Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 שלום אנשים, כמו שאתם יודעים, זאב הוציא לפני כמה ימים סינרי תותח של נתב"ג הכולל את טרמינל 3. אז החלטתי לעשות שיפוץ לטקסטורות של טרמינל 3 ביום ובלילה לפוטוריאליסטיות. העדכון שלי לא נעשה ברמה עליאית לדעתי- אך עדיין משפר את הסינרי ברמה משמעותית. אז מספיק לדבר ונעבור לתמונות ההשוואה: ברצוני גם להודות לכמה אנשים: קודם כל לזאב כאהן יוצר הסינרי, שיצר כאן עבודה נפלאה- ונתן לי אישור לשחרר את העדכון שלי לציבור (ישוחרר בקרוב מאוד אגב) שנית, ליונתן פרלמוטר וקובי דוד שעזרו לי לבדוק את העדכון על מנת לבדוק אותו ולראות אם באמת ישנם שיפורים. אני מקווה שזה באמת משפר את הסינרי בצורה משמעותית- אשמח לשמוע פידבקים. (אני מודע לכמה באגים למשל עם החלונות אבל אני חוזר שהעדכון לא נעשה ברמה מקסימלית אלא פשוט כדי לשפץ במעט את הטקסטורות המקוריות) להתראות בנתיים, ירדן
Jonathan Perelmuter פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 תודה לך ירדן על העדכון! ושוב פעם תודה גדולה לזאב על הסינרי
אורח פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 התגובה הראשונה שלי לזה ... הולי שיט :shock: תגובה שניה .... הולי שיט :shock: ושלישית, לשנינו יש את אותה בעיה עם התאורה.
mickey lip פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 תרשו לי להסיר את הכובע בפניכם רבותי. אתם גדולים . שוב תודה רבה ענקית לכולכם על המאמץ וההשקעה ,פשוט אין מילים בפי. :lilangel:
Yahav Barzilay פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 מ-ד-ה-י-ם פשוט מעולה!!! אתה ענק ירדן!!!! מת כבר שזה יצאאאאאאאא
zmatan פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 מדהים ירדן!! זה באמת נראה "כמו שצריך"(כאילו שקודם זה לא נראה פיצוץ!!!) תודה רבה,ממתין כבר לשיחרור!!!
zvi rodes פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 ירדן וזאב פשוט יפה מאוד כל הכבוד על ההשקעה,אולי יש מקום להנציח את שמו של נמרוד גרשוני ז"ל בסינרי?(במקום בנק הפועלים) סתם נזכרתי בחברנו שנהרג.
asaf742 פורסם ינואר 21, 2005 דיווח פורסם ינואר 21, 2005 וואו יפה מאוד ירדן! זה נראה הרבה יותר טוב. רק חסר כתובת "בנק הפועלים" על השרוולים!
Ilan Jonas פורסם ינואר 21, 2005 דיווח פורסם ינואר 21, 2005 אני שוקל לבקש משאדי שיבנה מאקרו לפיו הבא שיגיד בנק הפועלים בפורום יושעה אוטומטית