dovgazit פורסם נובמבר 19, 2003 דיווח פורסם נובמבר 19, 2003 בכל פעם שאני מפעיל את fs2002 אני מקבל הודעה: safe mode has been enabled because your system is currently unable to use hardware acceleration. ועוד כל מיני הפניות לקרא את קובץ ה- readme שלא אמר לי כלום. מה קרה כאן. לפני עדכון ה- driver היה לי hardware acceleration. :?: :?: :?:
Shadi Abo Ahmad פורסם נובמבר 19, 2003 דיווח פורסם נובמבר 19, 2003 תנסה לפרט יותר :!: איזה חומרה יש לך ? איזה גרסת חלונות ? איזה דרייבר עדכנת ? ומאיזה גרסה לאיזה גרסה ? כל הפרטים האלה יעזרו לאנשים פה להבין ולתת לך עצות
dovgazit פורסם נובמבר 20, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 20, 2003 איזה חומרה יש לך ? p 2.4 , כרטיס nvidia 64 איזה גרסת חלונות ? XP pro איזה דרייבר עדכנת ? Nvidia גירסה אחרונה מאתר שלהם ומאיזה גרסה לאיזה גרסה ? נדמה לי שהיו לי של ATI
אורח פורסם נובמבר 20, 2003 דיווח פורסם נובמבר 20, 2003 קראתי איפה שהוא שיש בעיה עם הדרייבר האחרון שלהם, תריד לגירסה הקודמת (43 אם אני זוכר נכון). אמור לעבוד טוב. רן.
Oren Geva פורסם נובמבר 20, 2003 דיווח פורסם נובמבר 20, 2003 איזה חומרה יש לך ? p 2.4 , כרטיס nvidia 64איזה גרסת חלונות ? XP pro איזה דרייבר עדכנת ? Nvidia גירסה אחרונה מאתר שלהם ומאיזה גרסה לאיזה גרסה ? נדמה לי שהיו לי של ATI היו לך דרייברים של ATI על כרטיס NVIDIA? זה יעבוד רק בלי HARDWARE ACCELERATION - כי המנוע של המאיץ הגרפי שונה. לעומת זאת תמונה רגילה מתבצעת ב-VGA רגיל בכל הכרטיסים. אן יש כרטיס NVIDIA צריך דרייבר של NVIDIA. לי יש את הדרייבר האחרון מהאתר שלהם והוא בסדר גמור.
אורח פורסם נובמבר 20, 2003 דיווח פורסם נובמבר 20, 2003 לא יודע איך הצלחתי לפספס את השורה הזאת, אך איך דרייבר של ATI יתאים לכרטיס עם NVIDIA עליו ? הם לא אמורים להיות מתחרים ? עדיין קראתי שהדרייברים האחרונים שלהם עשו בעיות, אבל אם אתה אומר שאצלך הם עובדים בסדר ולאור העובדה שהסקרין שוטס שלך הם לא מהעולם הזה אז כניראה שהם בסדר