עבור לתוכן
Yoav

רגע היסטורי לאנושות

Recommended Posts

פורסם

זה רגע היסטורי?!?!?!? אחי בעוד שלושה ימים המטוס הגדול ביותר אי פעם יוצא לאור!!!! אני מת לראות את טקס הגלילה!! מי שיודע אם זה ישודר בCNN או BBC או SKY ובאיזו שעה שיגיד כאן! אני מת לראות את המפלצת הזאת טסה!

פורסם

אוהד, אני אגיד לך למה זה רקע היסטורי - לאחר 7 שנים בחלל שהחללית האירופאית הזו מנסה להגיע לירח היא מגיע, ובש5 שעות הצילומים שלה היא מגלה דברים כל כך חשובים, זה יכול להוכיח שיש חיים מחץ לכדור הארץ.

בגלל זה זה רגע היסטורי!

פורסם

quote="Yoav"]אוהד, אני אגיד לך למה זה רקע היסטורי - לאחר 7 שנים בחלל שהחללית האירופאית הזו מנסה להגיע לירח היא מגיע, ובש5 שעות הצילומים שלה היא מגלה דברים כל כך חשובים, זה יכול להוכיח שיש חיים מחץ לכדור הארץ.

בגלל זה זה רגע היסטורי!

כל מילה סלע.

אוהד אנחנו אומנם פורום של חולים קשות בתעפת (תעופה)

אבל צריך לעשות קצת הפרדה, שמטוס חדש יוצא לאור , זה רגע לנו.

כשחללית מגיעה לכוכב ומוצאת מים זה סימן טוב ומה שנקרא "צעד קטן לאדם , צעד גדול לאנושות"

מים = חיים.

קצת הפרדה :wink: לא יקרה לנו כלום לפרגן גם למשהו שלא בתעופה האזרחית (תעופה חללית :P זה כן).

אגב בכלל ציפו שהיא תשרוד שם 10 דקות, היא הפתיעה ובגדול.

פורסם

יואב, לא יהיה כאן פורום אוף טופיק.

הפורום הזה הוא פורום החטיבה הישראלית בואטסים ולא פורום דיונים חופשיים. יש מקום לדיונים שאינם קשורים לסימולטור ישירות אבל כן קשורים בתעופה במידה זו או אחרת.

נושא החלל והתעופה הולכים יד ביד מאז ומתמיד, ולכן ידיעה מסוג זה רלוונטית לפורום.

פורסם

תודה על הידיעה...

ממה ששמעתי בחדשות: המדענים ממתינים כעת לתמונות צבעוניות מפני השטח. צפויות להישלח כ-750 תמונות בסה"כ.

סוף סוף הצלחה לאירופאים אחרי הכישלון שלהם במירוץ למאדים...

פורסם
  Or - VATIL10 כתב:
הרבה זמן

בסביבות כמה ימים לוקח לגלי מידע להגיע (אם אני לא טועה)

בוא נגיד שאין להם ADSL

בוא נגיד שיש להם הרבה יותר מהיר מADSL רק שהמרחק עצום.....יקח איזה 4 שעות לכול תשדורת ממה שפעם אמרו...בטח עכשיו זה יותר משוכלל...

פורסם
  ohadn747 כתב:
זה רגע היסטורי?!?!?!? אחי בעוד שלושה ימים המטוס הגדול ביותר אי פעם יוצא לאור!!!! אני מת לראות את טקס הגלילה!! מי שיודע אם זה ישודר בCNN או BBC או SKY ובאיזו שעה שיגיד כאן! אני מת לראות את המפלצת הזאת טסה!

יהיה שידור ישיר של הטקס באתר של AIRBUS (אם הוא לא יפול מרוב עומס...).

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...