עבור לתוכן
yaniv

טייסים ומתמטיקה?

Recommended Posts

פורסם

מינה צמח היא אישה נחמדה

חשוב ללמוד מתמטיקה פיזיקה-סה"כ זה מאוד נחמד ולי זה עזר ועוזר מאוד גם בחיים שלאחר בי"ס

כשאני עושה משכורות לעובדים שלי למשל או שאני בודק האם ע.הרצליה הפרישה את האחוז הנכון מהברוטו לטובת קרן ההשתלמות למשל--עוזר

אין ספק שלדעת למה מטוס נמצא באוויר ולא נופל ואיזה כוחות פועלים עליו ,וקטורים ומה כיוונם ולמה ,צריך לדעת פיזיקה בסיסית וכן,חישובי משקל ואיזון ואפילו תכנון תכנית טיסה-דלקים זמנים גבהים מרחקים-צריך לדעת מתמטיקה בסיסית

ממליץ לכולם לדעת ולהשקיע בלימודי התיכון שלכם ובעיקר פיזיקה ומתמטיקה

הרי 80% מאי ההצלחה במקצועות אלה על פי סקר של מינה צמח :) הוא מורה גרוע או גרועה

וחשש לא מוסבר ממקצועות אלה-חרדה מניה-דיפרסית

אני למשל אף פעם לא הסתדרתי עם תושב"ע וכימיה - אבל בעבודתי במשך השנים לא הייתי צריך לדעת ייחורי ורדים מהם או מה התרכובת של ברום נתרני חד חמצני

בקיצור - עדיף להיות קצת יותר ריאלי בעיסוקינו התחביבי מספרותי למשל

ועדיין מינה צמח היא בחורה נחמדה

פורסם
מינה צמח היא אישה נחמדה

חשוב ללמוד מתמטיקה פיזיקה-סה"כ זה מאוד נחמד ולי זה עזר ועוזר מאוד גם בחיים שלאחר בי"ס

כשאני עושה משכורות לעובדים שלי למשל או שאני בודק האם ע.הרצליה הפרישה את האחוז הנכון מהברוטו לטובת קרן ההשתלמות למשל--עוזר

אין ספק שלדעת למה מטוס נמצא באוויר ולא נופל ואיזה כוחות פועלים עליו ,וקטורים ומה כיוונם ולמה ,צריך לדעת פיזיקה בסיסית וכן,חישובי משקל ואיזון ואפילו תכנון תכנית טיסה-דלקים זמנים גבהים מרחקים-צריך לדעת מתמטיקה בסיסית

ממליץ לכולם לדעת ולהשקיע בלימודי התיכון שלכם ובעיקר פיזיקה ומתמטיקה

הרי 80% מאי ההצלחה במקצועות אלה על פי סקר של מינה צמח :) הוא מורה גרוע או גרועה

וחשש לא מוסבר ממקצועות אלה-חרדה מניה-דיפרסית

אני למשל אף פעם לא הסתדרתי עם תושב"ע וכימיה - אבל בעבודתי במשך השנים לא הייתי צריך לדעת ייחורי ורדים מהם או מה התרכובת של ברום נתרני חד חמצני

בקיצור - עדיף להיות קצת יותר ריאלי בעיסוקינו התחביבי מספרותי למשל

ועדיין מינה צמח היא בחורה נחמדה

ברום נתרני חד חמצני = BNAO

פורסם

עם כל הקטע של השירשור הזה כולנו צריכים להבין עד כמה החיים חשובים וכמו שאומרים:חיים רק פעם אחת! אז פשוט תחיו את החיים בדרך הטובה תשקיעו את כול כולכם בתקופת הלימודים ואחרי זה תראו שזה השתלם לכם!

אני למזלי אחרי כיתה ט' קלטתי שאני צריך לקחת את עצמי בידיים וככה עשיתי ועכשיו הציונים שלי מעולים בכל המקצועות! זה היה כלכך חשוב לי פשוט אמרתי לעצמי אני חייב להתמודד עם זה כי הייתי במצב שהייתי יכול לעוף מהבית ספר כבר. ובזכות ההחלטה שלקחתי על עצמי וכל יום השקעתי יותר ויותר השתלמה לי מאוד! עכשיו אני תלמיד כמו כולם והציונים שלי גבוהים מאוד והמטרה שרציתי להשיג הושגה.

אני מקווה להיות טייס מאוד! ואני מאחל זאת לכל חברי הפורום ופשוט לאלו שלא לקחו את עצמם בידיים אז שיקחו את עצמם כי חיים רק פעם אחת!

המשך שבוע נעים!ובהצלחה בלימודים!

פורסם

אם תלמדו באוניברסיטה מתמטיקה, באיזה שהוא שלב ימאס לכם כמעט בטוח. אבל מה לעשות, צריכים את זה...מחר יש לי מבחן באוניברסיטה בקורס שאני בעצמי בקושי יכול לומר: מתמטיקה אינפיניטסימלית 1 - וזה כאב ראש לא שימושי אחד גדול :x

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...