אריק א. פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 שלום חברים. ביום שישי הקרוב אני טס לטיול ארוך בדרום אמריקה וארה"ב. (8 חודשים ללא טיסה זה מוציא מכשירות לא? ) לכן רציתי בהזדמנות זו להודות לכל מי שקשור לVATIL - פקחים, מפעילי/מנהלי האתר, יוצרי הסינארים והצביעות - וכמובן לכל חברי החטיבה אשר חיידק הטיסה טבוע בהם. אומנם נכנסתי לתחום הטיסה ברשת רק בחודשים האחרונים, אך נהנתי מכל דקת טיסת רשת, ומלמידת דברים חדשים על תחום התעופה האזרחית דרך הפורומים השונים. המשיכו כך. בכל מקרה אני מתכנן לבצע את טיסת הפרידה שלי ביום רביעי ב2230 בערך (אחרי התוכנית בערוץ 2 על מטס חה"א באושוויץ - לדעתי משדר שאסור לפספס!!!). אני מתלבט עדיין האם לבצע ניווט CVFR בארץ, או לבצע טיסה למדריד (עצירת הביניים בטיסה האמיתית שלי לפני ריו.... ). יש המלצות/העדפות??? טוב, אז עד להודעה הבאה, בהצלחה לכולכם חברים (הא, גם למי שיש לו את הבגרות בחמישי :wink: ) אריק
×�פיק פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 תהנה בטיול. ואם יש מחשבים תכתוב מידי פעם משם, ספר חוויות. תהנה!
Yoav פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 תהנה אריק! אני מציע לך שתפנה איכשהו למנהלים שישמרו לך את מספר הואטסים ולא יפסיקו אותו. אני מציע CVFR....
Yahav Barzilay פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 WOW טיול ענק! הרבה חולמים לעשות אותו.. אני בטוח שתהנה..! אין כמו טיסה ארוכה, אבל לדעתי אם כבר תטוס ממדריד לארץ ולטרמינל 3 בפעם האחרונה לשנה (בערך) הקרובה.. אני בטוח שתהנה.!
Shmulik Lin פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 אריק נסיעה טובה עצה קטנה ממי שחולה על ברזיל עוד משחר ילדותו אתה בריו -לך לבי"ס לסמבה UNIAO DA ILHA ושם תראה על מה אני מדבר מקנא והרבה
Shai B פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 תהנה אריק! נשמע אחלה אחלה טיול! תהנה מאוד אני בטוח, ואני אתגעגע לתנועות דו מנועיות שעוקפות אותי ממערב :wink: אני ממליץ CVFR, הרבה יותר נחמד להפרד מהמדינה ככה לתקופה ארוכה... 8 חודשים בלי לטוס? איך?! בכל מקרה תהנה ואולי תביא גם תמונות
e_dor פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 תעשה חיים ותשמור על עצמך, נשמע טיול ממש מגניב ! אל תשכח לחזור עם חוויות ותמונות :wink:
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 דרך אגב הקרנבל מתחיל בריו 20.2 לא לפספס!! יצא לי להיות בברזיל בשנת 96 רק דברים טובים יש לי להגיד. מהאוכל,מוזיקה,כדורגל,וים של מולטיות... תהנה ושמור על עצמך.