e_dor פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 עקב אי דיווח על תאונה בשדה התעופה של ראשון, מנהל התעופה הורה לסגור אותו. נקווה שימצאו פשרה. http://news.walla.co.il/?w=//660197 אגב, למישהו יש פרטים על התאונה ?
cL פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא יכול להיות עד שיש לי שדה קרוב לבית לא רוצההההההההההההה :cry: :cry: איזה באסה
gal_r פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 לפי דעתי מדובר על התאונה שבה התנגש אולטרה-לייט בטיסן. לאולטרה-לייט נגרם נזק חיצוני קל והטיסן כבר ב"גן העדן" של הטיסנים. דיברו על זה בפורום טיסנים של תפוז.
×�פיק פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 וגם בפורום תעופה קלה בתפוז דובר על הנושא: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/ ... d=46235718
oz פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 כן גם אני חושב שמדובר על התאונה עם הטיסן זה היה ברור שמתישהו משהו כזה יקרה איך יכול להיות שמעל למנחת טיסנים יעבור אולטרא ליט בגובה של כמה מאות מטרים מסכנים?? הגיע הזמן שיסגרו את המנחת הזה באמת... אגב מישהו יודע מה בא קודם? מנחת האולטרא ליט או מנחת הטיסנים?
cL פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 שני המנחתים האלה נמצאים משהו כמו 300 מטר אחד מהשני כשיוצאים מהמנחת של הטיסנים רואים ממש את האנגרים של המנחת השני
talkaplan פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 כן כעיקרון טיסן פגע בג'ט פוקס (אולטרה לייט) שבא לנחיתה על 18 הטיסן התרסק לג'ט פוקס לא נגרם נזק מיוחד ונחת חלק....
talkaplan פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 כן גם אני חושב שמדובר על התאונה עם הטיסןזה היה ברור שמתישהו משהו כזה יקרה איך יכול להיות שמעל למנחת טיסנים יעבור אולטרא ליט בגובה של כמה מאות מטרים מסכנים?? הגיע הזמן שיסגרו את המנחת הזה באמת... אגב מישהו יודע מה בא קודם? מנחת האולטרא ליט או מנחת הטיסנים? oz בלי רעיונות מיוחדים אוקי כי עם סוגרים פה משהו זה את מנחת הטיסנים המסכן הזה ולא את המנחת של ראשון :!:
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 לפי תקנות הטייס, טיסן אינו דורש רישוי, וכנ"ל מקום להטסת טיסנים. אין זה אומר שצריך להפסיק את הפעלת ההיגיון, אך המינהל עצמו אינו מסוגל לעשות דבר במסגרת סמכויותיו לגבי הטיסנים. מדובר בצעד עונשין כלפי קהילת טייסי האז"מ שאינם מקפידים דיים על התקנות, ו"למען יראו ייראו". כן גם אני חושב שמדובר על התאונה עם הטיסןזה היה ברור שמתישהו משהו כזה יקרה איך יכול להיות שמעל למנחת טיסנים יעבור אולטרא ליט בגובה של כמה מאות מטרים מסכנים?? הגיע הזמן שיסגרו את המנחת הזה באמת... אגב מישהו יודע מה בא קודם? מנחת האולטרא ליט או מנחת הטיסנים? oz בלי רעיונות מיוחדים אוקי כי עם סוגרים פה משהו זה את מנחת הטיסנים המסכן הזה ולא את המנחת של ראשון :!:
oz פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 כן גם אני חושב שמדובר על התאונה עם הטיסןזה היה ברור שמתישהו משהו כזה יקרה איך יכול להיות שמעל למנחת טיסנים יעבור אולטרא ליט בגובה של כמה מאות מטרים מסכנים?? הגיע הזמן שיסגרו את המנחת הזה באמת... אגב מישהו יודע מה בא קודם? מנחת האולטרא ליט או מנחת הטיסנים? oz בלי רעיונות מיוחדים אוקי כי עם סוגרים פה משהו זה את מנחת הטיסנים המסכן הזה ולא את המנחת של ראשון :!: מסכן??? במנחת הטיסני של ראשון יש מעל ל150 חברים המנחת קיים מספר רב של שנים יותר ממנחת האולטרא ליט אם הדבר היה הפוך היו סוגרים את מנחת הטיסנים אבל לא סוגרים את המנחת של האולטרא ליט האולטרא ליטים עוברים ממש מטרים ספורים מעל מסלול הטיסנים כל הזמן הטיסנאי צריך לשמור מרחק מהאולטרא ליט דבר שקשה מאוד כשכל שניה צץ לך אחד במקום אחר אני גם מטיס טיסנים במנחת בית חנן וכשמגיע אולטרא ליט ברור אנחנו מתרחקים ממנו למזלינו אצלינו יש אולטרא ליט פעם בשעה שעתיים במנחת בראשות יש אולרא ליט פעם בדקה שתיים לא רק הטיסנאים צרכים להיזער! גם מי שמטיס את האולטרא ליט ולעבור מעל המנחת זה התאבדות!