Itay Zecharia פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 מדהים מושיקו! אהבתי מאוד! מתי תעלה לאחד השרתים? אגב, הצביעה מתאימה למודל של F1?
Moshico Biller פורסם ינואר 15, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 15, 2005 מדהים מושיקו!אהבתי מאוד! מתי תעלה לאחד השרתים? אגב, הצביעה מתאימה למודל של F1? ניראה לי היום בערב אני יעלה וחיובי זה לF1
oz פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 מושיקו כמה הערות דבר ראשון הצהוב הוא יותר צהוב כתום ומה שבטוח שהוא לא צהוב מבריק כמו שאתה עשית והדבר השני המטוס יותר מידי מבריק כאילו רק עכשיו יצא מהמפעל של ססנה :? והערה לשאר המגיבים יבוא היום שתפסיקו להגיד על כל דבר מדהים ויפה גם כשהוא יפה ותתחילו לכתוב קצת ביקורת על איך לשפר ולעשות את זה יותר טוב?
yoni revivo פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 מסכים עם עוז... והמאפיינים הבולטים ב-CHU שהוא RG ובעל אפשרות פסיעה משתנה, אז אני אישית בחרתי ב-C177 כמודל המתאים ביותר (גם הביצועים יותר קרובים), למרות שהוא קצת שונה (החלון הקדמי בזווית יותר חדה, הכנף יותר משוכה קדימה ואין מוטות חיזוק לכנפיים). מוצג כאן: http://vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=5631 אבל סה"כ כבוד על היוזמה... שיהיו בהמשך עוד.
Shmulik Lin פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 לא מדויק עוז ולא נכון אנשים יגיבו כאן כרצונם ולא כרצונך במידה ומצא חן בעיניך תגיב יפה במידה ולא ,מותר לך להגיד מה לא יפה עם הצעות לשיפור נימה לא בוגרת בכלל לשימת לבך
e_dor פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 כל הכבוד על היוזמה והביצוע, תרשה לי לתת לך נקודות שיפור - לא דברים שקשה לך לשנות. - כמו שאמר עוז, הצהוב שלך "זוהר", בהיר מידי ... תשווה לתמונות - לא חסרות תמונות שלו ברשת. - לפי מה שאני הבנתי, הפס שיוצא למטה במטוס הוא יותר רחב ומגיע עד לצד השני של המטוס שנראה גם ככה מבחינת הפס הזה. - על קצה הכנף כתוב CESSNA. - קצת לכלוך לא יזיק :wink: הנה תמונות מאירליינרס שתוכל להעזר בהן, אני מניח שכבר ראית אבל מהתמונות האלה אתה יכול לשפר בדקות ספורות, כי בכללי עשית עבודה טובה. http://www.airliners.net/search/photo.s ... entry=true לגבי המודל - זה מה יש. שיוני יפרסם את שלו, מושיקו את שלו וכל אחד יבחר מה שנוח לו. עריכה: אני לא יודע אם היום זה גם ככה כי ראיתי שהוסר הלוגו של AIM ממנו אבל פעם היה כתוב לו בצד שמאל גם את הכינוי "Gorgy" ואת סוג המטוס, הנה תמונה: http://www.airliners.net/open.file/294897/L/
oz פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 לא מדויק עוז ולא נכוןאנשים יגיבו כאן כרצונם ולא כרצונך במידה ומצא חן בעיניך תגיב יפה במידה ולא ,מותר לך להגיד מה לא יפה עם הצעות לשיפור נימה לא בוגרת בכלל לשימת לבך שמוליק שים לב שאני אמרתי בידיוק מה לא נראה לי בצביעה הזאת בקשר לדברים של אנשים אחרים שיגידו מה שיגידו אבל לפעמים זה פשוט כבר מגעיל לראות כאן תגובות מעל לחצי מהתגובות כאן זה מדהים וכ'ו וכ'ו אני לא מבין מה מדהים בתמונה שחורה שוראים בא נקודה לבנה וזהו אבל יש מקרים שמראים כאן כאלו תמונות והתגובות פשוט מאוד: "מדהים" וכ'ו וכ'ו תשנו קצת את המילים שלך מידי פעם ופעם זה כבר ניהיה משעמם להיכנס לפה אני בטוח ב100% שכל מי שהגיב פה בהתחלה אמר כשהוא נכנס מזה הצהוב זוהר מידי אבל בחר שלא להגיד זאת אלה להגיד מדהים כרגיל אז מה יוצא מזה? סתכל על הצביעה שיוני נתן קישור ולצביעה של מושיקו הבדל של שמים וארץ בין הצהוב של מושיקו לצהוב של יוני אני הסתכלתי על לתמונות של המטוס והצביעה של יוני ללא ספק דומה לאמיתי של מושיקו חוץ מהפס השחור ומבנה הקווים זה נראה יותר מטוס של אוהדי בית"ר ירושלים מאשר CHU שמוכר לי מהרצליה ומתמונות
OmRI פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 עוז-בעניין הביקורת אני מסכים איתך. אנשים כל הזמן רושמים אותו דבר וזה נראה יותר כאילו הם עושים זאת לצבירת הודעות בפורום לא יותר מזה. אבל שוב כל אחד רושם מה הוא רוצה. מושיקו-צביעה נחמדה.
