עבור לתוכן
Itamar-ELY1

האתר החדש של ELAL VA עלה !!

Recommended Posts

פורסם

בוקר טוב לכל חברי חטיבת VATIL

מי שמעודכן קצת במה שקרה בחצי שנה האחרונה , יודע שאנחנו בתור צוות אלעל וירטואל

עמל קשות כדי להרים לאוויר אתר חדש לגמרי ברמות שלא נראו אי פעם באף חברה וירטואלית בעולם

היום בשעה 9:15 האתר עלה רשמית וכולם יכולים להכנס ולהסתכל

לכל התוהים אם האתר "משוחרר" יותר מהישן , אז כן , אכן אני לקחתי לתשומת לבי את הערות פעם , ואכן האתר יותר פתוח לקהל הרחב , ניתן להסתכל במגוון רחב יותר של דברים באתר..

אני מקווה שכולכם תהנו לגלוש באתר החדש שלנו שעבדתי עליו במשך החצי השנה האחרונה ביחד עם ירדן ושאר הצוות שלי

שבת שלום לכולם ונראה אותכם באוויר או בשרוול השכן בטרמינל החדש ;)

פורסם

בשעה טובה אנחנו שמחים לעלות את האתר החדש, כמו שאיתמר אמר עבדנו קשה מאוד על האתר ושאני מסתכל על התוצאה הסופית אני רואה שהיה שווה כל רגע של עבודה.

הכתובת היא www.elalva.com

אני מקווה לראות עוד טייסים בתקופה הקרובה אצלנו :lol:

שבת שלום

פורסם

אנשים- בואו בהמוניכם והצטרפו אלינו! לכל אחד הזדמנות שווה! כדי שיהיה יותר סיכוי לכולם לעבור את המבחנים בהצלחה אני ממליץ על ללכת לtrainings department שם לכו לבחנו את עצמכם- שם יש שאלות ממבחן הקבלה. תתרגלו כמה שיותר- תדעו במה טעיתם ובמה צדקתם- המעכרת תעבור איתכם על זה- ויאללה! בהצלחה!

וצפו לאירוע בקרוב מאוד- פרטים בהמשך

חוצמזה- אני שמח להכריז- שהצביעות שלי- 707 למינהם, החבילה של מטוסי אל על עם EBY וכו' משוחררים! אתם יכולים ללכת ולקטוף אותם! מחלקת ההורדות שלנו נמצאת בcrew center->pilots lounge. היום מאוחר יותר אני יעלה את העדכון לסינרי שעשיתי לשם. תהנו!

פורסם

המערכות העיקריות הן בעיקר למי שחבר אצלנו.. אני ככל הנראה אפרסם היום תמונות של חלק מאותן מערכות שגם מי שאינו חבר יוכל לראות מה יש לנו להציע :wink: (המרכז שליטה, לוח שעות תפוסה של כל מטוס, איך פועלת מערכת הACARS שלנו, וכו' וכו')

פורסם

איתמר, חצי שנה שאני מדבר איתך, עוזר במה שאני יכול עם האתר שלך ועוקב אחרי הבניה שלו - ואני חייב לומר שזה אחד האתרים של חברות ווירטואליות הכי מושקע, מקצועי ויפה שראיתי ברשת אי פעם. המערכות שבנית מדהימות - רואים את ההתחשבות בצורכי הטייסים וצוות החברה ואני רוצה לומר לך כל הכבוד ומזל טוב על האתר החדש!! :D

בהצלחה לאלעל וירטואל, תכבשו את השמים כמו שעשיתם בעבר!! :P

פורסם

כל כך הרבה תגובות , אני פשוט SPEECHLESS איך שאומרים ;)

יש עוד כמה מקצים של שיפורים שנריץ על האתר החדש, אבל בכלליות הכל עובד

אני הקשבתי בתקופות העבר לטענות של רוב החברה שלא היו בחברה וניסיתי לשפר ולפתוח יותר מחלקות

כמעט הכל ניתן לראות ולהציץ עבור כל אדם שחפץ בכך , ואני מקווה שבזה כן עשיתי לכם טוב על הלב

