Yoav פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 החללית האירופאית "הויגינס" שלחה לראשונה תמונות מהירח של שבתאי - "טיטאן". המדענים גילו שיש שם מים, קרח והוא מזכיר להם את כדור הארץ. לידיעה מוואלה: http://news.walla.co.il/?w=//654997 לידיעה מYnet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3032698,00.html
ohadn747 פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 זה רגע היסטורי?!?!?!? אחי בעוד שלושה ימים המטוס הגדול ביותר אי פעם יוצא לאור!!!! אני מת לראות את טקס הגלילה!! מי שיודע אם זה ישודר בCNN או BBC או SKY ובאיזו שעה שיגיד כאן! אני מת לראות את המפלצת הזאת טסה!
Yoav פורסם ינואר 15, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 15, 2005 אוהד, אני אגיד לך למה זה רקע היסטורי - לאחר 7 שנים בחלל שהחללית האירופאית הזו מנסה להגיע לירח היא מגיע, ובש5 שעות הצילומים שלה היא מגלה דברים כל כך חשובים, זה יכול להוכיח שיש חיים מחץ לכדור הארץ. בגלל זה זה רגע היסטורי!
Or Netzer פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 quote="Yoav"]אוהד, אני אגיד לך למה זה רקע היסטורי - לאחר 7 שנים בחלל שהחללית האירופאית הזו מנסה להגיע לירח היא מגיע, ובש5 שעות הצילומים שלה היא מגלה דברים כל כך חשובים, זה יכול להוכיח שיש חיים מחץ לכדור הארץ. בגלל זה זה רגע היסטורי! כל מילה סלע. אוהד אנחנו אומנם פורום של חולים קשות בתעפת (תעופה) אבל צריך לעשות קצת הפרדה, שמטוס חדש יוצא לאור , זה רגע לנו. כשחללית מגיעה לכוכב ומוצאת מים זה סימן טוב ומה שנקרא "צעד קטן לאדם , צעד גדול לאנושות" מים = חיים. קצת הפרדה :wink: לא יקרה לנו כלום לפרגן גם למשהו שלא בתעופה האזרחית (תעופה חללית זה כן). אגב בכלל ציפו שהיא תשרוד שם 10 דקות, היא הפתיעה ובגדול.
Yoav פורסם ינואר 15, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 15, 2005 במקור היא תוכננה ל5 שעות אני בכלל חושב שצריכים לעשות פה פורום OffTopic
Oren Geva פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 יואב, לא יהיה כאן פורום אוף טופיק. הפורום הזה הוא פורום החטיבה הישראלית בואטסים ולא פורום דיונים חופשיים. יש מקום לדיונים שאינם קשורים לסימולטור ישירות אבל כן קשורים בתעופה במידה זו או אחרת. נושא החלל והתעופה הולכים יד ביד מאז ומתמיד, ולכן ידיעה מסוג זה רלוונטית לפורום.
DanPadnos פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 תודה על הידיעה... ממה ששמעתי בחדשות: המדענים ממתינים כעת לתמונות צבעוניות מפני השטח. צפויות להישלח כ-750 תמונות בסה"כ. סוף סוף הצלחה לאירופאים אחרי הכישלון שלהם במירוץ למאדים...
Or Netzer פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 הרבה זמן בסביבות כמה ימים לוקח לגלי מידע להגיע (אם אני לא טועה) בוא נגיד שאין להם ADSL
Eliran-VFS1 פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 Or - VATIL10 כתב: הרבה זמןבסביבות כמה ימים לוקח לגלי מידע להגיע (אם אני לא טועה) בוא נגיד שאין להם ADSL בוא נגיד שיש להם הרבה יותר מהיר מADSL רק שהמרחק עצום.....יקח איזה 4 שעות לכול תשדורת ממה שפעם אמרו...בטח עכשיו זה יותר משוכלל...
ronenec פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 ohadn747 כתב: זה רגע היסטורי?!?!?!? אחי בעוד שלושה ימים המטוס הגדול ביותר אי פעם יוצא לאור!!!! אני מת לראות את טקס הגלילה!! מי שיודע אם זה ישודר בCNN או BBC או SKY ובאיזו שעה שיגיד כאן! אני מת לראות את המפלצת הזאת טסה! יהיה שידור ישיר של הטקס באתר של AIRBUS (אם הוא לא יפול מרוב עומס...).