Meitar Lugasi פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 לא מדויק עוז ולא נכוןאנשים יגיבו כאן כרצונם ולא כרצונך במידה ומצא חן בעיניך תגיב יפה במידה ולא ,מותר לך להגיד מה לא יפה עם הצעות לשיפור נימה לא בוגרת בכלל לשימת לבך שמוליק שים לב שאני אמרתי בידיוק מה לא נראה לי בצביעה הזאת בקשר לדברים של אנשים אחרים שיגידו מה שיגידו אבל לפעמים זה פשוט כבר מגעיל לראות כאן תגובות מעל לחצי מהתגובות כאן זה מדהים וכ'ו וכ'ו אני לא מבין מה מדהים בתמונה שחורה שוראים בא נקודה לבנה וזהו אבל יש מקרים שמראים כאן כאלו תמונות והתגובות פשוט מאוד: "מדהים" וכ'ו וכ'ו תשנו קצת את המילים שלך מידי פעם ופעם זה כבר ניהיה משעמם להיכנס לפה אני בטוח ב100% שכל מי שהגיב פה בהתחלה אמר כשהוא נכנס מזה הצהוב זוהר מידי אבל בחר שלא להגיד זאת אלה להגיד מדהים כרגיל אז מה יוצא מזה? סתכל על הצביעה שיוני נתן קישור ולצביעה של מושיקו הבדל של שמים וארץ בין הצהוב של מושיקו לצהוב של יוני אני הסתכלתי על לתמונות של המטוס והצביעה של יוני ללא ספק דומה לאמיתי של מושיקו חוץ מהפס השחור ומבנה הקווים זה נראה יותר מטוס של אוהדי בית"ר ירושלים מאשר CHU שמוכר לי מהרצליה ומתמונות אתה יודע כמה חשוב להגיד מדהיים , יפה מאוד או כל דבר אחר לתמונות או לדברים אחרים שאנשים מעלים פה. אני בטוח שזה ידוע לך כמה זה מעודד לעשיה כזאת בעתיד ובסוף מי שירוויח מזה זה כולנו. נכון צריך ביקורת, אבל עדיין מילים כמו מדהים ואחרות לא פחות חשובים. :wink:
oz פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 לא מדויק אתה יודע כמה חשוב להגיד מדהיים , יפה מאוד או כל דבר אחר לתמונות או לדברים אחרים שאנשים מעלים פה. אני בטוח שזה ידוע לך כמה זה מעודד לעשיה כזאת בעתיד ובסוף מי שירוויח מזה זה כולנו. נכון צריך ביקורת, אבל עדיין מילים כמו מדהים ואחרות לא פחות חשובים. :wink: יש גבול לכל תעלול והמדהים הזה עבר את גבול הטעם הטוב אני יעלה כאן עוד שניה צביעה חדשה שלי קינג איר שחור לגמרי ואני בטוח ב100% שהתגובות יהיו "מדהים" וכ'ו וכ'ו מצטער זה לא מעודד אותי לפחות... עוד דבר הנושא הזה של המדהים סגור רוצים לכתוב כאן תגובה? תגיבו אך ורק על הCHU רוצים להגיב על המדהים פתחו דיון מחדש
Itai Ganor פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 איזה גבול יש כאן עוז?, יש רמת גבוליות לתגובות שמגיבים לאנשים?, אתה לא יכול להגיד לאנשים מה לעשות ואיך להגיב לאנשים, אם זה לא נראה לך אז אל תגיב בכלל כי זה כבר יוצא מכל פרופרציה לא נאה לך על תגיב תפנה למנהלים, אולי הם יוכלו לעשות הסכם שאסור להגיד מילים כמו מדהים או יפה מאוד באשכול אחד.
e_dor פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 אני מתנצל שנתתי ביקורת עדינה למושיקו. הוא הציק לי בפרטי והתחיל להתנקל בגלל שלא אמרתי שהמטוס שלו מושלם. באמת עצוב חברים. אז מהיום - אני כותב על כל דבר "מדהים" כי קשה לקבל פה הערות בונות שנאמרות בחיוך ובכיף. ומושיקו - כהוכחה לזה שזה נכון, תסתכל על: תמונות הטקסטורה של יוני התגובות של עוז אלו מספיקים לדעתי. שבוע טוב וחבל שככה הפורום נראה.
