין המכשול והשינוי בתחרויות הדיוק.
ELY150 פורסם ינואר 7, 2005 דיווח פורסם ינואר 7, 2005 שלום לכולם ראשית אני רוצה להודות אישית לאלון קובל מאגודת התעופה הכללית טייס ואחראי על אירגון תיאום ליגת התחריות בישראל שכולל נחיתות דיוק וניווטים. אלון תודה רבה על הארגון המופתי ועל ההזדמנות שנתת לנו לא כצופים אלא כנוסעים בהשתתפות בתחרות נחיתות דיוק הראשונה לשנת 2005, בהחלט חוויה בלתי רגילה עבור כולנו כטייסים וררטואלים תודה רבה על הזמנה ותשומת הלב שהגדשת לנו. חברים בהחלט היה יום מדהים שהתחיל בהרצליה בטיסה חריגה לארד בגובה נמוך 500 רגל מפני השטח. ביצענו מעברי קשר רבים שכללו את מגדל הרצליה שדה דב ,פקח פלמחים ,פקח תל נוף ,וחגב. תוכנית הטיסה היתה. הרצליה , תל ארשף ,קאנטרי קלאב, שדה דב, תל יונה, בית חנן , בית גבריאל מבית גבריאל המשכנו בחריג ללא נתיב טיסה בגובה נמוך 500 רגל בין תל נוף לחצור ישירות לכפר מנחם בית גוברין ותל שוקט ומשם ישירות למנחת ערד אני כאן רוצה להודות לטייס דויד על טיסה יציבה וחלקה ולאלון שעזר לטייס בניווט מופלא ובקשר רדיו עם כל הפקחים בדרך. הגענו למנחת והתחלנו בהכנות לתחרות ,התחרות הנוכחית הייתה מיוחדת משום שהשתנו החוקים . כ 50 מטר לפני נקודת המטרה T שמו מיכשול בגובה 2 מטר להקשות על הטייסים כל טייס ביצע 4 T&G כאשר הנחיתה הראשונה לחימום . הטייסים היו מעולים התגברו על המכשול ולפעם ראשונה הגיעו לתוצאות יפות מאוד בהחלט כל הכבוד לטייסים . אני רוצה להודות לכל הטייסים שהסכימו לשתף פעולה בשמחה ולצרף לטיסה טייסים ורטואלי תודה רבה לכולכם אסי בלו
Itay Zecharia פורסם ינואר 7, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2005 לתמונות מהאירוע http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 4757#54757