Kobi David פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 שלום חברים, בקרוב מאוד (מאוד) ישוחרר הסינרי החדש לנתב"ג, הכולל את טרמינל 3 ואת כל דרכי ההסעה החדשים. לבקשתכם, תמונות מהסינרי אותם צילמו הטסטרים במהלך הבדיקות. בימים הקרובים עידכונים נוספים. תבלו.....
oz פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 אני לא מבין לא אמרו שזאת תיהיה גירסא זמנית??!!@?!! ושתבוא גירסא בהרבה יותר טוב מזאת עוד חצי שנה שנה בערך? איך יכול להיות גירסא יותר טוב מזאת?!@!@# פשוט מהמם!
Meitar Lugasi פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 מממדהיייייים :shock: שתי שאלות: איך הסינרי מבחינת פריימים? השרוולים מתחברים , פעילים?
Nir Portal פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 ואווווווווווווו מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :shock: :shock: :shock: יש תאריך יציאה משוער? ובאמת האם זה משפיע על הפריימים? יש גרסאות למחשבים חלשים? ושוב פשוט מדהים! נ.ב: סחטיין על הסינרי החדש אבל למה העצים מרובעים ?
Erez Savir פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 פשוט מדהים!!!אני כול כך רוצה שזה יצא כבר מדהים
Itay Zecharia פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 דבר ראשון מדהים! :shock: אני גם שמעתי שזו גרסה זמנית. דיברתי עם היוצרים של הגרסה הנוכחית, ושל הגרסה הבאה שתצא. אני לא יודע אם זה הולך להיות שמיים וארץ, אך יש למה לצפות, ואין מה להפסיד . אני לא ארחיב, אבל בגרסה הנוכחית אין אובייקטים דינמיים, כולם סטטים, ובקשר לדינמיים, כל העבודה וההתנסויות בטרמינל 1 לא היו לשווא. לדעתי היה יפה יותר להחליף את החלונות הצהובים של הטרמינל בחלונות עם השתקפות. אבל אני בטוח שהיוצרים ביטלו את האפשרות הזאת לטובת בעלי המחשבים החלשים, אחרי הכל גם להם מגיע לקבל פריימים גבוהים.
Moshico Biller פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 :shock: מושקע מושקעעעע רק יש יותר מדיי חלונות בצבע צהוב אם ישפרו טיפה יראה מצויין.... והמגדל פיקוח? הוא ככה או שזה דיפולט כזה?
Eliran-VFS1 פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 נראה ממש אחלה! מחכה כבר לטוס בבן גוריון. לדעתי היה יפה יותר להחליף את החלונות הצהובים של הטרמינל בחלונות עם השתקפות. אבל אני בטוח שהיוצרים ביטלו את האפשרות הזאת לטובת בעלי המחשבים החלשים, אחרי הכל גם להם מגיע לקבל פריימים גבוהים. איתי, סוף סוף אני לא דואג אם יהיה או לא יהיה לי פרימים (אולי כדאי לעשות גירסאות לפי מחשב כמו שעשו באילת) :arrow:
פליקס פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 יפה מאוד עבודה יפה מאוד אבל יש מה לשפר חלק מהמיבנים הם באיכות טובה מאוד וחלק צריך לשפר . ושאלה נוספת:אם בגירסה תהיה אפשר להוריד את המטוסים שבאים עם הסיינר? ומחכה לגירסה הלא זמנית (אם זה נכון) וגם לזמנית
Brock פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 אתם חושבים לקחת על זה כסף? זה פשוט פנטסתי, רק חבל שזה לא יכל לצאת בזמן הפתיחה של הטרמינל האמיתי, אבל לא נורא, שיצא כבר! בכל אופן, רציתי לדבר עם היוצרים אבל פשוט לא ידעתי מי הם. אני חושב שכדאי יהיה להוסיף (לא בגרסא הזמנית), את הרמזור הזה( לא יודע איך לקרוא לזה) שמראה לך מתי לעצור, והאם אתה ישר בחניה, כמו בסינרים של לאגו. ושוב אני מקווה שהסינרי יצא בקרוב מאוד (מאוד) בתודה, ברוק
Itamar Koren פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 פשוט מדהים מחכה בקוצר רוח לפתיחת טרמינל 3 ברשת
Itay Zecharia פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 אתם חושבים לקחת על זה כסף? זה פשוט פנטסתי, רק חבל שזה לא יכל לצאת בזמן הפתיחה של הטרמינל האמיתי, אבל לא נורא, שיצא כבר! בכל אופן, רציתי לדבר עם היוצרים אבל פשוט לא ידעתי מי הם. אני חושב שכדאי יהיה להוסיף (לא בגרסא הזמנית), את הרמזור הזה( לא יודע איך לקרוא לזה) שמראה לך מתי לעצור, והאם אתה ישר בחניה, כמו בסינרים של לאגו. ושוב אני מקווה שהסינרי יצא בקרוב מאוד (מאוד) בתודה, ברוק אם זה היה אפשרי וכל כך קל אני בטוח שהיו מוסיפים...