אילן , אם אתה רוצה להתווכח עם התשובות , לך תלמד קודם כל PPL ואחרי זה נדבר על זה :)

ישנה מערכת ACARS שאורן פיתח שעדיין לא הועלתה , בקרוב היא תועלה , ומה שהיא עושה בעקרון זה לדווח על טיסת נוסעים רגילה בזמן אמת , וישר אחרי סיום הטיסה לשלוח אותה ישר לאתר , בלי צורך להכנס לאתר ובלי צורך לרשום את כל הפרטים ולזכור דברים

פשוט כמו ACARS אמיתי במטוס שמעביר נתונים בזמן אמת....

הפורום שלנו יעלה בקרוב ושם ינתנו הסברים לגבי הכל באתר , כל מערכת וכל פיפס שיעניין אותכם , החברים בחברה והלא חברים בחברה

אני מקווה שעם הרפורמה ביחס לאנשים מחוץ לחברה , החברה שלנו תגדל , ומקווה לכולכם שנהנתם לראות ולהתרשם ובעתיד לראות אותכם עם כנפיים שלנו , כמובן 'כנפיים' :)

תודה רבה לכל הצוות שלי על התמיכה ולכם על התגובות הנפלאות

תודה רבה גם לכל האנשים שעבדו איתי על האתר כמו ירדן בפרט וכמו אורן שדאג לדברים הטכניים באתר , בנוסף , תודה רבה לעומרי סודרי שעוזר ונותן עצות וביחד אנחנו שנינו משתפשפים ב PHP כמו שצריך וצוברים עוד ועוד ידע :)

אז באמת שאין לי יותר מה להגיד , ממש נחמד לי לשמוע את התגובות ולראות פירות אחרי עמל של חצי שנה

מקווה להתחיל לטוס יותר בתקופה הקרובה למי שזוכר את החרישות שלי על הרשת בתקופת IVAO הישנה .... :)

שבת שלום לכולם

פורסם

תודה רבה גם לכל האנשים שעבדו איתי על האתר כמו ירדן בפרט וכמו אורן שדאג לדברים הטכניים באתר , בנוסף , תודה רבה לעומרי סודרי שעוזר ונותן עצות וביחד אנחנו שנינו משתפשפים ב PHP כמו שצריך וצוברים עוד ועוד ידע :)

ASP יותר טובה...לא סתם מה שיותר נוח לך.

טוב לאחר כך שפשוט נדהמתי מהאתר הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להרשם. WISH ME LUCK :wink:

עריכה: לא הצלחתי, ורק בגלל שאני לא כל כך הבנתי את האנגלית....לדעתי צריך לעשות את המבחן גם בעיברית.... :cry: :cry:

פורסם

איתמר, ירדן, כל הצוות! וווואו! :shock: איזה עיצוב, אני חושב שזאת הפעם ראשונה שאני משתמש במלה הזו ואני חושב שהזדמנות זו היא המכובדת והמתאימה ביותר לעשות את זה-מדהים!

פורסם

אני כרגע מעיין באתר והוא מאוד מוצא חן בעיני :mrgreen:

הסתכלתי שניה בFLEET ויש לי הערה קטנה הדגם של EKI הוא 737-86N ולא 858 אל תעליבו לי אותו :(

EAJ הוא 767-330ER שכחתם ב742 להוסיף את 4X-AXM שגם כרגע באלעל

וזהו האתר באמת יפה מאוד וזהו :wink:

פורסם

אילן , אם אתה רוצה להתווכח עם התשובות , לך תלמד קודם כל PPL ואחרי זה נדבר על זה :)

בלי לפגוע באף אחד, PPL זה רשיון חובבים - רמת הידע הנדרשת היא לא ממש בשמיים בלשון המעטה, ובחלק מהנושאים הנלמדים לא מתקרבת לפרומיל ממה שאני כבר שכחתי... אם כבר היית מדבר על רשיונות טיסה מקצועיים. בכל אופן, אי דיוקים יש שם בכמה וכמה שאלות, אם תרצה אני אפרט לך ;)

האתר נראה מעולה, כמו שהראית לי מדי פעם - לא אכזבתם!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...