Itai Ganor פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 פעם דיברו בפורום כאן שצריך לעשות בFS2006 ציפורים וזה, וחבל שלא עשו בFS2004. משהו עשה קובץ מיוחד של ציפורים שטסות לכל מקום. http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search אם מישהו בדק את זה שיתן על זה ביקורת.
yoni revivo פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 לי יש גירסה אחרת.. זה מאוד יפה ומשפר את חווית הטיסה בכמה רמות, למרות שהחסרון הגדול שלא ניתן לראות אותם בטיסות רשת (הם כמו מודלים רגילים עם תכנית טיסה וכו'..). אבל בהחלט מומלץ לכל מי שרוצה להרגיש קצת חיים בסימ'. לא יודע מה לגבי הקובץ הספציפי הזה.. אני עכשיו מוריד ואבדוק.
Kobi David פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 סחטיין על העדכון! זה בפירוש לא יעבוד און ליין משום שזה מבוסס על AI. אולי בלי קשר, אבל שיחקתי ב Half-Life 2 הפנטסטי, לא תאמינו מה שהם עשו שם עם המים והציפורים, למיקרוסופט יש עוד מה ללמוד.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 זה נחמד לאללה, אבל בגלל שזה AI אז נראה לי שהציפורים גם "מדווחות" בקשר... :?
Ido Rosenthal פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 אולי בלי קשר, אבל שיחקתי ב Half-Life 2 הפנטסטי, לא תאמינו מה שהם עשו שם עם המים והציפורים, למיקרוסופט יש עוד מה ללמוד. שלא לדבר על פריימים.....
Oren Geva פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 אולי בלי קשר, אבל שיחקתי ב Half-Life 2 הפנטסטי, לא תאמינו מה שהם עשו שם עם המים והציפורים, למיקרוסופט יש עוד מה ללמוד. שלא לדבר על פריימים..... אתם באמת משווים את החישובים שהסימולטור עושה מעבר לנושא הגרפיקה למה שעושים ב-HALF LIFE (עם כל הכבוד, ובאמת יש כבוד)?
oz פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 יש תוספים לFS כגון EMMA של לאגו שמוסיפים לך ציפורים לסינרי הציפורים מופיעות גם בטיסות אוףלין הם לא מבוססות על AI וככה גם המטוסים ששם שלשום טסתי עם עוד שני חברים שלי בIP באממה והיו שם מטוסים שהמריאו ונחתו והציפורים לא הפסיקו לצייץ ולעוף
Ido Rosenthal פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 אולי בלי קשר, אבל שיחקתי ב Half-Life 2 הפנטסטי, לא תאמינו מה שהם עשו שם עם המים והציפורים, למיקרוסופט יש עוד מה ללמוד. שלא לדבר על פריימים..... אתם באמת משווים את החישובים שהסימולטור עושה מעבר לנושא הגרפיקה למה שעושים ב-HALF LIFE (עם כל הכבוד, ובאמת יש כבוד)? אני לא ממש שיחקתי בHL כדי להגיד מה הוא עושה, אבל ממה שהבנתי וראיתי יש שם רמה של אינטיליגנטיה מלאכותית שלדעתי אלו חישובים הרבה יותר מסובכים מהסימולטור... אבל מה אני מבין בכלל בדברים האלה. המשחק הכי מסובך שכתבתי למחשב היה איקס עיגול :?