Moshico Biller פורסם ינואר 15, 2005 דיווח פורסם ינואר 15, 2005 שחכתי לציין שהריצוף מדהים!!!! עשיתם במיקרה את הגן? את שטח העצים?!?!?! הגן הירוק הזה....
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 16, 2005 דיווח פורסם ינואר 16, 2005 סינרי חמוד.. לפחות עכשיו נוכל לטוס לטרמינל 3 גם בסימולטור- זה העיקר.
hagay פורסם ינואר 16, 2005 דיווח פורסם ינואר 16, 2005 אחלה סנרי ממש יפה מאוד, תודה לכולכם. =D> =D> =D>
BlackRaven פורסם ינואר 16, 2005 דיווח פורסם ינואר 16, 2005 =D> =D> =D> =D> מדהים :!: :!: :!: :!: תודה רבה רבה ליוצרים על ההשקעה הרבה - תודה :!:
ShaR!R פורסם ינואר 16, 2005 דיווח פורסם ינואר 16, 2005 סינרי מדהים!!! ממש כל הכבוד ליוצרים, בלילה הסינרי נראה ממש יפה, סידרו יפה את האורות.
Yoav פורסם ינואר 16, 2005 דיווח פורסם ינואר 16, 2005 וואוו, זה מדהים! אני כבר מחכה בקוצר רוח עד השיחרור!! ישרח כוח ליוצרים!!(מצטרף לשאלה אם השרוולים מתחברים :roll: )
Moshe Bensal פורסם ינואר 16, 2005 דיווח פורסם ינואר 16, 2005 יפה מאד, מדהים, תודה ליוצרים, ובהצלחה בהמשך.
e_dor פורסם ינואר 16, 2005 דיווח פורסם ינואר 16, 2005 ממש מדהים ! כל הכבוד לכם ותודה על השקעת הזמן, עוד סיבה טובה בשבילי להתחיל לטוס בב"ג
Shtoza פורסם ינואר 16, 2005 דיווח פורסם ינואר 16, 2005 ממש מדהים !כל הכבוד לכם ותודה על השקעת הזמן, עוד סיבה טובה בשבילי להתחיל לטוס בב"ג תתחיל! אני אתמול התחתי והיה כיף למרות שהיו רוחות לא נורמליות (הפקח אמר 15 קשרים הפלייט קיבל 40 :? ) סינרי יפה מאוד, אני מת שהוא יצא כבר, כל הכבוד על העבודה ועל להיוזמה- סינרי שלא היה מבייש גם סינרי בתשלום! ShaR!R- שים לב לחתום בפורום עם שמך ולא רק כינוי, כתוב בחוקים (תמיד רציתי להגיד את זה :oops: )
Or Netzer פורסם ינואר 16, 2005 דיווח פורסם ינואר 16, 2005 וואוו, זה מדהים! אני כבר מחכה בקוצר רוח עד השיחרור!!ישרח כוח ליוצרים!!(מצטרף לשאלה אם השרוולים מתחברים :roll: ) בגרסה שיוצאת בקרוב השרוולים לא דינמיים.
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 16, 2005 דיווח פורסם ינואר 16, 2005 נקווה לפחות שכל שרוול יהיה בגבהים שונים כדי שיתאימו לסוגי המטוסים הפוקדים אותו