Moshico Biller פורסם ינואר 15, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 15, 2005 דיייי מספיקקקק!!!!! שיגעתם אותי , לא יכולתי להגיב כל היום מסיבות אישיות ואני מוטרף מלקרוא את זה. בושה וחרפה מזה?!?!?!?! לא פתחתי אשכול לתגובות ביקורתיות אלא לתגובות על הצביעה , אם מישהו לא מרוצה מהצביעה שלי , שלא יגיב בכלל ....אחד גורר את השני פה וזה לא ניגמר מעכשיו תגיבו רק על הצביעה. כן צהוב לא צהוב הפס נימצא למטה לא למטה זו צביעה שלי לא שלכם , כשזה שלכם תעשו מה בראש שלכם. ודור אני לא אמרתי לך על הצביעה , אמרתי לך על הגוון. וכשאתה מדבר על גוון אז קודם תסתכל על הגוונים שלך ולאחר מכן קח את הזכות ותגיב על אחרים. וכבר אתם קובעים שסיימתי את הצביעה וזה תנו לי הוחכה שסיימתי???? מה אני עיוור אין לי תמונות אני עושה מהראש? ממש לא אבל ממש לא!!!! תאמינו לי שאני יודע את הקטע עם הצהוב אתה כבר כותבים כאילו לא ידעתי..... שבוע טוב
e_dor פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 דיייי מספיקקקק!!!!!שיגעתם אותי , לא יכולתי להגיב כל היום מסיבות אישיות ואני מוטרף מלקרוא את זה. בושה וחרפה מזה?!?!?!?! לא פתחתי אשכול לתגובות ביקורתיות אלא לתגובות על הצביעה , אם מישהו לא מרוצה מהצביעה שלי , שלא יגיב בכלל ....אחד גורר את השני פה וזה לא ניגמר מעכשיו תגיבו רק על הצביעה. כן צהוב לא צהוב הפס נימצא למטה לא למטה זו צביעה שלי לא שלכם , כשזה שלכם תעשו מה בראש שלכם. ודור אני לא אמרתי לך על הצביעה , אמרתי לך על הגוון. וכשאתה מדבר על גוון אז קודם תסתכל על הגוונים שלך ולאחר מכן קח את הזכות ותגיב על אחרים. וכבר אתם קובעים שסיימתי את הצביעה וזה תנו לי הוחכה שסיימתי???? מה אני עיוור אין לי תמונות אני עושה מהראש? ממש לא אבל ממש לא!!!! תאמינו לי שאני יודע את הקטע עם הצהוב אתה כבר כותבים כאילו לא ידעתי..... שבוע טוב כשתפסיק להתבכיין על ההערות בונות באופן אישי אני מבטיח לך להפסיק להגיב באופן אישי. ותגיד לי, למה הראת לנו את הצביעה שלך אם אתה בטוח שהיא מושלמת ? לא דיברת בגסות רוח, לא מתחתי ביקורת, לא ליכלכתי ולא כלום - נתתי לך עצות מה לשפר ברוח הכי טוב ונעימה שקיימת ואני חושב שאף מנהל פורום או אדם הגיוני יחשוב אחרת. לגבי הגוונים אצלי - התמונה ששמתי היא לא הדוגמא הכי טובה אבל היא התמונה היחידה שיצאה מהבית שלי ולא רציתי לקחת תמונות של אחרים להשוואה באותו הזמן, יש בעיה ? אל תוריד את הצביעה, לא מזיז לי אם אתה תוריד או לא. ואף אחד לא אמר שסיימת אבל אם הצגת פה אז רוצים לעזור לך לסיים את הטקסטורה שתראה הכי טוב שאפשר - אבל אסור לפרגן פה או לעזור אז בעיה שלך. אם אתה בא בגישה של ילד קטן שבטוח שכל דבר שלו מושלם - סבבה. תדפוק את הטקסטורות של עצמך. שבוע טוב.
Kobi David פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 עוד נושא שמושיקו ו/או עוז משתתפים בו שננעל. והוא ננעל כי הפך למגוחך, וחזרתם על אותן הודעות בוורסיות שונות כל פעם. כל הכבוד :!: